واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > تهران واکنش به اظهارات مدیران ارشاد؛
-ستاد احیای امر به معروف مقلد ارشاد نیست/ وزارت ارشاد اقدامات خود را به رهبری نسبت ندهد
استان تهران - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت ورامین گفت: مسئولان وزارت ارشاد باید توجه داشته باشند که اقدامات خود را به رهبری نسبت ندهند زیرا ارشاد در گذشته و در برخی مواقع بر خلاف نظر و فتاوای رهبری عمل کرده است.
به گزارش خبرنگار مهر، چندی پیش در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ورامین مصوب شد که استفاده از موسیقی زنده در مراسم دولتی و تودیع و معارفه ها ممنوع است که این مسأله بازتاب گسترده ای در رسانه ها داشت. پس از بازتاب ها و اظهارات مختلف صورت گرفته در این زمینه در 31 خرداد ماه بود که مدیرکل دفتر موسیقی ارشاد در گفتگو با خبرنگار مهر نسبت به این مصوبه واکنش نشان داد و بیان داشت که موسیقی مصرف زیادی در جامعه دارد و اگر حذف شود شاید بیش از 50 درصد برنامههای صداوسیما را هم باید حذف کرد. مجموعه ارشاد در راستای سیاستهای فرهنگی مدنظر دفتر مقام معظم رهبری حرکت می کند پیروز ارجمند در قسمتی از آن مصاحبه تأکید کرد: خود متولیان ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر هم میدانند که مصوبات باید در راستای سیاستهای کل نظام و کشور باشد و این ستاد وظایف ذاتی خود را انجام میدهد و نکاتی را که مد نظرشان است پیگیری میکنند، با این حال همانطور که گفتم ما به فضای باز تعاملی نیاز داریم و بهتر است در برخی تصمیمگیری ها تعامل بیشتری باشد. وی بیان داشت: مجموعه موسیقی ارشاد جدای از دولت و سیاستهای دولت نیست و درواقع مجموعه کارشناسی و نظارت موسیقی کشور هر کاری که می کند مبتنی بر اسناد فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی و در راستای سیاستهای فرهنگی مدنظر دفتر مقام معظم رهبری است. در برخی مواقع ارشاد بر خلاف نظر رهبری عمل کرده است اما حجت الاسلام سید محسن محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر نسبت به اظهارات مدیر دفتر موسیقی وزارت ارشاد واکنش نشان داد و اظهار داشت: در چند روز گذشته یکی از مسئولان وزارت ارشاد در مقابل مصوبه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر ورامین موضع گیری کرده است. امام جمعه موقت ورامین افزود: مسئولان وزارت ارشاد باید توجه داشته باشند که اقدامات خود را به رهبری نسبت ندهند زیرا ارشاد در گذشته و در برخی مواقع کنونی بر خلاف نظر و فتاوای رهبری عمل کرده است.
وی ادامه داد: در بحث موسیقی و نحوه استفاده از آن فتاوا و نظرات رهبری به خوبی مشخص و بیان شده است و باید بر اساس آن شاخص ها و ویژگی ها سخن گفت و عمل کرد. محمودی اضافه کرد: در آیه 35 سوره مبارکه انفال خداوند می فرماید که کفار و مشرکین عبادتشان این بود که دور خانه کعبه می چرخیدند و سوت و کف می کشیدند و متأسفانه امروز فرهنگ عمومی جامعه ما هم در تغییر است. عضو ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر ورامین عنوان کرد: باید فرهنگ قرآنی و اسلامی در جلسات ما حاکم باشد اما در برخی مواقع مشاهده می شود که جلسات عمومی و دولتی کشور به سوت و کف تبدیل شده و برخی فرهنگ های غلط جای فرهنگ اسلامی را می گیرد. ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر از ارشاد نیز دستور نمی گیرد وی متذکر شد: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مقلد ارشاد نیست و از ارشاد نیز دستور نمی گیرد و فتاوا و نظارات رهبری و مراجع عظام تقلید بالاتر از همه تصمیم گیری های ارشاد خواهد بود به همین خاطر نباید به سمتی حرکت کنیم که معروف در جامعه منکر و منکر تبدیل به معروف شود. محمودی یادآور شد: اگر به دنبال فرهنگ قرآنی در جامعه هستیم و می خواهیم جلسات ما با این فرهنگ و روش اداره شود باید به نظرات و فتاوای مراجع توجه بیشتری را صورت دهیم.
۱۳۹۳/۴/۲ - ۱۴:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]