تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توبه زيباست، ولى از جوان زيباتر .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870184799




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آلاگل، آجی گل و آلما گل در طرح حفاظت از تالاب ها قرار گرفتند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

آلاگل، آجی گل و آلما گل در طرح حفاظت از تالاب ها قرار گرفتند تهران - ایرنا - تالاب های آلاگل، آجی گل و آلما گل در استان گلستان به طرح حفاظت از تالاب های ایران پیوستند.


محسن سلیمانی روزبهانی مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب های ایران روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اعلام این موضوع، اظهار کرد: اولین کارگروه مشورتی تدوین برنامه حفاظت از تالاب های آلاگل، آجی گل و آلماگل با حضور نمایندگانی از دستگاه های منطقه مانند استانداری، آب منطقه ای، جهاد کشاورزی، بخشداری، مرزبانی و نمایندگان جوامع محلی با هدف تدوین برنامه مدیریت این تالاب ها برگزار شد.
وی با بیان اینکه امیدواریم برنامه مدیریت این تالاب ها در 6 تا 9 ماه آینده تدوین و تصویب شود افزود: پس از آغاز فرآیند تدوین برنامه مدیریت جامع برای تالاب های چغاخور، زریوار، حله، هامون، میقان این مجموعه تالاب های سه گانه نیز به فهرست این تالاب­ها افزوده شدند.
مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب های ایران گفت: دراین کارگاه مشورتی نقطه نظرات مشترکی در مورد مسایل و مشکلات این تالاب ها و ارزش ها و کارکردهای آنها مورد بررسی قرار گرفت و اجزای برنامه مدیریت هم در بخش چشم انداز و هم هدف کلان آن تدوین شد.
سلیمانی ادامه داد: بعد از این مرحله وارد بخش تدوین پروژه ها و اهداف راهبردی تالاب این تالاب ها خواهیم شد تا برنامه مدیریت به یک برنامه راهبردی تبدیل شود. هماهنگی ها انجام شده و بعد از اینکه برنامه مدیریت تدوین شد در شورای برنامه ریزی استان به تصویب خواهد رسید و بعد از آن هم مصوبه شورای عالی محیط زیست را دریافت خواهد کرد.
مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب های ایران گفت: اکنون وضعیت تالاب های آلاگل ، آلما گل و آجی گل مناسب نیست و نیازمند توجه جدی تری است البته وضعیت تالاب آلماگل نسبت به دو تالاب دیگر بهتر است اما با شرایط مطلوب فاصله دارد.
وی تاکید کرد: رودخانه اترک منبع اصلی تامین آب این تالاب ها است که مدیریت آن باید مورد بازنگری جدی قرار گیرد و به گونه ای مدیریت شود که بتواند منابع آبی مورد نیاز این تالاب ها را تامین کند.
سلیمانی گفت: این حوضه های آبی جزو اولین تالاب هایی بودند که در کنوانسیون رامسر به ثبت رسیدند و با حدود 3 هزار هکتار در مرز ایران و ترکمنستان واقع شده اند که می توان از آنها به عنوان تالاب های صلح و دوستی یاد کرد. این تالاب ها از زیستگاه های مهم پرندگان به خصوص عبوری و مهاجر محسوب می شوند.
وی افزود: این تالاب ها یکبار در لیست مونترو ( لیست سرخی که تالاب های در خطر خشک شدن در آن جای می گیرند) قرار گرفتند که با توجه ویژه به آنها و برنامه مدیریت منابع آبی و برگشت آب به بستر، مورد بازدید کارشناسان کنوانسیون رامسر قرار گرفتند و بعد از تایید این گروه کارشناسی از از لیست مونترو خارج شدند اما اکنون به توجه بیشتری نیاز دارند تا در شرایط پایدارتری باقی بمانند.
تالاب های آلا گل، آلما گل و آجی گل از مجموعه تالاب های بین المللی کشور در دشت ترکمن صحرا و در نزدیک مرز ایران و ترکمنستان، از مناطق مهم دیدنی استان گلستان است که سالانه طبیعت گردان و گردشگران زیادی را به خود جذب می کند.
9014/1588

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




05/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن