تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس رابطه اش را با خدا اصلاح كند، خداوند رابطه او را با مردم اصلاح خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870585785




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افغانستان از متواری شدن شبه نظامیان به آن سوی مرز جلوگیری کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: افغانستان از متواری شدن شبه نظامیان به آن سوی مرز جلوگیری کند اسلام آباد - ایرنا - سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان روز پنجشنبه از افغانستان خواهان اتخاذ اقدامات لازم جهت جلوگیری از متواری شدن تروریست ها از منطقه ˈوزیرستان شمالیˈ در شمال غرب پاکستان به داخل افغانستان و ایجاد هرگونه مخفیگاه در آن کشور شد.


به گزارش ایرنا، همزمان با تداوم عملیات گسترده نیروهای ارتش پاکستان در منطقه قبیله ای وزیرستان شمالی (در نزدیکی مرز مشترک با افغانستان) علیه تروریست های طالبان و شبه نظامیان خارجی؛ این کشور نسبت به گریختن شبه نظامیان از خاک این کشور به داخل افغانستان نگرانی است.
صدها هزار نفر از ساکنان محلی وزیرستان شمالی جهت در امان ماندن از عملیات نظامی این منطقه را ترک کرده و به نقل از آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد؛ بیش از 600 هزار نفر از آوارگان پاکستانی از وزیرستان شمالی با عبور از نوار مرزی مشترک با افغانستان وارد این کشور شده اند.
نگرانی عمده دولت و ارتش پاکستان در این خصوص؛ متواری شدن شبه نظامیان در اشکال مردم آواره به افغانستان می باشد.
براساس این گزارش؛ خانم ˈتسنیم اسلمˈ سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان امروز در گفت وگو با خبرنگاران در اسلام آباد گفت: دولت این کشور نسبت به گام های موثر نیروهای امنیتی افغانستان جهت جلوگیری از ورود شبه نظامیان به خاک این کشور ابراز اطمینان دارد.
وی یادآور شد: ارتش پاکستان در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری افغانستان ضمن اعزام نیروهای بیشتر در نوار مشترک مرزی دو کشور، اقدامات فوق العاده ای به منظور رصد مناطق مرزی و محدود کردن تردد با هدف کمک به برگزاری مسالمت آمیز انتخابات در افغانستان انجام داد.
تسنیم اسلم تاکید کرد: اتخاذ این اقدامات از سوی مقامات افغانستان و جامعه بین المللی مورد قدردانی گرفت در عین حال عملیات جاری نیروهای ارتش پاکستان در وزیرستان شمالی با هدف از بین بردن تروریسم بوده و همکاری افغانستان در این خصوص در راستای منافع مشترک دو کشور می باشد.
وی با ابراز اطمینان از عملکرد مقامات افغانستان جهت ارائه واکنش مثبت به درخواست پاکستان و افزایش تدابیر امنیتی در مناطق مشترک مرزی افزود: سفر امروز مشاور امنیت ملی افغانستان به اسلام آباد نیز با هدف کسب همکاری کابل برای موفقیت آمیز بود نتایج عملیات نظامی در وزیرستان شمالی انجام شده است.
سخنگوی مرکز دیپلماسی دولت اسلام آباد خاطر نشان کرد: ˈمحمد نواز شریفˈ نخست وزیر پاکستان هفته گذشته ˈمحمود خان اچکزاییˈ از رهبران ارشد سیاسی این کشور را به عنوان نماینده ویژه خود به کابل فرستاد.
هدف اصلی این سفر گسترش همکاری های امنیتی و ضدتروریسم با افغانستان و جلوگیری از تردد شبه نظامیان از امتداد نوار مرزی مشترک دو کشور بود.
در همین حال دفتر نخست وزیر پاکستان با انتشار بیانیه رسمی اعلام کرد: ˈرنگین دادفر سپنتاˈ مشاور امنیت ملی افغانستان روز پنجشنبه با نواز شریف دیدار و دو طرف درباره روابط دوجانبه و منافع مشترک گفت وگو کردند.
مشاور امنیت ملی افغانستان امروز در راس یک هیات بلند پایه شامل مقامات ارشد وزارت کشور، دفاع، خارجه و سازمان های اطلاعاتی این کشور با سفر به پاکستان در باره گسترش همکاری های ضدتروریستی و نقش اسلام آباد در پیشبرد صلح در افغانستان با مقامات پاکستانی رایزنی می کند.
آساق*ط*ا.ر* 3404

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




05/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن