تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گوش خود را به شنيدن خوبى‏ها عادت بده و به آنچه كه به صلاح و درستى تو نمى‏افزايد گو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862955035




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح نجات اقیانوس ها باید طی پنج سال اجرایی شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کمیسیون اقیانوس جهانی اعلام کرد: طرح نجات اقیانوس ها باید طی پنج سال اجرایی شود تهران-ایرنا-کمیسیون اقیانوس جهانی روز سه شنبه با اشاره بر ضرورت نجات اقیانوس های جهان از آلودگی و صید بی رویه اعلام کرد: طرح نجات اقیانوس ها باید طی پنج سال اجرایی شود.


به گزارش ایرنا از خبرگزاری فرانسه، کمیسونی اقیانوس جهانی هشدار داد:آلودگی و صید بی رویه اقیانوس ها را تهدید می کند و طرح نجات اقیانوس ها باید طی پنج سال آینده به اجرا درآید.
کمیسیون اقیانوس جهانی اعلام کرد: کاهش استفاده از محصولات پلاستیکی، محدودیت ماهیگیری در آب های آزاد و ایجاد مقررات الزام آور برای اکتشافات نفت و گاز از جمله بخش های کلیدی این طرح نجات هستند.
کمیسیون اقیانوس جهانی که فوریه سال 2013 تشکیل شد، در گزارش خود با عنوان «از زوال تا احیا؛ طرح نجات اقیانوس های جهان» در مجموع، هشت پیشنهاد را برای احیا و حفظ سلامت اقیانوس ها مطرح می کند.
استفاده هر چه کمتر از اشیاء پلاستیکی، محدود شدن صید صنعتی در آب های آزاد، حذف تدریجی یارانه هایی که دولت ها برای ناوگان صیادی می پردازند و وضع مقرراتی سخت گیرانه برای اکتشاف و نفت و گاز در آب های سواحل از جمله این پیشنهادات هستند.
این گزارش در خصوص صید بی رویه در آب های آزاد که برخی گونه ماهی ها را تهدید می کند، اجرای طرحی پنج ساله را برای حل مشکلات و صید بی رویه و آلودگی خواستار شده است.
«خوزه ماریا فیگورس اولسن» (Jose Maria Figueres) رییس جمهور سابق کاستاریکا که ریاست مشترک این کمیسیون را بر عهده دارد، اعلام کرد: اقیانوس ها که 70 درصد سطح کره زمین را تشکیل می دهند ،50 درصد اکسیژن مورد نیاز ما را تولید می کنند و 25 درصد انتشار جهانی کربن (CO2) را ذخیره می کنند، برای تغذیه انسان ها حیاتی هستند.
وی افزود: اگر نتوان زوال اقیانوس ها را در پنج سال آینده مهار کرد جامعه بین الملل باید آب های آزاد را منطقه ممنوعه برای هر گونه فعالیت اقتصادی اعلام کند تا سلامت این اکوسیستم بازگردد.
این کمیسیون از دولت ها خواست فورا محدودیت هایی را در اختصاص یارانه به ماهیگیری در آب های آزاد اجرا کنند و به تدریج ظرف پنج سال این یارانه ها را کلا حذف کنند.
آمریکا، چند کشور عضو اتحادیه اروپا، ژاپن و چین، 10 کشوری هستند به طور عمده اقدام به صید صنعتی می کنند.
یارانه ای که این دولت ها برای صید صنعتی می پردازند بالغ بر 30 میلیارد دلار در سال است.
در گزارش کمیسیون اقیانوس جهانی آمده است:حدود 60 درصد این یارانه ها مستقیما فعالیت های صیادهایی را حمایت می کنند که پایدار نیستند و بدون این کمک های دولتی فعالیت های ماهیگیری در آب های آزاد درآمدزا و سودده نیستند.
حدود 64 درصد سطح اقیانوس ها و نیمی از منابع صیادی آنها تحت حاکمیت هیچ کشوری نیست و آب های آزاد به شمار می روند.
علمی(6)**2038**1440

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




03/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن