واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ تير ۱۳۹۳ (۱۳:۲۳ب.ظ)
رئيس اتاق ايلام: دولت تدبير و اميد به دنبال تقويت جايگاه توليد و رونق اقتصادي است رئيس اتاق ايلام در همايش روز صنعت و معدن گفت: دولت تدبير و اميد نشان داده که به دنبال تقويت جايگاه توليد و رونق اقتصادي است.
به گزارش خبرگزاري موج، شعبان فروتن بيان کرد: تقويت جايگاه توليد زمينهساز رونق اقتصادي، اشتغال پايدار، ارزآوري و صادرات است.
وي ادامه داد: ايلام در گذشته نه چندان دور درگير جنگ تحميلي بود و نتوانست آنگونه که بايد از ظرفيتهاي فراوان منطقه همچون ساير استانهاي برخوردار استفاده کند.
فروتن تصريح كرد: امروز بخش قابل توجهي از فعالان عرصه توليد با مشکلات عديده مواجه هستند و انتظار ميرود که دولت تدبير و اميد در كمترين زمان ممکن، پنجرهاي از اميد را فراروي فعالان عرصه اقتصادي به ويژه توليدگران بگشايد.
رئيس اتاق ايلام اضافه كرد: در جريان سفر رياستجمهور و هيأت همراه به استان، اتاق ايلام فهرستي از مشکلات فراروي 64 واحد صنعتي را همراه با پيشنهادهاي لازم به منظور رفع مشکل آنها به رئيس دفتر رئيسجمهور تقديم کرد.
وي تأکيد کرد: خوشبختانه اين نامه اکنون به صورت مطلوبي در دولت پيگيري مي شود و نشانههاي خوبي از آن مشاهده شده که قرار است با همکاري بانکهاي عامل اين واحدهاي توليدي از بخشش و سود جرايم و همچنين از تنفس چند ساله براي پرداخت تسهيلات دريافتي بهرهمند شوند.
فروتن با بيان اينکه انتظار ما از بانکهاي عامل اين است که خود را شريک توليدکنندگان بدانند، افزود: بانکها بايد در کنار پيگيري بازگشت سرمايه بانک، نيم نگاهي نيز به توليدکنندگان داشته و سختگيريهاي بيمورد را کنار بگذارند.
رئيس اتاق ايلام يادآور شد: بازپرداخت تسهيلات به شيوه کنوني از جانب توليدکنندگان سخت است، بنابراين بايد زمان بازپرداخت تسهيلات بخش توليد افزايش يابد.
وي با بيان اينکه ايلام داراي بهترين شرايط براي رونق توليد به منظور تأمين بازار کشور عراق است، افزود: ايجاد منطقه آزاد تجاري و منطقه ويژه اقتصادي هر کدام که به نتيجه برسد مي واند براي فعاليت بخشخصوصي مفيد باشد.
فروتن اضافه کرد: واحدهاي توليدي بايد صادرات گرا باشند و رويکرد اصلي آنها بايد بر پايه تأمين بازارهاي هدف کشور عراق شکل بگيرد تا بتوان بخش وسيعي از اين بازار را در دست گرفت.
رئيس اتاق ايلام همچنين بر ضرورت توسعه صادرات غيرنفتي تأکيد کرد و گفت: خوشبختانه در روزهاي اخير بسياري از موانع فراروي بخش صادرات در مرز مهران و ممنوعيت در صادرات برخي کالاها همچون مواد غذايي و ميوه و تره بار برداشته شده است.
وي تأكيد كرد: انتظار ما اين است که مسؤولان دستگاههاي اجرايي براي تداوم اين روند و توسعه صادارت به بخشخصوصي کمک کنند و بخشخصوصي نيز بايد از اين فرصت تاريخي براي رونق اقتصادي منطقه کمال استفاده را ببرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]