واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیرفنی تیم های ملی فرنگی:مسابقات فصلی رونق کشتی را بدنبال دارد قزوین-ایرنا- مدیر فنی تیم های ملی کشتی فرنگی گفت: برگزاری مسابقات باشگاهی به شیوه فصلی پدیده های جوانی را به کشتی ایران معرفی می کند و این رشته را رونق می بخشد.

ˈحسن بابکˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در قزوین با اشاره به تصمیم فدراسیون مبنی بر تغییر شیوه مسابقات باشگاهی از لیگ برتر به رقابت های فصلی، گفت: تغییر در روش برگزاری این مسابقات ضروری به نظر می رسید.
وی با بیان اینکه برگزاری رقابت های فصلی باشگاه های کشور موجب می شود تا به جای یک زمان محدود در دوره های مختلفی از سال مسابقات داشته باشیم، گفت: این شیوه برگزاری رقابت ها همچنین انگیزه بسیار خوبی نیز برای کشتی گیران جوان ایجاد می کند.
این مسوول با بیان اینکه مسابقات لیگ برتر در یک دوره زمانی محدود برگزار می شد و برخی ها که دوران کشتی آنها تمام شده بود تنها به قصد منافع مالی در این رقابت ها شرکت می کردند، افزود: برگزاری پیکارهای فصلی موجب می شود تا کشتی گیران آماده و پرتلاش از سایرین مشخص شوند.
بابک با اشاره به اینکه شاید عده ای از شیوه جدید مسابقات باشگاهی انتقاد داشته باشند، گفت: هنوز اول راه هستیم، بدون شک به تدریج کمبودها و نقایص مربوط به این شیوه برطرف خواهد شد.
مدیر فنی تیم های ملی کشتی فرنگی با بیان اینکه باید به جای توجه به منافع شخصی به فکر منفعت کشتی باشیم، افزود: کشتی ایران با برگزاری مسابقات باشگاهی به شیوه فصلی پیشرفت می کند.
وی در خصوص سطح فنی مرحله اول نخستین دوره مسابقات کشتی فرنگی فصلی باشگاه های کشور که روزهای پنجشنبه و جمعه به میزبانی قزوین برگزار شد نیز گفت: این رقابت ها در سطح فنی بالایی برگزار شد و بیشتر فرنگی کاران ملی پوش در آن حضور داشتند.
بابک با بیان اینکه در برخی اوزان این رقابت ها، کشتی گیران گمنام مقابل ملی پوشان مطرح به برتری رسیدند، افزود: همین مساله نشانگر برگزاری این مسابقات در سطح فنی خوب و بالا بود.
مرحله اول نخستین دوره رقابت های کشتی فصلی آزاد و فرنگی باشگاه های کشور بعدازظهر دیروز جمعه با معرفی تیم های برتر در قزوین پایان یافت.
614/7392
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
07/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]