تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، كليد هر نوشته‏اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802226534




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

12 درصد آب کشور در استانی با سهم ناچیز از سدسازی/ 15 میلیون از 12 میلیارد مترمکعب آب مهار شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > غرب > لرستان گزارش خبری/
12 درصد آب کشور در استانی با سهم ناچیز از سدسازی/ 15 میلیون از 12 میلیارد مترمکعب آب مهار شد
خرم آباد - خبرگزاری مهر: در حالی استان لرستان 12 درصد آبهای جاری کشور را در اختیار دارد که کل سهم این استان از 12 میلیارد مترمکعب آب خروجی از این استان 15 میلیون مترمکعب مهار آبها بوده است، موضوعی که جای تامل دارد.



به گزارش خبرنگار مهر، استان لرستان در سومین منطقه پرباران کشور قرار دارد ولی هر ساله شاهد خسارات ناشی از خشکسالی ها و کم آبی هاست چرا که مهار آبها در این استان به رغم گذشت بیش از سه دهه از فعالیت سدسازی در کشور در حد صفر بوده است. این موضوع در حالی رخ می دهد که کل پروژه های سدسازی این استان نیز طی سالهای گذشته به دلیل آنچه از سوی مسئولان کمبود اعتبار عنوان می شود یا متوقف شده یا به دلیل احداث سدی در بالادست عملا بی نتیجه بوده است. این وضعیت موجب شده که سهم لرستان از مهار آبها در کشورمان تنها شش صدم درصد باشد، آماری که غفلت از این حوزه را فریاد می زند.

امروز که سیاستهای دولتمردان از احداث سد به سمت و سوی مدیریت منابع آب موجود رفته است تازه مسئولان امر در لرستان به صرافت افتاده اند تا دست کم سدهای موجود را به بهره برداری برسانند، موضوعی که به دلیل پیشرفت پایین این پروژه ها اندرخم یک کوچه باقی مانده است. در این زمینه استاندار لرستان سخنان قال تاملی دارد. هوشنگ بازوند با اشاره به وضعیت سدهای لرستان می گوید: از تعداد 13 سد در لرستان تا کنون تنها سه سد به بهره برداری رسیده است. بازوند با بیان اینکه این سه سد شامل سدهای هاله با ظرفیت 3.4 میلیون مترمکعب، سد خان آباد با ظرفیت 11 میلیون مترمکعب و یک سد دیگر با ظرفیت یک میلیون مترمکعب بوده است، تصریح کرد: کل ظرفیت سدهایی که تاکنون در استان به بهره برداری رسیده اند 15 میلیون مترمکعب هم نمی شود. استاندار لرستان ادامه داد: این در حالیست که مابقی سدهای در دست اجرا و مطالعه موجود در استان به جز چهار سدی که قرار است امسال و سال آینده به بهره برداری برسند تنها 2 تا 3 درصد پیشرفت فیزیکی دارند. بازوند عنوان کرد: از نظر مهندسی مطالعات یک طرح به معنای پنج درصد پیشرفت است و اینکه سدهای لرستان تنها 2 درصد پیشرفت دارند به این معنا است که حتی مطالعات این سدها نیز انجام نشده است.

استاندار لرستان افزود: برنامه ما این است که مطالعات این سدها که شامل شش سد می شود را به اتمام برسانیم و طی سالهای آینده ردیف بودجه ای برای آنها بگیریم. بنابر این گزارش مطابق آمار اعلام شده از سوی شرکت آب منطقه ای استان لرستان سالانه 12.5 میلیارد مترمکعب آب از استان لرستان خارج می شود که 63 درصد از این میزان آب از حوزه کارون بزرگ و به طور عمده رودخانه دز و مابقی از حوزه کرخه خارج می شود و در پشت سدهای دز، کرخه و کارون و دیگر سدهای استان خوزستان جمع می شود. این در حالیست که از میزان آب خارج شده از استان لرستان در حوزه کرخه 66 درصد از سیمره تخلیه و 33 درصد باقی مانده از حوزه کشکان خارج می شود. وضعیت خروج میلیاردها مترمکعب از استان لرستان در حالیست که عدم مهار آبها در استان لرستان موجب چالش جدی در حوزه صنعت، کشاورزی و آب شرب در یکی از پر آب ترین استانهای کشور شده است. هم اکنون صدها روستای لرستان همچنان از نعمت آب شرب محروم هستند و 75 درصد اراضی کشاورزی این استان پرآب در کمال ناباوری دیم است تا هر ساله خشکسالی معیشت مردم این دیار را قربانی کند.


۱۳۹۳/۴/۳ - ۱۳:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن