واضح آرشیو وب فارسی:مهر:

استانها > شمال > مازندران مقیمی:
حوزه ورزش ریشه در فرهنگ دارد/ شش هزار متر مربع فضای ورزشی در دست ساخت است
نکا - خبرگزاری مهر: دبیر مجمع نمایندگان مازندران با تاکید بر حضور پررنگ جوانان در ورزش گفت: حوزه جوانان تنها مختص به ورزش نبوده بلکه این امر ریشه در فرهنگ صحیح جامعه دارد.
به گزارش خبرنگار مهر احمدعلی مقیمی شامگاه پنج شنبه در همایش تجلیل از ورزشکاران، قهرمانان، خادمين و نخبگان ورزشي نکا در سالن اميرالمومنين شهرستان اظهار داشت: قهرمانان و اسطوره های واقعی شهدا هستند، در واقع امروز ورزشکارانی که در مسیر شهدا گام برداشتند شایسته تقدیر خواهند بود.
وی افزود: اگر تا دیروز در سطح فراملی ایران با نام خاویار شناخته می شد امروز این مرز و بوم را با نام ورزشکاران، مدال آوران، نهضت علم و تکنولوژی می شناسند.
دبیر مجمع نمایندگان مازندران با اشاره به آثار ورزش در روح و روان انسان بیان کرد: آثار ورزش در حوزه آرامش و روح و روان برکسی پوشیده نبوده به طوری که باید در حوزه ورزش ارزشهایمان را حفظ نماییم در واقع امروز جوانمردی ،اخلاق مداری ورزشکاران و جوانان غیور ایرانی در سطح بین المللی زبانزد جهانیان شده است.
مقیمی گفت: ورزش تأثیر مستقیم در شخصیت افراد دارد به طوری که می تواند افراد را از انزوا خارج نموده و به یک فرد اجتماعی و فرهنگ ساز تبدیل نماید.
وی اضافه کرد: ورزش ما امروز در حوزه بین المللی هم وارد حوزه سیاسی هم فرهنگی و هم ملی شده است در واقع با کسب مدال های رنگین و مختلف در سطح بین الملل نام بلند ایران را پر آوازه می کنند.
نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی ورزش را یکی از موضوعات پر کننده اوقات و فراغت جوانان دانست و همچنن افزود: حوزه جوانان باید پررنگ شود چرا که حوزه جوانان تنها مختص به ورزش نبوده بلکه ریشه در فرهنگ افراد دارد.
دبیر مجمع نمایندگان مازندران بیان کرد: امروزه در عرصه بین المللی حوزه ورزش جولان گاه بسیاری از جوانان شده است به طوری که در بسیاری از رشته های ورزشی فعال تر و موفقتر از سایر عرصه ها به نظر میرسند.
وی با بیان انگیزه درونی جوانان ایرانی ابزاز داشت: امروز جوانان ما با حداقل زمان و امکانات بیشترین امتیازات را کسب کرده و در مقابل کشورهای قدر جهان قد علم کردند.
مقیمی اظهار کرد: استان مازندران با وجود اقلیم و آب و هوای مناسب می تواند زمینه جذب نوریست ورزشی مهیا کرده و همچنین از فضاهای ورزشی در تفاهم نامهها استفاده کند.
دبیر مجمع نمایندگان با اشاره به طرح های درحال ساخت نکا افزود: در سال 92 حدود 13 هزار متربع ورزشی را دارا بودیم که شش هزار متر مربع دیگر هم در دست ساخت است.
وی در پایان از تخصیص سه میلیارد ریال اعتبار ملی در جهت ایجاد انگیزه و روحیه ورزش دوستان نکا خبر داد. ورزش مانع از رشد قارچ گونه سفره خانه ها خواهد شد
امام جمعه نکا با اشاره به نگاه جامع به حوزه ورزش ایران گفت: ورزشکاران باید به عنوان پاسداران حریم ملی از حریم عزت و دفاع ملی محافظت نمایند.
حجت الاسلام محمدباقر محمدی لائینی، ارزش و ورزش را دو نیاز مکمل برای جوانان دانست و همچنین گفت: جوانان ما در هر عرصه ای درکنار ورزش نیازمند به ارزش و ارزش گذاری هستند.
وی افزود:عزت مقوله ای جدا ناپذیر برای انسان در هر طیفی است در واقع انسان ها حاضرند گرسنگی را تحمل کنند اما عزتشان زیر سوال نرود.
امام جمعه نکا تصریح کرد: زمانی که ورزشکاران ما در مقابل رژیم غاصب صهونیستی حاضر به مسابقات نشده و از ادامه مسابقات انصراف می دهند عزت و غرور ملی را به نمایش می گذارند.
لائینی با اشاره به نگاه جامعه به حوزه ورزش ایران ادامه داد: ورزشکاران باید به عنوان پاسداران حریم ملی از حریم عزت و دفاع ملی محافظت نمایند.
وی با بیان اینکه ما در جهت تقویت ورزش این کشور خون دادیم اظهار کرد: جامعه اسلامی پایبند ارزش و ورزش است چرا که خون ها وجان های بسیاری در این مسیر فدا شد.
امام جمعه نکا گفت: اگر حوزه ورزش کشور تقویت و توسعه یابد قطعا فرزندان ما در دام اعتیاد و فساد نخواهند افتاد و تقویت ورزش شهرستان مانع از رشد قارچ گونه سفره خانه ها و قلیان سراها در شهرستان می شود.
در ادامه مراسم توسط مسئولین استانی وشهرستانی از تمبر یادبود همایش تجلیل از قهرمانان، خادمین و نخبگان ورزشی شهرستان نکا رونمایی شد.
۱۳۹۳/۴/۶ - ۱۰:۲۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]