واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ خرداد ۱۳۹۳ (۱۴:۴ب.ظ)
گسترش روحيه مشارکت مردمي در طرح هاي آبرساني روستاهاي استان زنجان مدير عامل شرکت آب و فاضلاب روستايي استان زنجان گفت: يکي از دلايل شروع مشارکت هاي مردمي کاهش 25درصدي اعتبارات ملي و استاني نسبت به سال هاي گذشته است.
به گزارش خبرگزاري موج، رضا کابلي، مدير عامل شرکت آب و فاضلاب روستايي استان زنجان، با اشاره به اينکه جذب مشارکت هاي مردمي در تأمين آب شرب روستاها منجر به کاهش 20درصدي اعتبارات ملي و استاني مي شود، تصريح کرد: وجود روحيه مشارکت مردمي نقاط مختلف اين استان، استقبال خيرين و دهياران و بخشداران در بحث مشارکت و تأثير پذيري آن در مديريت الگوي مصرف توسط مشترکين روستايي و افزايش شاخص بهره مندي آب شرب روستاها از ديگر علت هاي تشکيل مجمع خيرين آب رسان است.
وي خاطر نشان ساخت: تدوين برنامه مشخص و مطالعه شده از بعد فرهنگي، اجتماعي، روانشناسي و حقوقي جهت تشکيل مجمع خيرين آبرسان و گسترش روحيه مشارکت هاي مردمي در امر آبرساني روستاها با اولويت بندي روستاهاي فاقد و سطح دو، از جمله برنامه ريزي هاي صورت گرفته براي جلب مشارکت مردمي است.
وي در ادامه گفت: با توجه به موفقيت آميز بودن پروژه هاي مشارکت مردمي و تشويق روستاهاي استقبال کننده در حال حاضر شاهد حضور چشمگير روستاها در جهت آبرساني با مشارکت اهالي هستيم.
وي افزود: يکي از دلايل شروع مشارکت هاي مردمي کاهش 25درصدي اعتبارات ملي و استاني نسبت به سال هاي گذشته و همچنين کاهش 50 درصد تخصيص اعتبارات با توجه به وضعيت بحران اقتصاد کشور است.
کابلي با اشاره به اينکه پتانسيل روحيه مشارکت در نقاط مختلف استان زنجان به چشم مي خورد، خاطر نشان ساخت: محدوديت منابع جاري شرکت به دليل بالا بودن هزينه ها، استقبال خيرين و بسيج سازندگي از ديگر عوامل مشارکت مردم در پروژه هاي آبرساني روستايي است.
مدير عامل شرکت آبفار تصريح کرد: افزايش شاخص بهره مندي آب شرب روستاها، برداشتن باري از دوش دولت با توجه به وضعيت موجود و سياست اقتصاد مقاومتي از ديگر دلايل تشکيل مجمع خيرين آب رسان است.
اين مقام مسوول تعداد پروژه هاي آبرساني به اتمام رسيده با مشارکت مردم را 7 طرح اعلام کرد و افزود: در اين پروژه ها 1هزار و 201 خانوار با 4 هزار و 500 نفر از آب آشاميدني سالم بهره مند شدند.
کابلي با بيان اينکه 21 کيلومتر خط انتقال در اين پروژه ها کار شده است، تصريح کرد: اصلاح و احداث شبکه توزيع به وسعت 30کيلومتر، احداث 200 مترمکعب مخزن، احداث و لايروبي قنات با 45 متر از ديگر فعاليت هاي انجام گرفته در پروژه هاي مشارکت مردمي است.
وي اعتبار هزينه شده در اين 7 پروژه را رقمي بالغ بر 12 هزار ميليون ريال اعلام کرد و تصريح کرد: عمده اعتبار ريالي اين طرح بر عهده اهالي روستاها بوده است.
مدير عامل شرکت آبفار پروژه هاي مشارکت مردمي در دست اقدام را 17 طرح اعلام کرد و گفت: با اجراي اين طرح هاي آبرساني 2 هزار و 500 خانوار با 9 هزار جمعيت از نعمت آب آشاميدني سالم بهره مند مي شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]