واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: داعش برای اسلام هراسی بوجود آمده است
جمعی از طلاب عراقی در جامعه المصطفی در قم بر این باورند که داعش پدیده ای شوم و صهیونیستی است که برای زشت کردن چهره اسلام به وجود آمده است.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا، به نقل از مرکز خبر مجتمع آموزش عالی فقه جامعه المصطفی، این طلاب خاطرنشان کردند: اکنون، داعش نه تنها تهدیدی برای سوریه و عراق، بلکه تهدیدی بالفعل برای کل سردمداران عرب در منطقه نیز به شمار می رود، همانهایی که تسخیر خط مقاومت علیه اسراییل غاصب را در سر می پرورانند.
یک طلبه عراقی در مورد تحولات کنونی این کشور با اشاره به جنایات داعش در این کشور گفت: گروه تروریستی داعش، عراق نابسامان کنونی که میراث حکومتهای جور گذشتگان بود، را به عقب تر راند تا از اندک پیشرفتی که داشت نیز باز بماند.
حجت الاسلام ˈتحسین بدریˈ افزود: اقدامات داعش، در بعد بین المللی نیز ضربه مهلکی به تبلیغ اسلام و مبلغان اسلام ناب زده است، چرا که خساراتی که این گروه با وارونه جلوه دادن چهره اسلام نزد مردم جهان به وجود آورده است، بسیار سخت جبران می شود و حتی گاهی نیز آسیب های جبران ناپذیری به پیکره اسلام وارد کرده است.
وی رفتارهای داعش را آیینه جنایات القاعده در منطقه دانست و افزود: این گروه تکفیری، تعقل را به کناری می نهد و به ظاهر دین تمسک می کند و عمل به مقتضای آن را برای همگان لازم و اجباری می داند.
بدری گفت: ورود آنها به عراق، حاصل برنامه ریزی فرامنطقه ای برخی قدرتها بود که نمونه بارز آن، ورود داعش به موصل بدون شلیک حتی یک گلوله که نشان از برنامه ریزی گسترده این قدرتها داشت که در روزهای پیشین با پخش دلارهای سیاه، سران و نظامیان این شهر را تسخیر کردند.
بدری تاکید کرد: اکنون این گروه ابزار اهداف شوم برخی دولت هایی منطقه است، اما این کشورها بدانند که در آینده ای نه چندان دور نه تنها گریبانگیر آنها، بلکه تهدیدی برای آمریکا و اروپا که حمایت مالی از آنها را بر عهده دارند، خواهند شد.
وی گفت: گروه های تروریستی مانند داعش، متناسب با پیشرفت و تعالی روش زندگی مردم قرن بیستم نیستند و نمی توانند در میان مردم مسلمان عراق که سخت پایند به آداب و سنت های اسلامی خود هستند، دوام آورند و در پایان نیز محکوم به فنا هستند.
وی خواستار طرد این گروه ها از سوی دولتهای عربی شد و گفت: کشورهای منطقه با تعقل در مفاهیم غنی دینی بر دوری از هرگونه تفرقه و تکیه بر هم گرایی و وحدت تأکید کنند.
یکی دیگر از طلاب عراقی با اشاره به اینکه تصرف شهرهایی چون موصل، نینوا، صلاح الدین تنها با پنج هزار نیروی داعشی گویای خیانت فرمانداران و عوامل خودفروخته در این مناطق دارد، گفت: حمایت اسراییل غاصب و تامین سلاح های این گروه نشان از وسعت و دامنه این پشتیبانیها و فرسایشی بودن این جنگ دارد.
ˈعلی جودهˈ افزود: ملتهای عربی باید از هم زبانها و برادران دینی خود در عراق حمایت کنند و نگذارند که مقدسات آنها توسط این گروه ملحد به تمسخر گرفته شود.
طلبه ای دیگر از عراق، حوزه علمیه نجف را از نمادهای تقریب مذاهب اسلامی در تاریخ دانست و گفت: تاریخ عراق با تقریب مذاهب درآمیخته شده است و نمی توان بذر اختلاف در میان مردم متدین و پایبند به مقدسات این کشور کاشت و دسیسه گران بدانند به یقین از جای جای این کشور برچیده خواهند شد.
ˈرعد حجاجˈ افزود: داعش، که خود را دولت اسلامی عراق و شام می نامد، زاییده خوارج صدر اسلام است که با افکار گروه هایی مانند القاعده، طالبان و به خصوص وهابیت درآمیخته شده است.
وی با بیان این که داعش، شمشیر خود را به سمت مذهبی اسلامی گرفته است، گفت: این گروه تروریستی توانسته است که با توطئه برخی از چهره های بین المللی و محلی و خیانت فرماندهان ارتش عراق و برخی از ساکنان بومی مناطق اشغال شده، بستر خوبی برای جولان در خاک عراق به دست آورد.
حجاج فتوای جهاد حضرت آیت الله العظمی سیستانی را فتوایی تاریخی و ریشه دار در عراق توصیف کرد و گفت: داعش در عراق بداند که گذشته گروه های انحرافی در عراق، نمایانگر آینده آنها در این کشور است.
وی در ادامه تنها و مؤثرترین راه برای مقابله با این گروه تکفیری و برون رفت از این بحران را وحدت، انسجام و همگرایی هرچه بیشتر مذاهب اسلامی در عراق دانست و گفت: شهرهایی مانند موصل و کرکوک، نماد وحدت و تقریب مذاهب اسلامی هستند و داعش نیز با توجه به این موضوع به دنبال پاشیدن بذرنفاق در بین مردم این مناطق است.
وی با بیان این که قهر و کشتار، نمی تواند آینده ای را برای ملتی به ارمغان آورد، افزود: این حرکت صهیونیستی را درادامه برچیدن خط مقاومت در سوریه و برهم زننده وحدت حاکم بین اسلامی می دانم و از همه مسلمانان آزاداندیش جهان می خواهم ماهیت پلید این گروه های تکفیری را در سراسر جهان آشکار سازند تا حامیان فکری و نظامی آنها رسوا شوند.
یکی دیگر از طلاب عراقی با تأکید بر حفظ وحدت و تقریب مذاهب در عراق، گفت: همه دیدند که فتوای جهاد آیت الله سیستانی، نه تنها با لبیک جوانان شیعی همراه شد، بلکه با حمایت و به میدان آمدن هم ریشه های اهل سنت ما در عراق نیز همراه گردید که نمی توان این موضوع را جز وجود مبانی قوی تقریبی مذهبی در این کشور پنداشت.
حجت الاسلام ˈکاظم اسدیˈ این بحران در عراق را مقابله با خط مقاومت در سوریه و لبنان دانست و گفت: فتوای جهاد در میان شیعیان و اهل سنت عراق، لرزه بر اندام داعش انداخت و مواضع نظامی آنها در منطقه را سست نمود و باعث جوشش غیرت دینی مردم نیز شد.
وی با بیان این که غارت ناموس و اموال و ریختن خون مردم عراق، نمونه ای از جنایات انکارناپذیر داعش در این کشور است، افزود: هدف شوم آنها از حضور در عراق، برچیدن اعتقاد میان مذهبی مردم به اماکن متبرکه این کشور است، آنها با این هجوم، درصدد محو این اعتقاد مذهبی در عراق هستند که حمله به سامرا را نیز می توان در این راستا ارزیابی کرد.
وی با تقدیر از نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران در برون رفت عراق از این چالش گفت: اندیشمندان و رسانه های ایرانی می توانند جهاد رسانه ای را در دستور کار خود قرار دهند و اخبار این کشور را سریع، کامل و مستند به جای جای جهان انتقال دهند تا پشتیبانی برای جهاد و مقاومت مردم عراق باشند.
تاریخ انتشار: 02 تير 1393 - 15:45
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]