واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
امام جمعه ارومیه: قتل عام شیعیان توطئه ای برنامه ریزی شده توسط دشمنان اسلام است ارومیه - ایرنا - نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: قتل عام شیعیان توسط سلفی ها، تکفیری و وهابی ها توطئه ای از پیش تعیین شده توسط دشمنان اسلام و دست نشانده های وابسته استکبار جهانی است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی در خطبه های این هفته نماز جمعه ارومیه افزود: در علوم اسلامی توحید دارای اقسام مختلفی است که توحید عبادی که در لغت به معنی عدم پرستش غیر خداست یکی از موضوع های مهم گروه های گمراه سلفی، وهابی و تکفیری است.
وی اظهار کرد: این گروهکها معتقدند چون مسلمانان در اماکن مقدسه و متبرکه اقدام به زیارت می کنند و کسی غیر از خدا را پرستش می کنند کافر هستند و باید نسل آنان از روی زمین برداشته شود و به همین دلیل اقدام به کشتار مسلمانان در بسیاری از کشورهای اسلامی منطقه می کنند.
وی افزود: خوشبختانه امنیت و آسایشی که در ایران اسلامی حکمفرماست جای بسی مباهات و افتخار دارد ولی باید توجه داشته باشیم که باید از هر لحاظ آماده مقابله با هرگونه تهاجم نظامی و فرهنگی دشمنان بد نیت باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی ادامه داد: دشمنان این نظام و انقلاب باید بدانند که صلابت و قدرت نظامی و اتحاد دولت و ملت ولایتمدار ایران اسلامی همواره حافظ و نگهدار این کشور است و هیچ توطئه و اندیشه شومی نمی تواند این قدرت و مقاومت را از ما بگیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسئله مهم حجاب و عفاف در جامعه گفت: رعایت حجاب و عفاف در اصل سوم قانون اساسی کشور به صراحت آمده است و تمام مسئولان نظام از ریاست جمهوری گرفته تا مسئولان رده پایین کشور نسبت بر حسن انجام آن، رشد فضایل اخلاقی بر اساس ایمان و تقوی و مبارزه با مظاهر فساد هم قسم شده و وظیفه خطیری بر عهده دارند.
وی گفت: امروز در جامعه اسلامی ایران شاهد برخی مظاهر بی حجابی و بدحجابی هستیم که رعایت کامل آن بر عهده تمامی مسئولان و تک تک مردم جامعه گذاشته شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله تقوای اقتصادی اشاره کرد و افزود: رعایت عدل و انصاف در انجام معاملات به خصوص در روزهایی که به آغاز ماه مبارک رمضان نزدیک می شویم یکی از تاکیدات موکد دین مبین اسلام است که بازاریان و فروشندگان باید در رعایت انصاف در خرید و فروش دقت نظری بیشتری داشته باشند.
نماز جمعه این هفته ارومیه با حضور پرشور اقشار مختلفی از زنان و مردان خداجوی و ولایتمدار در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) این شهر اقامه شد.
7126/581
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
30/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]