واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > زنجان انصاری:
شهرک تخصصی فناوری اطلاعات در زنجان راه اندازی می شود/30 درصد مدیران تغییر نمی کنند
زنجان - خبرگزاری مهر: استاندار زنجان از راه اندازی شهرک تخصص آتی و آسی تی در زنجان خبر داد و گفت: این بخش به عنوان صنعت پاک است و زنجان ظرفیت راه اندازی این شهرک صنعتی و تولید صنایع برقی و ابزارهای مورد نیاز بخش فناوری اطلاعات را دارد. انتقال اطلاعات درست از سوی رسانه ها، در ایجاد ذهنیتی واقعی از شرایط موجود موثر خواهد بود. : انتقال اخبار درست به مردم وظیفه رسانه ها محسوب می شود و ممکن است با ارائه اطلاعات غلط، عموم مردم و مسوولان به نتیجه ای خلاف هدف مورد نظر دست یابند.
به گزارش خبرنگار مهر، جمشید انصاری شامگاه یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: اشتغالزایی در استان نیازمند توسعه بخش خدمات، راه اندازی صنایع و همچنین راه اندازی طرح های بزرگ است. وی با اشاره به وضعیت امنیت در استان و جایگاه استان در این زمینه ادامه داد: استان از نظر شاخص های امنیت و میزان ارتکاب جرایم در اکثر زمینه ها جزو استانهای پاک و سفید کشور است و در این میان تلاش دستگاههای مسئول به ویژه نیروی انتظامی و دادگستری در این امر بسیار موثر بوده است. انصاری تاکید کرد: استان زنجان در بحث اعتیاد به مواد مخدر جزو پاک ترین استانها به لحاظ جمعیتی است و در اعتیاد نرخ استان زنجان 8 صدم درصد است ولی در کشور نرخ اعتیاد سه درصد است. استاندار زنجان یاد آورشد: استان زنجان در بقیه شاخص ها همچون سرقت جزو 25 استان کشور است و اکثر مرتکبین به سرقت در استان غیر بومی هستند بنابراین باید مردم مواظب اموال خود باشند. انصاری به عزل و نصب مدیران و فرمانداران اشاره کرد و گفت: از 470 فرماندار 240 فرماندار در کشور تغییر یافته است و تنها 75 درصد تغییر داده شده اند. وی تصریح کرد: ما در مقوله عزل و نصب مدیران به منافع عمومی توجه می کنیم و مدیری که به منافع مردم اهمیت داده و در مسیر درست خدمت قرار گرفته از خدمات وی استفاده می کنیم. انصاری گفت: در استان زنجان 50 درصد مدیران تغییر کردند و 30 درصد مدیران تغیبر نمی کنند و در حال ارزیابی 20 درصد بقیه هستیم. استاندار زنجان با اشاره به اینکه کار رسانه ای ظرافت خاصی دارد افزود: خبرنگاران باید به رسالت اطلاع رسانی که وظیفه شان است توجه کنند که عدم توجه به اطلاع رسانی درست باعث مخدوش شدن خبر و نقض غرض می شود. انصاری از تخصیص بودجه 520 میلیارد ریالی به استان از محل اعتبارات ماده 80 قانون برنامه توسعه پنجم خبر داد و گفت: این بودجه بر اساس قانون پنجم توسعه کشور در راستای توازن منطقهای به زنجان اختصاص یافته است.
استاندار زنجان بودجه توازن منطقهای را 2 درصد از اعتبارات کشوری عنوان کرد و گفت: در این راستا بر اساس شاخصهای عقب ماندگی استانها در بین استانها توزیع می شود.
انصاری گفت: از این میزان اعتبار 60 درصد به طرحها و پروژه های ملی و 40 درصد به پروژه های استانی اختصاص می یابد.
وی یادآورشد: بودجههای دیگری هم در اختیار استان قرار میگیرد و در این میان این اعتبارات در تامین زیر ساختها گازرسانی و آب شرب روستایی، روکش آسفالت و بهسازی راههای روستایی هزینه خواهد شد. استاندار زنجان به وضعیت مسکن مهر در استان اشاره کردوگفت: در خصوص اجرای مسکن مهر در کشور استان زنجان وضعیت مطلوبی دارد و خیلی از استانها مشکلات اجرایی دارند ولی بحث اجرای مسکن مهر در استان زنجان متوقف نشده است. انصاری تنها پروژه مسکن مهر باقیمانده در استان زنجان را مربوط به پروژه هزار و 800 واحدی عنوان کرد و گفت: این پروژه گروهی ثبت نام شده و در مرحله تامین زمین مورد نظر برای احداث است.
وی یاد آورشد: زمینی در شرق گلشهر برای احداث این پروژه انتخاب خواهد شد شود و پروژههای مسکن مهر در استان زنجان به پایان میرسد.
انصاری گفت: سعی میشود طی یک تا دو هفته آینده در مورد پروژه هزار و 800 واحدی مسکن مهر زنجان تصمیمگیری نهایی انجام شود.
وی با اشاره به عملیاتی شدن طرح تحول نظام سلامت در کشور افزود: این طرح از منابع حاصل از طرح هدفمندی یارانهها عملیاتی میشود و در این میان کاهش دغدغه های هزینه درمانی از مهمترین اهداف این طرح است. استاندار زنجان یاد آورشد: با عملیاتی شدن طرح تحول نظام سلامت دولت 90 درصد هزینههای درمان شهری و 95 درصد هزینههای درمانی روستایی را پرداخت می کند که متاسفانه قبل از اجرای این طرح 70 درصد هزینه درمانی بر عهده بیمار بود و تنها 30 درصد را بیمارستانها تقبل می کردند و این امر باعث مشکلاتی زیادی برای بیماران به دنبال داشت.
انصاری به مشکلات سیستم درمان شهرستانهایی همچون خدابنده اشاره کرد و افزود:مشکلاتی مانند عدم توازن ظرفیت های تخت بیمارستانی با جمعیت در این شهرستان باید حل شود. استاندار زنجان با تاکید بر اینکه رسانه ها باید برای کسب اطلاعات درست و دقیق از طرق مختلف تلاش کنند افزود: کار رسانه ای دارای ظرافت های خاصی است که اگر به آن توجه نشود ممکن است به رسالت اصلی آنان خدشه وارد شود. انصاری با بیان اینکه اگر به دنبال بیان واقعیت ها باشیم باید اطلاعات ارائه شده به مردم مبتنی بر شواهد عدله باشد افزود: خبرنگاران باید به دنبال انعکاس اخبار درست و واقعی به مردم باشند و مدیران و مسئولین هم اطلاعات دقیق را در اختیار رسانه ها قرار بدهند. انصاری تاکید کرد: به دلیل نبودن اطلاعات درست و عدم پیشگیری درست مطالبی نقل می شود که واقعیت ندارد و مشکلاتی را ایجاد می کند و این اصلا خوب نیست و این مطالب نادرست بر تصمیم گیری هم بسیار تاثیر می گذارد.
۱۳۹۳/۴/۲ - ۱۱:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]