تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دوست ندارم كه در كودكى از دنيا مى رفتم و وارد بهشت مى شدم و بزرگ نمى شدم تا پروردگارم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860446668




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سفیر ایران آخرین فعالیت های جنبش عدم تعهد در سازمان ملل را تشریح کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

سفیر ایران آخرین فعالیت های جنبش عدم تعهد در سازمان ملل را تشریح کرد نیویورک - ایرنا - سفیر و سرپرست نمایندگی ایران در سازمان ملل با اشاره به برگزاری جلسه ماهانه سفیران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد به ریاست ایران در مقر سازمان ملل متحد گفت در این جلسه بیانیه ای به تصویب رسید که خواستار پایان اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی های کرانه باختری و حملات آن به غزه شده است.


حسین دهقانی در گفتگو با ایرنا با اشاره به اقدام های سرکوبگرانه رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و حملات هوایی آن به نوار غزه گفت: ما روز گذشته در این خصوص جلسه ای با رییس اتحادیه عرب در سازمان ملل و نماینده گروه کشورهای عربی داشتیم. نماینده فلسطین و رییس دوره ای شورای امنیت نیز حضور داشتند و ما درخواست کردیم که شورای امنیت در این خصوص واکنش نشان داده و دست به اقدام بزند.
وی افزود: ما بیانیه ای را در جلسه امروز در خصوص فلسطین تصویب کردیم که اعمال رژیم صهیونیستی را محکوم کرده است و از تل آویو می خواهد از سرکوب فلسطینی ها خودداری کرده و محدودیت ها را بردارد که این دستاورد مهم جلسه امروز جنبش عدم تعهد بود.
دهقانی افزود: در این جلسه همچنین گزارش اقدامات رییس جنبش عدم تعهد ارایه شد و از جمله در رابطه با اقدامات آماده سازی جلسه جنبش عدم تعهد در الجزایر موارد لازم به اطلاع اعضا رسید. در این جلسه تلاش ایران برای نهایی کردن سند جنبش عدم تعهد تشریح شد بویژه برخی بندهای مورد اختلاف میان کشورها به دنبال این تلاش ها حل شد تا در اجلاس الجزایر حداقل اختلاف ها باقی مانده باشد. مسایلی به مانند سوریه یا اختلاف الجزایر و مغرب از این جمله بود که دیگر در الجزایر مورد بحث قرار نگرفت و جلسه الجزایر در فضایی به نسبت آرام تر برگزار شد.
وی افزود: در آن جا وزیر امور خارجه کشورمان نیز حضور یافت و گزارش فعالیت نمایندگی های ایران را در نیویورک، وین و ژنو ارایه داد.
سفیر ایران در سازمان ملل همچنین به برگزاری یک جلسه فوق العاده در ماه گذشته در سازمان ملل اشاره کرد و گفت: این جلسه به درخواست اتحادیه عرب و توسط ایران برگزار شد. در آن جلسه بحث نامزدی رژیم صهیونیستی برای معاونت کمیته چهارم که کمیته سیاسی است مطرح شد. این کمیته مباحثی به مانند استعمار زدایی را پیگیری می کند. در این جلسه کشورهای اتحادیه عرب با حمایت ما درخواست کردند که کشورهای غربی طرح نامزدی رژیم اسراییل پس بگیرند که گروه کشورهای غربی متاسفانه این کار را نکردند.
وی افزود: جنبش عدم تعهد تلاش کرد موضع مشترکی در این مساله بگیرد که متاسفانه به دلیل مخالفت برخی کشورهای طرفدار غرب در جنبش، این کار عملی نشد. البته در رای گیری که برای رژیم اسراییل انجام شد، آن رژیم با رای بسیار پایینی توانست معاون این کمیته شود ولی این اولین بار بود که در این خصوص رای گیری شد.
سفیر ایران در سازمان ملل در ادامه به برگزاری جلسه دو سالانه سلاح های کوچک و سبک در مقر سازمان ملل اشاره کرد که ماه گذشته به ریاست افغانستان و معاونت ایران برگزار شد.
دهقانی گفت: خوشبختانه این اجلاس موفق شد سند نهایی خود را با اجماع ارایه کند و جنبش عدم تعهد هم در این خصوص همکاری کرد.
اروپام 1908 / 1551

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




07/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن