تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله چيزى مثل شام و غير آن را بر نماز مقدم نمى‏داشتند و ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870557959




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رییس مجمع نمایندگان کرمان: بحران آب بالاترین دغدغه استان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس مجمع نمایندگان کرمان: بحران آب بالاترین دغدغه استان است کرمان - ایرنا - رییس مجمع نمایندگان استان کرمان گفت: بحران آب بالاترین دغدغه استان کرمان است که در این رابطه آب آشامیدنی و سپس آب مورد نیاز صنعت و کشاورزی اهمیت دارد.


به گزارش ایرنا، ˈمحمد مهدی زاهدیˈ روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: سعی کردیم این موضوع را به صورت جدی با رییس جمهوری، معاونان وی و وزرای مربوط در میان بگذاریم.
وی بیان کرد: همه موافق انتقال آب به استان کرمان از بهشت آباد برای مصرف آشامیدنی هستند اما اختلافاتی در زمینه مسیر انتقال وجود دارد.
وی گفت: با تلاش های انجام شده در قانون بودجه نیز اعتباری برای انتقال آب اختصاص داده و برنامه ریزی های خوبی در این زمینه انجام شد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه انتقال آب از خلیج فارس به کرمان بطور حتم انجام می شود، افزود: فقط با 20 درصد صرفه جویی در مصرف آب بویژه در بخش کشاورزی می توان بسیاری از مشکلات ناشی از کمبود آب در استان را برطرف کرد.

**سودجویان در بخش معدن
زاهدی گفت: مافیای معدن در استان شکل گرفته و این مسئله را بارها عنوان کرده ایم و تعدادی از مجوزهایی که برای فعالیت معادن داده شده در عمل غیرفعال هستند و معادن استان کرمان توسط سودجویان و بخشی نیز به دلیل عدم پیگیری مسوولان مورد ظلم قرار گرفتند.
وی بیان کرد: با توقیف و واگذاری این معادن به افراد متخصص و توانمند در این حوزه می توانیم شاهد رونق اقتصادی بازار کار، افزایش سرمایه گذاری و اقتصاد پایدار در استان کرمان باشیم.
رییس مجمع نمایندگان استان کرمان به افزایش بودجه استان به 220 میلیارد تومان برای اجرای طرح های عمرانی استان و توزیع عادلانه آن در شهرستان ها اشاره کرد و گفت: توسعه فولاد، تامین زغال سنگ و خوراک کک سازی راور و سایر طرح های بزرگ را در نشست هایی با وزیر صنعت پیگیری کردیم و به نتایج خوبی دست یافتیم.
وی بیان کرد: همچنین مشکلات مربوط به راه اندازی ساختمان تامین اجتماعی کرمان و بیمارستان تامین اجتماعی راور، در نشستی توسط نمایندگان مردم استان با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بررسی شد.
زاهدی گفت: همچنین با موافقت شرکت شستا و تامین اجتماعی، طرح توسعه لاستیک بارز در استان کرمان تصویب و بزودی اجرا می شود تا علاوه بر اشتغالزایی، رونق اقتصادی خوبی را در استان شاهد باشیم.

**کرمان باید تا سه سال آینده سرآمد دولت الکترونیک در کشور باشد
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر گسترش شبکه های آی سی تی گفت: طبق توافقات انجام شده با وزارت ارتباطات، توسعه خدمات ˈآی سی تیˈ در استان کرمان باید به گونه ای انجام شود تا کرمان در سه سال آینده سرآمد دولت الکترونیک در کشور باشد.
زاهدی اظهار کرد: همچنین مقرر شده با افزایش پهنای باند، تمام روستاهای بالای 20 خانوار کرمان زیر پوشش این خدمات قرار گیرند.
وی تصریح کرد: تمامی جاده های اصلی استان کرمان تا پایان سال جاری زیر پوشش شبکه تلفن همراه قرار می گیرند و این امر برای جاده های فرعی حائز اهمیت تا دو یا سه سال آینده اجرایی می شود.
وی ادامه داد: خوشبختانه با انجام سرمایه گذاری های کلان در استان و راه اندازی فولاد و کارخانه های جانبی آن شاهد اشتغال عظیمی در سطح استان کرمان هستیم.

**افزایش خطوط ریلی استان کرمان ضروری است
زاهدی گفت: افزایش خطوط ریلی استان کرمان در زمینه جابجایی مسافر و بویژه بار با توجه به توسعه فعالیت ها و تولیدات صنعتی استان ضروری است.
وی بیان کرد: جاده های استان کرمان توانایی جابجایی این حجم بالای کالا و کامیون را ندارد و در این زمینه نه تنها اصلاح خطوط ریلی بلکه افزایش خطوط نیز لازم است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با راه اندازی کارخانه های فولاد زرند، بردسیر و سیرجان، حجم محصولات فولادی و ساخته ها و مصنوعات حوزه مس که باید در استان کرمان جابجا شود، حداقل 20 میلیون تن است.
وی افزود: با برنامه ریزی های انجام شده شرکت کوثر، طرح هایی برای توسعه خطوط ریلی استان در نظر گرفته و سهامداران آن مشخص شده اند.
وی گفت: همچنین در زمینه خطوط ریلی مسیر تهران - کرمان با مشکل مواجه هستیم و باید اصلاحات لازم انجام شود.
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: در سفر اعضای این کمیسیون به کرمان با به پایان رساندن مدارسی با بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی توسط دولت موافقت شد و طرح های آموزشی دارای 50 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی نیمی از اعتبار آنها توسط وزارتخانه و از ماده 180 بودجه عمرانی کشور تامین می شود.
زاهدی گفت: این مسئله توسط استان های دیگر مورد استقبال قرار گرفت و بر این اساس تا پایان سال جاری، 20 هزار کلاس درس در سطح کشور به بهره برداری می رسد.
وی اضافه کرد: با پیگیری های به عمل آمده با وزارت علوم، دانشگاه علمی کاربردی رسانه برای منطقه جنوبشرق کشور و با مرکزیت استان کرمان بزودی راه اندازی می شود.ک/2
7443/8154

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




31/03/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن