تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868219588




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار پليس فتا به طرفداران جام جهاني 2014


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۴ تير ۱۳۹۳ (۱۴:۱۹ب.ظ)
هشدار پليس فتا به طرفداران جام جهاني 2014 مجرمان اينترنتي با ترفندها و روش‌هاي بسياري با پهن کردن دام خود براي کاربران، اقدام به سرقت اطلاعات و کلاهبرداري مي کنند .
به گزارش موج و به نقل از مرکز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي استان همدان، انتشار زياد اخبار برخي از مناسبت ها و رويدادهاي مهم جهاني در خبرگزاري ها، سوژه اي براي سوء استفاده کلاهبرداران اينترنتي و سارقان اطلاعات تبديل مي شود که آنها با ترفندها و روش‌هاي بسياري با پهن کردن دام خود براي کاربران، اقدام به سرقت اطلاعات و کلاهبرداري مي کنند.
اين رويداد بزرگ ورزشي، مورد توجه مجرمان اينترنتي شده به گونه اي که با روش‌هاي مختلف اقدام به کلاهبرداري و سرقت اطلاعات مي كنند .
راه اندازي سايت هاي شرط بندي از کلاهبرداري‌هاي اينترنتي مي باشد كه مجرمان با راه‌اندازي اين سايت‌ها، کاربران طرفدار و مشتاق حدس زدن نتايج تيم‌هاي فوتبال جام جهاني هستند را فريب مي‌دهند.
مجرمان ابتدا اقدام به پرداخت جايزه هاي کوچک با مبالغ کم کرده و سپس کاربران را ترغيب به سرمايه گذاري بيشتر مي نمايند؛ کاربر پس از چند نوبت برنده شدن به سايت مزبور اعتماد کرده و اقدام به سرمايه گذاري با مبالغ بسيار زياد مي¬نمايند، مجرم نيز پس از دريافت مبلغ شرط‌بندي، کليه سرمايه وي را بلوکه كرده و از اين به بعد پاسخي به تعاملات و پيام هاي کاربران و قربانيان نمي دهد.
در مواردي ديگر، کلاهبرداران جهت دريافت مبلغ شرط بندي از کاربر با قرار دادن درگاه جعلي پرداخت الکترونيک بانکها (فيشينگ) بر روي وب سايت شرط بندي، و مراجعه کاربر جهت واريز مبلغ فوق، اطلاعات بانکي وي را به سرقت مي برند.
با توجه به اشتياق هموطنان عزيز به ديدن بازي‌هاي جام جهاني فوتبال، کلاهبرداران از طريق درج آگهي هاي فريبنده برخي از آژانس-هاي مسافرتي و تور‌هاي گردشگري جعلي و غير واقعي در تارنماهاي اينترنتي، شبکه‌هاي اجتماعي و تبليغاتي، کاربران را فريب مي-دهند. اين آژانس ها به بهانه هاي مختلف مثل تهيه بليت مسابقات جام جهاني تاکنون مبالغ هنگفتي از هموطنان کلاهبرداري کرده اند؛ البته در اين بين نبايد از حسن اعتماد بيش از حد مردم به سادگي گذشت چرا که برخي از شهروندان با مشاهده آگهي هاي مختلف و اغوا کننده در اين زمينه و بدون تحقيق و بررسي هاي لازم در مورد شرکت يا فرد منتشر کننده آگهي، اقدام به همکاري و ثبت نام مي کنند.
طبق آمارهاي اخذ شده از آزمايشگاه "کسپر اسکي" به طور متوسط روزانه 50 الي 60 سايت مشکوک به فيشينگ در حوزه جام جهاني کشف مي شود که بيشتر براي به سرقت بردن اطلاعات خصوصي کاربران (نام کاربري- رمز عبور- اطلاعات بانکي) طراحي شده است؛ آنها با تغيير بسيار جزئي در آدرس سايت مورد نظر سعي بر سرقت اطلاعات مهم کاربران دارند که تشخيص آن از سوي آنها به سادگي امکان پذير نيست.
ارايه توصيه هايي به هموطنان عزيز :
- مراقب ايميل¬هاي اسپم با موضوعات جذاب در مورد جام¬جهاني باشيم، مجرمان اينترنتي با خبرهاي غيرواقعي قصد دارند توجه کاربران را به آن جلب کرده تا بتوانند اعمال مجرمانه خود را انجام دهند.
- فريب نرم افزار هاي تبليغاتي مبني بر پخش زنده مسابقات جام جهاني را نخوريد، اينگونه سايت ها امکان دارد نرم¬افزارها را به بدافزار آلوده کرده باشند.
- هرگونه اطلاع رساني در اين زمينه از طريق منابع رسمي مسابقات و فدراسيون جهاني فوتبال صورت مي پذيرد.
-مسافران و گردشگران عزيز براي اطمينان خاطر از عملکرد اين شرکت¬ها و موسسات از اداره کل نظارت و ارزيابي گردشگري، معاونت گردشگري ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اطلاعات لازم را دريافت نمايند.
- هموطنان بهتر است از سايت هاي داراي نماد اعتماد الکترونيک(E-namad) معتبر استفاده نمايند، اطلاعات تکميلي مربوط به اين نماد را مي توانيد در سايتwww.enamad.irمشاهده نمائيد؛ نماد اعتماد الکترونيک نشانه اي است که مرکز توسعه تجارت الکترونيک وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت الکترونيک جهت راه اندازي کسب و کارهاي اينترنتي به فروشگاه‌هاي الکترونيکي اعطاء مي-نمايند.
در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طريق سايت پليس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش تماس با ما گزارش كنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن