تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نزدیکترین حالات بنده به پروردگارت حالت سجده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820791091




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بسیاری از خانواده ها از وظایف انجمن اولیا و مربیان بی اطلاعند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: کارشناس حوزه آموزش و پرورش: بسیاری از خانواده ها از وظایف انجمن اولیا و مربیان بی اطلاعند خبرگزاری پانا:کارشناس مسایل آموزش و پرورش گفت: برغم سابقه طولانی فعالیت انجمن اولیا و مربیان در مدارس، بسیاری از اولیا از وظایف و کارکردهای آن اطلاعی ندارند.
۱۳۹۳ شنبه ۷ تير ساعت 09:46



به گزارش خبرنگار سرویس آموزش و پرورش پانا، علی پورسلیمان اظهار داشت: عده ای کارکرد این انجمن را صرفا در گرفتن پول و ابزاری در دست مدیر مدرسه برای شکل قانونی دادن به اخذ وجه در مدارس دولتی می دانند.
وی ادامه داد: تعداد قابل توجهی از اولیا دانش آموزان نیز رغبتی برای شرکت در جلسات این انجمن ندارند و برخی از ترس کم شدن نمره انضباط فرزندان خود در جلسات انجمن شرکت می کنند.
این کارشناس حوزه آموزش و پرورش تصریح کرد که این در حالی است که کارکرد مدرسه بدون حضور و مشارکت موثر اولیا ناقص مانده و آموزش و پرورش نمی تواند به وظایف اصلی خود در مورد فرآیند تعلیم و تربیت موثر عمل کند.
پورسلیمان توضیح داد: آموزش و پرورش و مدرسه چاره ای جز درگیر کردن پدران و مادران با جریان تربیت فرزندان شان ندارند و البته در این زمینه باید از روش های اقناعی و نه تهدید استفاده کرد.
وی با بیان اینکه نخستین اقدامی که باید در این زمینه صورت گیرد، اصلاح نوع نگرش جامعه به کارکرد انجمن اولیا و مربیان است، یادآورشد: مردم باید باور کنند که کارکرد این انجمن فقط برای دریافت وجه نیست و امر مهم فرهنگ سازی و آموزش مهم ترین وظیفه این نهاد است.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه این اصلاح نگرش باید در رسانه ها بویژه رسانه ملی پی گیری شود، افزود: دعوت از روسای انجمن های اولیا و مربیان مدارس و استفاده از تجربیات آنها می تواند در مردمی کردن آموزش و پرورش نقش مهمی را ایفا کند.
پورسلیمان خاطرنشان کرد: استفاده از نظر کارشناسان و صاحب نظران در این زمینه می تواند در هویت بخشی این نهاد موثر باشد.
وی ادامه داد: همچنین می توان در جلسات مدرسه بویژه شورای دبیران (معلمان) از اعضای این انجمن دعوت کرد تا در جریان نظرات معلمان قرار گرفته و یک ارتباط دو سویه در راستای رفع مشکلات مدرسه در همه جنبه ها برقرار شود.
کارشناس مسایل آموزش و پرورش اظهار داشت: مدیران و معلمان نباید تصور کنند که دعوت از اولیا در جلسات شورای آنها، موجب آشکار شدن احتمالی اسرار مدرسه می شود و ممکن است اقتدار آنها را در مدرسه دچار خدشه کند، چه بسا این امر می تواند به فرآیند اعتماد سازی میان خانه و مدرسه کمک کند.
پورسلیمان اضافه کرد: در جلساتی که در مدرسه و برای اولیا دانش آموزان برگزار می شود، بهتر است اعضای انجمن اولیا و مربیان نیز حضور داشته باشند و فقط مدیر متکلم وحده نباشند.
وی تصریح کرد دانش آموزان مدرسه باید احساس کنند که اولیا آنها پی گیر امورشان هستند و البته می توان از فرآیندهای تشویقی برای اولیا فعال در این زمینه به منظور برجسته سازی این دانش آموزان در مدرسه استفاده کرد.
این استاد دانشگاه یادآورشد: مسوولان باید بپذیرند که آموزش و پرورش یک نهاد مردمی است و مشارکت مردم در آموزش و پرورش یک امر تک بعدی نیست و البته این تغییر نگرش را باید در رفتار و عمل مشاهده کرد.
 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن