تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر اراده قوى باشد، هيچ بدنى براى انجام دادن كار، ناتوان نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870616715




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحولات اوکراین، عراق، سوریه و لیبی در نشست شورای اروپا بررسی شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تحولات اوکراین، عراق، سوریه و لیبی در نشست شورای اروپا بررسی شد تهران-ایرنا- وزرای امور خارجه 28 کشور اروپایی به ریاست مسئول سیاست خارجی این اتحادیه عصر دوشنبه در نشستی در لوکزامبورگ تحولات اوکراین، عراق، سوریه و لیبی را بررسی کردند.


به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی شورای اتحادیه اروپا، نشست این شورا به ریاست ˈکاترین اشتونˈ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و 28 وزیر امور خارجه کشورهای عضو این اتحادیه عصر دوشنبه در لوکزامبورگ برای بررسی تحولات اوکراین، عراق، سوریه، مصر و لیبی برگزار شد.
شورا بر اساس دیدگاه های ˈپاولو کلیمکینˈ وزیر امور خارجه اوکراین طرح صلح ˈپترو پوروشنکوˈ رییس جمهوری این کشور را مورد بررسی قرار داده و از آن به عنوان فرصتی اساسی برای تنش زدایی حمایت کرد.
کاترین اشتون در این نشست گفت: ما از روسیه می خواهیم از طرح صلح پوروشنکو حمایت و با استفاده از نفوذ خود به اجرای ان کمک کند. می خواهیم که گستره خشونت پایان یابد و از همه طرف ها درخواست داریم از غیرنظامیان محافظت کرده و اجازه دهند سازمان های انسان دوستانه وظایف خود را انجام دهند.
بر پایه این گزارش، وزرای امور خارجه همچنین توافق کردند ماموریت ˈسیاست دفاعی و امنیت مشترکˈ اروپا در اوکراین ادامه یابد تا به دولت کی یف در حوزه امنیت غیرنظامیان از جمله نیروهای پلیس و استقرار حکومت قانون کمک کنند.
همچنین وزرای امور خارجه امور مقدماتی را برای امضای کامل توافق نامه تجاری اتحادیه اروپا و اوکراین به پایان رساند. اتحادیه اروپا به عنوان بخشی از سیاست های خود که الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه را به رسمیت نمی شناسد واردات کالا از کریمه و بندر ˈ سواستوپولˈ را ممنوع دانست.
شورای اروپا همچنین به دلیل شرایط وخیم انسانی در سوریه، 12 وزیر دولت دمشق را نیز تحریم کرد؛ این تحریم شامل ممنوعیت سفر و توقیف دارایی های آنهاست. دلیل تحریم این افراد نقش آنها در موارد شدید نقض حقوق بشر عنوان شد. این تصمیم یعنی اکنون اتحادیه اروپا 191 نفر از دولتمردان سوریه را تحریم کرده است.
درهمین حال 53 شخصیت حقوقی مرتبط با سیاست های سرکوبگرانه از جمله بانک مرکزی سوریه، تحت تحریم توقیف اموال توسط اتحادیه اروپا قرار می گیرند.
وزرای امور خارجه آخرین تحولات عراق را نیز در حضور ˈنیکولای ملادینوفˈ نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور عراق بررسی کرده و به شدت حملات گروه (تروریستی) داعش در عراق را محکوم کردند.
آنها همچنین حمایت خود را از مقامات عراقی در مبارزه با تروریسم تکرار کرده و تاکید کردند واکنش های امنیتی باید با راهکار سیاسی مستمر دربرگیرنده همه رهبران و اقلیت های عراقی همراه باشد. کمیسیون اروپا در واکنش به بحران انسانی گسترده در عراق مجموع کمک های خود را در سال 2014 به 12میلیون یورو رساند.
وزرای امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مورد مصر نیز حکم صادره علیه خبرنگاران محکوم کردند.
شورای اروپا همچنین با ابراز نگرانی از شرایط امنیتی وخیم لیبی در دوران گذار از انتخابات مجلس این کشور در25 ژوئن (4تیر) حمایت کرد و از همه طرف ها خواست برای برگزاری انتخابات در فضایی آرام از نظر امنیتی تلاش کنند. اتحادیه اروپا همچنین حمایت همه جانبه خود را از ماموریت سازمان ملل متحد در لیبی بیان کرد.
اروپام**9157 ** 1064

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




03/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن