تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834872612




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هدف از سياست هاي جمعيتي، حفظ تعادل پوياي ساختار کلي جمعيت است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲ تير ۱۳۹۳ (۱۲:۲۶ب.ظ)
معاون برنامه ريزي و هماهنگي دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي: هدف از سياست هاي جمعيتي، حفظ تعادل پوياي ساختار کلي جمعيت است معاون برنامه ريزي و هماهنگي دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي هدف از سياست هاي جمعيتي را حفظ تعادل پوياي ساختار کلي جمعيت دانست و گفت: آشنايي با پيشينه سياست هاي جمعيتي امري ضروري است.
به گزارش خبرگزاري موج، اسحاقي در نشست آموزشي رويکردهاي ارتقاي نرخ باروري کل در معاونت بهداشتي دانشگاه کرمان گفت: جمعيت و مسائل مرتبط با آن به صورت يک اندام واره است که تمام بخش هاي آن بايد متعادل باشد.
وي افزود: تغييرات جمعيت بايد بطور مداوم مطالعه و دورنماي تحولات جمعيتي ترسيم شود و در صورتي که مطالعات، احتمال خارج شدن جمعيت از حالت تعادلي خود را نشان دهند‌، سياست‌هاي جمعيتي لازم بايد اعمال شود.
اسحاقي گفت: تغييرات جمعيتي علاوه بر اينکه از پارامترهاي جمعيتي ناشي مي شود از بسياري از عوامل اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي که به مرور زمان در مسير تحول کشورها رخ مي‌دهد تأثير مي‌پذيرد.
وي بحران ميزان باروري و تجديد نسل، كاهش حجم كل جمعيت ملي، بحران كاهش نيروي در سن كار، بحران سالمندي جمعيت و افزايش مهاجرت‌هاي بين‌المللي و تغييرات هويتي و فرهنگي را از چالش هاي کاهش جمعيت عنوان کرد.
اسحاقي با بيان مضرات کاهش باروري گفت: در اثر كاهش باروري، جمعيت در سن كار كاهش يافته و كشورها براي تأمين نيروي كار خود سياست هاي مهاجرپذيري را در پيش مي گيرند و مهاجران وارده شده به هر كشور ساختار فرهنگي و اجتماعي آن را دچار تغييرات اساسي مي كند.
وي به عوامل مؤثر بر کاهش نرخ باروري اشاره کرده و گفت: نظر موافق برخي علماي مذهبي بر کنترل جمعيت، تصويب قوانين مشوق کنترل جمعيت، افزايش ميزان با سوادي زنان، توسعه شهرنشيني، افزايش سن ازدواج، افزايش اشتغال زنان، گرايش زنان به تحصيلات عالي، تغيير در کارکرد خانواده و کاهش صله ارحام از جمله کاهش سريع ميزان باروري محسوب مي شوند.
اسحاقي گفت: كاهش سطح باروري در ايران همه طبقات و گروه‌هاي اجتماعي را در بر گرفته است و اين كاهش به شهرها محدود نشده بلكه در روستاها نيز باروري به شدت كاهش يافته است.
وي با اشاره به کاهش نرخ باروري کل در ايران گفت: کاهش فراگير نرخ باروري در کل کشور اتفاق افتاده و در بعضي استان ها کمتر و در بعضي بيشتر مشاهده مي شود.
وي افزود: ميزان باروري كل در سال 1390 به حدود 1.7 فرزند براي هر مادر رسيده است و در چهار استان كشور (تهران، گيلان، اصفهان و سمنان) ميزان باروري بين 1.2 و 1.6 فرزند بوده است.
اسحاقي ادامه داد: در مقايسه نموداري نرخ باروري در كشورهاي آمريكا، فرانسه، سوئيس، انگلستان، رژيم صهيونيستي و ايران به روشني ديده مي شود كه هيچكدام از اين كشورها افت آبشاري شديد مانند ايران ندارند و اين زنگ خطري بزرگ است.
وي گفت: بعضي از سياست هاي افزايش جمعيت، ملي و فراگير است و بعضي از سياست ها بايد به صورت منطقه اي و فردي اجرا شود.
وي افزود: متأسفانه قشري که از لحاظ فرهنگي و اقتصادي در سطح بالاتري قرار دارند و آمادگي فرزند آوري دارند، در ازدواج تأخير و در فرزند آوري تقليل مي کنند.
اسحاقي گفت: رشد کنوني جمعيت در ايران به طور ميانگين 1.3 است و اگر سياستگذاري ها و برنامه ريزي هاي لازم در اين زمينه صورت نگيرد، با رشد منفي جمعيت مواجه مي شويم که بايد از همين الان جلوي آن را گرفت.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن