واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرماندار رفسنجان: شهرستان باید از تک محصولی خارج شود کرمان - ایرنا - فرماندار رفسنجان، گفت: این شهرستان باید از تک محصولی خارج و در کنار کار کشاورزی با ایجاد صنایع تبدیلی و فرآوری در مسیر افزایش ارزش افزوده پسته گام برداشته شود.
به گزارش ایرنا، حمید ملانوری شامگاه چهارشنبه در نشست هم فکری و برنامه ریزی برای توسعه شهرستان در جمع جانبازان و ایثارگران افزود: این اقدام موجب می شود پول های راکد به کمک توسعه و پیشرفت شهرستان بیاید.
وی بیان کرد: امروز رواج فساد، بیکاری، اعتیاد و افزایش سن ازدواج نقشه های دشمنان است تا قشر فعال و پویای جامعه را از مدار خارج کند.
وی گفت: دشمن قصد دارد در ابعاد تولیدی، اقتصادی و فرهنگی کشور رکود ایجاد کند که نتیجه آن فروپاشی جامعه است.
فرماندار رفسنجان تصریح کرد: دستگاه قضایی، امنیتی و انتظامی و همه دستگاه ها در شهرستان با یک شعار برای توسعه شهرستان وارد شده اند که باید با حداکثر استفاده از منابع به سمت پیشرفت و توسعه گام برداریم.
وی گفت: سرمایه گذاران، ارزش آفرینان هستند لذا در کنار مثلث توسعه شهرستان مشاوران سرمایه گذاری حضور دارند و با ارایه طرح های مناسب به کمک سرمایه گذار می آیند.
ملانوری با بیان این که ایجاد شغل کمتر از جهاد و مبارزه در جبهه ها نیست افزود: مبارزه با فساد، بی بند و باری و بیکاری از نیازهای جامعه ماست که باید از همه ظرفیت ها برای ایجاد اشتغال تلاش بهره گرفت.
مشاور شهردار رفسنجان هم گفت: اقتصاد در کشور ما اقتصاد اسلامی است و دولت باید زیرساخت ها و زمینه ایجاد شغل را فراهم کند.
شهرام مقصودی تصریح کرد: اشتغال باید توسط بخش خصوصی ایجاد شود و اینکه دولت باید اشتغال ایجاد کند با موازین اقتصاد اسلامی هماهنگی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: اگر امکانات همیشه فراهم باشد واژه مدیریت جهادی به مدیریت رفاهی مبدل می شود.
وی افزود: قانون در همه جای کشور یکسان است اما آنچه باعث می شود یکجا پیشرفت کند و جای دیگر پیشرفت نباشد فرهنگ است.
مشاور شهردار رفسنجان با بیان اینکه پس از یک سال و نیم تحقیق در شهرستان رفسنجان بیشترین علاقمندی مردم به پسته را متوجه شدیم خاطرنشان کرد: امروز دنیا در مسیر توسعه است و اگر ما هم در این مسیر قرار نگیریم داشته های خود را از دست می دهیم.
وی انسان را مهمترین و اصلی ترین محور توسعه برشمرد و افزود: آموزش، مدیریت مصرف منابع و سرمایه از محورهای توسعه هستند.
مقصودی گفت: توسعه درون زا و برون زا از گونه های توسعه هستند که در برون زا یک عامل بیرونی مانند دولت سرمایه گذاری می کند و ممکن است با عوض شدن دولت ها نتیجه مثبت ندهد و اگر با شکست مواجه شود سرمایه های زیادی از دست رفته اما در توسعه درون زا جامعه سرمایه گذاری می کند و همه اندیشمندان اقتصادی به این گونه توسعه اعتقاد دارند.
وی خاطر نشان کرد: اراده فردی در توسعه درون زا موجب می شود افراد به میدان بیایند و اراده جمعی تشکیل دهند.
وی با تاکید بر اینکه باید صنایع کوچک با در نظر گرفتن قابلیت های منطقه انتخاب شود خاطرنشان کرد: صادرات 700 هزار متر کاشی از رفسنجان به خارج از کشور یکی از این موفقیت هاست و قابلیت خوبی در این زمینه محسوب می شود.
شهرستان رفسنجان در فاصله 100 کیلومتری شمال کرمان واقع شده است.ک/2
7444/8154
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
05/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]