تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868395936




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فتاوای مراجع تقلید عراق را حفظ کرده است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > قم حجت الاسلام علیزاده موسوی در گفتگو با مهر:
فتاوای مراجع تقلید عراق را حفظ کرده است
قم - خبرگزاری مهر: رئیس پژوهشکده حج و زیارت گفت: فتاوای مراجع عظام در عراق و ایران است که عراق را از خطر حتمی نجات داده است و انشاالله پیروزی به زودی محقق خواهد شد.



حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی علیزاده موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نقش مرجعیت دینی در تحولات عراق اضافه کرد: نهاد مرجعیت یکی از ظرفیت‌های اجتماعی و دینی در تشیع است که در هیچ نهاد دیگری نیست نهادی که وابستگی به دولت و سازمان خاصی ندارد و پایگاه آن کاملا مردمی است. وی افزود: جایگاه بسیار بالا و تاثیرگذار مرجعیت دینی باعث شده تا در دل توده‌ها جای بگیرد و مردم از دستورات مرجع به علت روحیه ایمان و تعبدی که به دین دارند اطاعت کنند از این رو فتاوای مراجع در طول تاریخ اثرگذار بوده است. رئیس پژوهشکده حج و زیارت گفت: در سال 1216 وقتی وهابیت قصد حمله به نجف و هتک حرمت آن را داشتند مرجیعت دینی آن دوره، مرحوم کاشف الغطا و دیگران با فتوا مانع آن شدند و توده‌ها را بسیج کردند همچنین مرحوم میررزای شیرازی در جریان تحریم تنباکو از این موضوع بهره برد و این قدرت مرجعیت بارها از سوی علمای الازهر مورد اشاره قرار گرفته و بر آن اعتراف کرده‌اند. نگاه فرامذهبی مرجعیت عراق وی با اشاره به جمله‌ای از شهید مطهری مبنی بر اینکه وقتی وارد اتاق علمای الازهر می‌شوی عکس شاهان و روسای جمهورشان در اتاقشان چسبیده است به حریت مراجع اشاره و اضافه کرد: مرجعیت وامدار هیچ گروه و جریان سیاسی و .... نیست و آزاده است بنابراین به راحتی موضعگیری می‌کند و مرجعیت شیعه نیز که از سال 2003 و با حمله آمریکا نگاه فرامذهبی داشته و شیعه و سنی را توامان در کانون توجه خویش قرار داده است به شدت در خاموشی فتنه‌ها نقش داشته که دشمنان هم به آن اعترف داشته‌اند. حجت الاسلام علیزاده موسوی با اشاره به جمله معروف آیت الله سیستانی که فرموده بود برادران اهل سنت جان ما هستند و نگویید برادر بگویید آنها جان ما هستند، تصریح کرد: با این نگاه وقت داعش در عراق از فرصت نفوذ در بدنه دولت و ارتش و اطلاعات بهره برد و توفیقاتی به دست آورد آیت الله سیستانی وقتی منافع ملی عراق را در خطر دیدند فتوای جهاد دادند و حتی برخی علمای اهل سنت نیز همراهی کردند و شیعه و سنی یکپارچه شدند و شاهد حضور 2 میلیون نفر بودیم. حمایت ستودنی مراجع ایران وی حمایت مراجع و علمای قم مانند آیات عظام صافی، مکارم و دیگران را ستود و تأکید کرد: این فتاوا بود که عراق را نگاهداشت و فتنه‌ها را خاموش ساخت چون با عقاید مردم سازگار بود و با اعتقادات دینی آنان گره خورده بود. رئیس پژوهشکده حج و زیارت با بیان اینکه آمریکا در شکل دهی داعش نقش عمده دارد، اظهار داشت: آمریکا همان تجربه اشتباه خود در افغانستان را تکرار می‌کند زیرا پس از سالها حضور در افغانستان نتوانست منافعش را تامین کند و تصور می‌کند اگر داعش در عراق یا سوریه پیروز شود منافع آنان تأمین خواهد شد در صورتی که ممکن است در کوتاه مدت منافعی به دست آورند اما به علت از بین رفتن امنیت در درازمدت خود آنان هم متضرر خواهند شد.
 




۱۳۹۳/۴/۷ - ۱۲:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن