واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
شهید شهریاری جوان ترین نماینده مجلس که قربانی تروریسم منافقان شد بوشهر- ایرنا- مسوول دفتر شهید میربهزاد شهریاری جوان ترین نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: ولایت مداری ومردم داری از مهمترین ویژگی های شخصیتی این شهید حادثه تروریستی هفتم تیر 1360 بود که بدست منافقان شهید شد.
به گزارش ایرنا، سید ابوالحسن بهزادی روز شنبه به مناسبت سالروز حادثه هفتم تیر درجمع خبرنگاران افزود: شهید شهریاری یکی ازجوان ترین نمایندگان مجلس شورای اسلامی بود که درحادثه تروریستی انفجار فاجعه هفتم تیر درکنارشهیدان بزرگواری از جمله دکتر بهشتی به شهادت رسید وباعث افتخاروسربلندی مردم استان بوشهرشد.
بهزادی اضافه کرد: شجاعت ونترسی دربرابرمنافقان ودشمنان داخلی، آمریکا و استکبارجهانی بویژه درمساله استیضاح بنی صدر و سخنرانی معروف درمجلس از شاخصه های بارز شهید شهریاری بود.
وی ادامه داد: شهید سید میر بهزاد شهریاری نماینده اولین دوره مجلس شورای اسلامی مردم منطقه رودباران استان بوشهر شامل شهرستان های دشتی، تنگستان، کنگان و دیربود که به عنوان یکی از اعضای فعال حزب جمهوری اسلامی در حادثه دلخراش و تروریستی هفتم تیر 1360 در دفتر حزب جمهوری به شهادت رسید.
بهزادی بیان کرد: شهید سید میر بهزاد شهریاری فرزند سیدمحمد طاهر(شفیق) شهریاری یکی ازبزرگان وفرهیختگان علم وادب درمنطقه دشتی است که درسال 1333 درخانواده مذهبی، فرهنگی، مومن وخداجو درروستای بحیری درفاصله پنج کیلومتری شهر خورموج مرکز دشتی متولد شد وی درهنگام شهادت 27 سال داشت و دوفرزند از وی به یادگار مانده است.
وی اظهارکرد: شهید شهریاری دارای صفات حسنه شاخصی درمنطقه دشتی بود طوری که در دوران کودکی و نوجوانی سخاوتمند و جوانمرد بود وهمواره در میان مردم همه مجالس آنان حضورداشت.
بهزادی به زندگی نامه شهید شهریاری ودوران تحصیلی این شهید بزرگواراشاره کرد و افزود: این شهید در روستای بحیری دوره ابتدایی را را سال 1345به پایان برد و درسن شش سالگی قرآن را ختم کرد و به همین مناسبت مراسم جشنی نیزبرگزارکردند.
وی اضافه کرد: درسال آخر متوسطه در بین دانش آموزان رتبه اورا کسب کرد و با توجه به ارتباط خوبی که با علما و روحانیون داشت برای ادامه تحصیل بر سر دو راهی دانشگاه و حوزه قرارگرفت و درنهایت با مشورت فامیل ودوستان رشته الهیات و معارف اسلامی را در دانشگاه مشهد به عنوان اولین رشته خود انتخاب کرد.
هزادی گفت: شهید شهریاری درسال 51 وارد دانشگاه شد ویکی از افتخارات ایشان که بارها تکرار می کرد افتخار شاگردی حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب بود.
وی افزود: شهید شهریاری همواره با علمای بزرگ استان ازجمله مرحوم آیه الله حاج میرزا احمد دشتی وسید موسی ابطحی ارتباط داشت و پس از پایان خدمت سربازی به شهرستان دشتی مراجعه و در روستای بحیری اقامت کرد و منزلش به عنوان یکی از پایگاه های مبارزه علیه رژیم طاغوت بود.
بهزادی گفت: شهید شهریاری هیچ وقت از مبارزه خسته نشد و چاپ اطلاعیه های امام خمینی (ره) درسال 57 وتوزیع آن درسطح شهرستان وسخنرانی دربین مردم و مدرسه ابوذرخورموج ادامه می داد وهمواره مورد تعقیب واذیت نیروهای امنیتی وانتظامی آن زمان قرارداشت.
وی افزود: این شهید در سال 58 به عنوان دبیر دردبیرستان ابوذرخورموج مشغول خدمت بود تا این که با اصرارعده ای از روحانیون استان و منطقه به عنوان کاندیدای اولین دوره مجلس شورای اسلامی فعالیت انتخاباتی خود را آغازکرد و با توجه به چهره شناخته شده اش درمنطقه دشتی، تنگستان، دیر و کنگان و سابقه مبارزاتش به عنوان اولین نماینده مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه رودباران سابق در استان بوشهر انتخاب شد.
وی افزود: این شهید درمدت دوره نمایندگی همه توان و تلاش خود رابرای رسیدگی به مسائل ومشکلات وکمبودهای دوران گذشته مردم محروم شهرستان های دشتی، کنگان، دیر و تنگستان گذاشت و با ارسال گزارش های مکرر به مقامات کشور وسخنرانی های مختلف درمجلس خواسته های مردم را بیان وسعی کرد درحد توان خود نیازمندی های زیربنایی شهرستان ها حوزه خود را پایه گذاری کرد.
بهزادی به سابقه مبارزاتی شهید شهریاری اشاره کرد وافزود: وی با عشق و علاقه ای که به روحانیت انقلابی داشت در مدت بسیارکوتاه ارتباط بسیارخوبی با روحانیت تراز اول مملکت از جمله آیت الله شهید دکتربهشتی و آیت الله هاشمی رفسنجانی برقرارودرهمه مجالس این برزگان شرکت می کرد ویکی از حامیان و پشتیبانان دولت شهید رجایی بود.
وی ادامه داد: شهید شهریاری در اردیبهشت سال 60 از شهید رجایی برای سفر به استان بوشهر و شهر خورموج دعوت کرد و درمدرسه علمیه شهر خورموج درسخنرانی خود مشکلات مردم محروم استان بوشهر را مطرح کرد.
بهزادی افزود: فروتنی، ازخودگذشتگی و مردمداری و ارتباط با همه اقشار حتی مخالفانش از ویژگی های شهید شهریاری بود و به همه مردم احترام خاصی می گذاشت طوری که خانه وی درتهران اقامتگاه مردم محروم استان بوشهر که برای حل مشکلات خود به تهران می رفتند، بود.
وی اضافه کرد: پیکر پاکش شهید شهریاری در تیر سال 1360با تشییع کم سابقه ای درشهرستان دشتی در زادگاهش در روستای بحیری به خاک سپرده شد که هرساله درهفتم تیر مردم استان بوشهر و سایر نقاط دراین مراسم شرکت می کنند.
7206/539 /675
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
07/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]