تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):معناى گفته كسى كه بسم اللّه‏ مى‏گويد، يعنى نشانى از نشانه‏هاى خداوند را بر خود مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870600814




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احصا دقیق وضعیت آموزش و پرورش استان در شاخصای آموزشی و پرورشی


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سید مصطفوی در جلسه روسای آموزش و پرورش آذربایجان غربی تاكید كرد: احصا دقیق وضعیت آموزش و پرورش استان در شاخصای آموزشی و پرورشی خبرگزاری پانا: مدیر آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی گفت: باید وضعیت مناطق و شهرستانهای مختلف را در خصوص شاخصهای مختلف آموزشی و پرورشی احصا كنیم تا با مساعدت فرمانداران، خیرین مدارس و سایر مسئولان در جهت رفع كمبودها بكوشیم.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۴ تير ساعت 11:07



Fه گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، نخستین جلسه روسای آموزش و پرورش استان در سال جاری با حضور "فریدون سید مصطفوی" مدیركل آموزش و پرورش استان، معاونین مدیركل، مدیران و معاونان آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق استان در محل سالن جلسات اداره كل ذآموزش و ژرورش استان برگزار شد. "فریدون سید مصطفوی" مدیركل آموزش و پرورش استان در این جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بمباران شیمیایی سردشت اظهار داشت: باید یاد و خاطره این عزیزان همیشه در اذهان ما زنده باشد.
 
وی با اشاره به بحث ساماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش افزود: حل مشكل نیروی انسانی در مناطق مختلف استان یكی از مهمترین اقدامات مجموعه آموزش و پرورش استان تا پایان تیرماه خواهد بود.
 
سید مصطفوی با اشاره به وضعیت نامناسب استان در شاخصهای مختلف آموزشی و پرورشی خاطر نشان ساخت: باید وضعیت مناطق و شهرستانهای مختلف را در خصوص شاخصهای مختلف آموزشی و پرورشی احصا كنیم تا با مساعدت فرمانداران و خیرین مدارس و سایر مسئولان در جهت رفع كمبودها بكوشیم.
 
مدیركل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی تصریح كرد: 5 اولویت اصلی وزارت آموزش و پرورش در سال جاری شامل ساماندهی نیروی انسانی، ارتقا مدیریت آموزشگاهی، توسعه مشاركتهای مردمی، عملیاتی نمودن بودجه و تمركززدایی می باشد.
 
وی اذعان داشت: تقویت پایگاههای تابستانی بمنظور غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان امسال در دستور كار می باشد كه در این راستا كانونهای فرهنگی و تربیتی آموزش و پرورش استان می توانند با تامل مناسب با كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان استان در جهت پربارتر شدن برنامه های این پایگاهها نقش موثری ایفا كنند.
 
"ابراهیم محمدی" معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره كل آموزش و پرورش استان نیز در این جلسه با تشریح جزئیات دستورالعمل ساماندهی نیروی انسانی بر تكمیل كلیه فرآیندهای این دستورالعمل تا پایان تیرماه امسال تاكید كرد.
 
وی افزود: مهترین سرمایه آموزش و پرورش نیروی انسانی است لذا باید با احصا نیاز واقعی مناطق مختلف استان، نیروی انسانی مورد نیاز آنها بر اساس چهارچوبی كه قانون مشخص كرده و بدور از هر گونه انحراف، ساماندهی و مدیریت شود.
 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن