تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما موهاى سبيل و موهاى زير بغل و موى زير شكم خود را بلند نكند؛ چرا كه شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871118017




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امام جمعه بندرعباس: برخی مجلس را با بنگاه معاملاتی اشتباه گرفته‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: امام جمعه بندرعباس: برخی مجلس را با بنگاه معاملاتی اشتباه گرفته‌اند
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: مگر در مجلس شورای اسلامی چه خبر است که برخی به هر دری می‌زنند تا در آن ورود کنند انگار برخی افراد خانه ملت را با بنگاه معاملاتی اشتباه گرفته‌اند.
آفتاب: آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی در جمع نمازگزاران بندرعباسی با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان، افزود: ماه رمضان، ماه تقوا و عبادت و اصلاح رفتار و کردار انسان‌هاست.


وی با بیان اینکه در ماه رمضان باید از خودزنی و زندگی مادی خود را جدا کنیم، اظهار کرد: انسان باید در این ماه پرفضیلت به خود بیاید و خود را از زندگی مادی دور کند و با اصلاح خود از تکبر و زندگی دنیوی دوری کند.


امام جمعه بندرعباس با اشاره به تحرکات برخی افراد جهت شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال آینده، تصریح کرد: نباید افراد به دنبال پست و مقام باشند و حرص رسیدن به مقام را در خود بپرورانند.


نعیم‌آبادی خاطرنشان کرد: مگر در مجلس شورای اسلامی چه خبر است که برخی به هر دری می‌زنند تا درآن ورود کنند انگار برخی افراد خانه ملت را با بنگاه معاملاتی اشتباه گرفته اند.


وی اضافه کرد: برخی بیهوده دو سال از وقت مردم را می‌گیرند تا کاندید مجلس شورای اسلامی شوند در حالی که باید در زمان مقرر اقدام به تبلیغ و معرفی خود کنند، مردم آن قدر آگاه و دانا هستند تا بتوانند فرد اصلح را برای ورود به مجلس شورای اسلامی انتخاب کنند.


نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با بیان اینکه در انتخابات مجلس شورای اسلامی باید انسان‌های زبده حضور یابند نه دلالان، اظهار کرد: برخی برای اثبات خود دست به تخریب دیگران می‌زنند در حالی که این شیوه به هیچ وجه در یک نظام اسلامی جایگاهی ندارد.


نعیم‌آبادی در ادامه با بیان اینکه این هفته به مناسبت شهادت آیت‌الله شهید بهشتی، "معمار قوه قضاییه" با عنوان قوه قضاییه نامگذاری شده است، عنوان کرد: شهید بهشتی از نخبگان نظام جمهوری اسلامی بود که به مظلومی به شهادت رسید و چه گرانبها روزی به نام روز قوه‌قضاییه نامگذاری شده است.


وی قضات را نیروهای مخلص دانست و عنوان کرد: گاهی برخی علیه مجموعه‌ای عظیم جوسازی می‌کنند که به هیچ وجه صحیح نیست هرچند وجود اشتباه در هر مجموعه‌ای امکان دارد اما تخریب مجموعه‌های انقلاب امری حرام است.


نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به اینکه تضعیف مجموعه‌هایی همچون قوه قضاییه و نیروی انتظامی منجر به تضعیف عملکردهای این دستگاه‌های انقلابی و حیاتی می‌شود، افزود: نیروهای حاضر در قوه قضاییه نیروهای توانمند و انقلابی بوده و در راستای آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی گام برداشته‌اند.


وی در ادامه با اشاره به بحث کمبود آب نیز اظهار کرد: کار به جایی رسیده که مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید نیز به این موضوع ورود کرده و صرفه‌جویی را بر همه واجب دانسته‌اند.


نعیم‌آبادی با بیان اینکه باید صرفه‌جویی را سرلوحه امور قرار داد تا کار به جیره‌بندی نرسد، اضافه کرد: احداث آب‌شیرین کن هم می‌تواند تا مقداری از این مشکل را بکاهد هرچند باید استفاده درست را در جامعه نهادینه کرد.


وی در ادامه وجود دانشگاه مذاهب اسلامی را باعث حقانیت نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و عنوان کرد: این دانشگاه فرصت درس خواندن برای اهل تشیع و تسنن را فراهم می‌کند و سبب همگرایی شیعه و سنی از راه علم و دانش می‌شود.


امام جمعه بندرعباس در ادامه گروه داعش را گروهی نامسلمان توصیف و اعلام کرد: گروهی که بتواند 1700 مسلمان را یکجا قتل عام کند، بویی از اسلام و مسلمان بودن نبرده است، در کجای دنیا سابقه دارد عالم شیعه و سنی را اعدام کنند.


نعیم‌آبادی با بیان اینکه جهان اسلام باید با یکپارچگی گروه داعش را جدا از جامعه مسلمان جهان اعلام کنند، تصریح کرد: داعش پدیده خطرناک و مولود شیطنت آمریکا و اسراییل است.


وی با اشاره به اینکه آمریکا بداند روزی داعش موی دماغ خودش می‌شود، اضافه کرد: سعودی‌ها آینده ننگین خود را می‌بینند و باید به فکر آینده‌ای باشند که در آن جز سیاهی هیچ چیز دیگری نیست.


نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در پایان بداخلاقی‌ها در جامعه را در تضاد با دین اسلام دانست و اظهار کرد: واژه‌هایی که امروزه به عنوان بداخلاقی در جامعه به کار می‌رود ناصحیح است و باید از به کار بردن آن دوری کرد.




تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن