تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان با ايمان نيرومند، نزد خداوند بهتر و محبوب تر است از انسان با ايمان ناتوان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816693642




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از کجا بفهمیم گوشت برای خوردن حلال است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
از کجا بفهمیم گوشت برای خوردن حلال است

از کجا بفهمیم گوشت برای خوردن حلال است
یک دستیار تخصصی طب سنتی، معیار تشخیص حیوانات حلال و حرام گوشت را تشریح کرد.
به گزارش نامه نیوز، سمیه فتعلی اظهار داشت: چیزهای که به خاطر علت مادی حرام یا حلال یا مکروه هستند، عبارتند از گوشت حیوانات که به سه قسم حیوانات دریایی، حیوانات خشکی و حیوانات هوایی (پرندگان) تقسیم می‌شود.

به گفته وی، از حیوانات دریایی ماهی‌های که پولک دار(فلس دار) هستند و یک گونه ملخ( میگو) حلال است و بقیه حیوانات و حشرات آبزی حرام هستند همچنین اگر حیوانات حلال گوشت دریایی از مواد نجس یا حرام تغذیه کنند، گوشتشان حرام می‌شود که برای حلال شدنشان باید استبراء شوند( استبراء یعنی پاک سازی بدن که برای ماهی، یک شبانه روز در آب پاک باشد.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران بیان داشت: تخم ماهی در حلال و حرام تابع ماهی است و اگر تخم ماهی‌ها مشتبه(نامعلوم) باشد، تخم‌های زبر حلال و تخم‌های نرم حرام خواهند بود.

فتعلی اضافه کرد: از میان حیوانات خشکی گاو (اهلی و وحشی)،گوسفند، شتر، الاغ وحشی، بز کوهی، آهو، گورخر حلال است و گوشت اسب، استر، الاغ اهلی مکروه است( برای درجه کراهت این حیوانات اختلاف نظر است که با علم پزشکی شاید بشود این اختلاف به صورت کامل شناخته شود) و بقیه حیوانات حرام هستند مگر در حال ضرورت، که می‌شود به اندازه رفع حاجت از آنها استفاده کرد. همچنین، اگر حیوان حلال گوشتی از چیز نجس تغذیه کند باید استبراء شود که نسبت به هر حیوان زمانش متفاوت است و استفاده قبل از استبراء حرام است. (شتر 40روز/گاو 20روز/ گوسفند 10روز).

وی بیان داشت: قابل ذکر است که هر حیوانی که مورد تجاوز انسان قرار گیرد، تمام اجزای او حتی شیر و بچه‌های آن حیوان (حتی بچه بچه‌هایش) برای انسان حرام است و آن حیوان باید اول ذبح شود و بعد سوزانده شود.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران ادامه داد: از میان پرندگان، پرندگانی که این شرایط را داشته باشند حرام به حساب می‌آید و بقیه که دارای چنگال باشند مثل عقاب و شاهین حلال هستند، هر پرنده ای که بال نزدنش بیشتر از بال زدنش باشد، سنگدان یا چینه دان نداشته باشد و خار پشت، پا نداشته باشد البته برای این نشانه‌ها که ذکر شد استثناء هم وجود دارد که باید کاملاً بررسی شود.

فتعلی افزود: در مورد پرندگان قضیه استبراء نیز صادق است، لذا پرندگانی که از مواد نجس تغذیه کنند، چون بر روح و جسم انسان اثر می‌گذارند گوشت آنها قبل از استبراء حرام است (مرغابی 5 روز و مرغ خانگی سه روز و بقیه پرندگان تابع ظن غالب است).

وی به تسنیم گفت: گوشت این حیوانات فقط با شرایط خاصی حلال خواهد شد، مثل شرایط ذبح: بریدن چهار رگ بزرگ گردن *مسلمان بودن* ذبح با آهن* بسم الله گفتن هنگام ذبح*.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: ماهی باید از آب زنده بیرون کشیده شود و در بیرون از آب جان دهد و همچنین، 15 چیز از حیوانات حلال گوشت مانند خون، مثانه، بچه دان، نخاع و طحال حرام است.




1393/4/6





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 219]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن