تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868935473




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بيش از 22 هزار نفر در يزد بيمه شده قالي بافي هستند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شرق > یزد صنعتي:
بيش از 22 هزار نفر در يزد بيمه شده قالي بافي هستند
يزد - خبرگزاري مهر: كارشناس بيمه تامين اجتماعي يزد گفت: در حال حاضر در استان يزد 22 هزار و 339 نفر بيمه شده قالي بافي هستند كه اين ميزان دو برابر برنامه تعيين شده براي استان يزد است.



به گزارش خبرنگار مهر، علي صنعتي در جلسه بررسي مشكلات فرش دستباف استان يزد با حضور رئيس مركز ملي فرش ايران اظهار داشت: بر اساس قانون، كليه كارگاه‌ ها و استادكاران، بافندگان، طراحان،‌ رنگرزان و دست اندركاران فرش دستباف مشمول بيمه قاليبافان هستند. وي عنوان كرد: از نظر تامين اجتماعي، محدوديتي براي پرداخت حق بيمه وجود ندارد به شرط آنكه مجوزهاي لازم در اين زمينه به اداره تامين اجتماعي ارائه شود. لزوم احياي صنعت فرش بافي در خانه هاي استان يزد مديركل فني و حرفه اي استان يزد نيز در اين جلسه اظهار داشت: نياز است صنعت فرش‌ بافي در استان يزد احيا شود و براي تحقق اين امر بايد از اتفاقات گذشته درس بگيريم و ناكامي ‌هاي امروز را در گذشته جستجو نكنيم. حبيب الله كارگر عنوان كرد: در سال‌هاي قبل در يزد در هر خانواده يك يا دو بافنده فرش داشتيم اما اكنون كمتر جواني پيدا مي‌شود كه علاقه به بافت فرش نشان دهد در حالي كه اين هنر از صنايع دستي اصيل استان يزد به شمار مي‌رود. مديركل فني و حرفه‌ استان يزد بر لزوم فرهنگ‌ سازي در زمينه احياي هنر صنعت فرش بافي تاكيد كرد و بيان داشت: اگر در اين زمينه فرهنگ سازي شود، موفق‌ تر خواهيم بود. فني و حرفه اي آماده ارائه آموزش هاي بازار محور است وي خاطرنشان كرد: فني و حرفه اي استان يزد هم ‌اكنون آمادگي لازم براي آموزش فرش‌ بافي را دارد و آموزش‌ هاي ما نيز بازار محور است. كارگر با بيان اينكه در بسياري از صنايع، آموزش ‌ها بازار محور شده است، خاطرنشان كرد: اين اقدام نتايج بسيار خوبي نيز دارد و در حوزه فرش مي‌توان با توجه به بازار و تقاضاي مشتريان، آموزش‌هاي مختلف در زمينه فرش و تابلوفرش ارائه داد. مديركل فني و حرفه‌اي استان يزد بيان كرد: براي احياي صنعت فرش بافي، تمام توان و امكانات خود را به كار مي‌گيريم تا در خدمت صنعت فرش استان يزد باشيم. توليد فرش يكبار مصرف تبعات بسيار بدي براي توليدكنندگان به دنبال خواهد داشت يكي از توليد كنندگان فرش دستباف استان يزد نيز در اين جلسه اظهار داشت: فرش بايد با مواد اوليه خوب توليد شود و اينكه در شنيده شده بايد فرش يك بار مصرف توليد كنيم، تبعات بسيار بدي در بازار خواهد داشت. محمد عباسي تاكيد كرد: فرش دستباف برآمده از فكر و انديشه و هنر است به همين دليل بايد همه چيز دست به دست هم بدهد تا فرش توليدي از هر لحاظ مرغوب و كيفي باشد. وي بر نگاه ويژه مسئولان امر به بافت فرش با كيفيت تاكيد كرد و افزود: فرش دستباف شناسنامه استان يزد است و فرش توليدي در اين استان بايد مرغوب و با كيفيت باشد. عباسي همچنين خواستار ارائه تسهيلات با نرخ سود كمتر به بافندگان فرش و دارندگان كارگاه‌هاي فرش بافي در استان يزد شد و اظهار اميدواري كرد: با ارائه تسهيلات مناسب و نظارت حقيقي بر وام‌ها همچنين توجه به صنعت فرش بافي، فرش دستباف يزد رونق پيدا كند. معاون هماهنگي دفتر امور اقتصادي استان يزد نيز در اين جلسه اظهار داشت: بايد با توجه به ابلاغ سياست ‌هاي اقتصاد مقاومتي، يك بازبيني از تمام فرصت ‌ها و تهديدهاي فرش دستباف صورت گيرد و با يك برنامه ريزي مدون استاني، شاهد بهبود وضعيت فرش دستباف در استان يزد باشيم.


۱۳۹۳/۴/۷ - ۱۸:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن