واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > کهگیلویه و بویراحمد آیت الله ملک حسینی:
فرصت سوزی در محرومیت زدایی از کهگیلویه و بویراحمد غیرقابل بخشش است
یاسوج – خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد فرصت سوزی برای محرومیت زدایی از این استان را غیرقابل بخشش دانست.
به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی عصر پنجشنبه در دیدار با مسئولین سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و دستگاههای زیر مجموعه این سازمان به نقش انقلاب اسلامی در بستر سازی برای ظهور اشاره کرد و اظهار داشت: بی مسئولیتی، و روزمرگی بدترین خیانت به انقلاب است. وی بیان کرد: بهره وری درست از معادن و صنعت زاینده و تجارت پاک و پویا بخشی از یک عملکرد نظامی است که می توان به بشریت معرفی کرد اما عدم پویایی در این زمینه لکه ننگی است بر دامن انقلاب که اسلام را ضعیف نشان می دهد. آیت الله ملک حسینی در ادامه به فقر تاریخی استان اشاره کرد و اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد به رغم اقدامات زیادی که پس از انقلاب در آن شده، هنوز از مشکلات و آسیب ها ناله می زند. وی با بیان اینکه نباید فرصتها برای توسعه استان از دست برود، گفت: فرصت سوزی، ذلت، خواری و بدبختی است و قابل بخشش نیست و باید برای برون رفت از محرومیت تلاش کرد. نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری افزود: امروز بسیاری از استانها از فرصتهای خود استفاده کردند و اختلافات و نزاعهای سیاسی مانعی بر سرمایه گذاریها و توسعه سایر استانها ایجاد نکرد. در مقابل فقر، بیماری و بیکاری جامعه مسئولیم وی با بیان اینکه همه در مقابل شکم های گرسنه و فقر و بیماری و بیکاری مسئول هستیم، اظهار داشت: به طور قطع امروز استان متفاوت از 35 سال گذشته است و فقر آن روز را هیچ وقت مردم فراموش نمی کنند اما مردم، این استان را با سایر استانها مقایسه می کنند و می گویند تحریمها و تهدیدها تنها برای این استان نبوده و همه استانها با این مسئله مواجه بوده اند. وی افزود: فرزندان ما وقتی شاخص ها توسعه را در سایر استانها می بینند و در استان ما نمی بینند، سوال می کنند و این تفاوت را نسل جدید نمی پذیرد. موانع معدن فسفات چرام برطرف شود آیت الله ملک حسینی در ادامه به معدن فسفات چرام اشاره کرد و گفت: از روزی که بحث معدن فسفات چرام مطرح شده است، وعده های زیادی در خصوص رفع بیکاری و توسعه منطقه و ... مطرح شد اما سالها می گذرد و هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است.
وی با بیان اینکه اگر مانعی است باید برطرف شود، گفت: اگر معارضات مانع است بخش حاکمیتی باید مشکلات را حل کند. هیچ کس نمی گوید حق مردم باید نادیده گرفته شود و اگر زمینی و مرتعی متعلق به مردم است باید حقوقشان داده شود و اگر نیست چرا این طرح معطل مانده است. نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: اگر این مسئله به خاطر عدم تدبیر و هماهنگی است باید حل شود و اگر نه بگویند یک شوخی بوده و آن را جمع کنند. وی با بیان اینکه دل همه مان خوش شده که آسیب ها را طرح کنیم اما حل نکنیم، اظهار داشت: نظام اسلامی نظامی مقتدر است و با تکیه بر آن می توان بسیاری از مشکلات را حل کرد. آیت الله ملک حسینی همچنین به واحدهای تولیدی شن و ماسه اشاره کرد و گفت: اگر حضور این واحدها در حاشیه رودخانه مضر است باید برخورد شود و اگر نیست حل شود و این چرخه تعطیلی، بازشدن، تعطیلی، بازشدن، زشت است. ساز و کارهای حلال خواری در بازار تعریف شود وی همچنین به مشکلات بازار اشاره کرد و بیان داشت: باید نظارت بر حلال خواری در بازار وجود داشته باشد و ساز و کارهای حلال خواری را در بازار تعریف کرد. نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از کسانی که می گویند در کشورهای غربی حلال خواری، صدقه و .. در بازار وجود ندارد، اظهار داشت: آنها وقتی قوانین کشورشان را رعایت می کنند یعنی در نظام خودشان حلال می خورند. وی افزود: 90 درصد از بیمارستانهای آمریکا توسط صنعتگران، بازرگانان و صاحبان معادن ساخته شده است. وی بیان کرد: خداوند بازاری را که در آن حلال خواری و خیر رساندن وجود داشته باشد رشد خواهد داد. بسیاری از تولیدات مورد نیاز از سایر استانها تامین می شود مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان هم در این دیدار گفت: اقدامات خوبی در بخش های صنعتی، تجاری و معدنی در این استان در دست انجام است که موجب اشتغالزایی و تامین نیازهای مردم خواهد شد. داریوش دیودیده افزود: هم اکنون بسیاری از تولیدات مورد نیاز استان از سایر استانها تامین می شود که باید تلاش کرد این نیازمندیها از درون استان تامین شود. وی همچنین به مشکلات در بخش تجارت اشاره کرد و گفت: به رغم تلاشهای گسترده در بخش تجارت و بازرگانی، یک تاجر واقعی نداریم. دیودیده با بیان اینکه 700 واحد صنعتی در استان در حال فعالیت است، اظهار داشت: از این تعداد 30درصد راکد هستند که برنامه هایی برای فعال کردن این واحدها در دست اقدام است. وی بیان داشت: 400 واحد صنعتی هم در استان در اجراست که این واحدها از امسال تا چهار سال آینده وارد مدار تولید می شوند. مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان عنوان کرد: 90 واحد معدنی هم در استان وجود دارد که از این تعداد 20 واحد تعطیل هستند. دیودیده بیان داشت: بیش از 20 هزار واحد صنفی نیز در این استان در حال فعالیت هستند که کمتر از پنج هزار فرصت شغلی ایجاد کرده اند. وی ایجاد فرصتهای شغلی از طریق واحدهای صنفی را از برنامه های مهم این سازمان عنوان کرد. وی همچنین از وجود 90 اتحادیه و هفت اتاق اصناف در استان کهگیلویه و بویراحمد خبرداد.
۱۳۹۳/۳/۳۰ - ۰۹:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]