تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860437680




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

المانیتور: تدوین توافقنامه نهایی آغاز شده اما اختلافات باقی است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
المانیتور: تدوین توافقنامه نهایی آغاز شده اما اختلافات باقی است
پایگاه اینترنتی المانیتور نوشت: مذاکره کنندگان ایران و شش قدرت جهانی اعلام کردند تدوین توافقنامه هسته ای نهایی با ایران رسما آغاز شده است اما پیشرفت درخصوص متن آن محدود است و بسیاری از اختلافات باقی است.


به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران، المانیتور نوشت: طرف های شرکت کننده در این مذاکرات رسما درباره عنوان توافقنامه نهایی " طرح مشترک اقدام" به توافق رسیده اند اما پیشرفت در زمینه تدوین متن مشترک این توافقنامه به سبب مشورت برای کاهش دادن اختلافات مستمر بر سر مفاد توافقنامه نهایی متوقف و مختل شده است.


ظریف روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت: ما امروز به کندی تدوین متن توافقنامه نهایی را آغاز کردیم اما همچنان اختلافات بسیاری وجود دارد. اگر اراده سیاسی وجود داشته باشد ما می‌توانیم حتی قبل از مهلت ضرب‌الاجل بیستم ژوئیه به توافق دست یابیم.


منابع اعلام کردند مذاکره کنندگان روسی و چینی در روزهای گذشته در وین در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرده اند که ایران باید به منظور حصول پیشرفت در دستیابی به توافقنامه نهایی ، در اصلاح مواضع خود درباره تعداد سانتریفوژهایش فعالانه تر عمل کند.


وانگ کان مذاکره کننده ارشد چین در این گفتگوها و مدیر کل دفتر کنترل تسلیحات وزارت امور خارجه چین به خبرنگاران گفت: وقتی من درباره یک راه حل برد - برد صحبت می کنم منظورم این است که همه طرف ها باید نگرانی‌های طرف های دیگر را مدنظر قرار دهند. من فکر می کنم ایران نیز باید درخصوص مسئله ابعاد برنامه غنی سازی اورانیوم خود موضعی فعالانه و پویاتر اتخاذ کند و پنج بعلاوه یک نیز باید همین روند را درباره لغو تحریم ها در پیش گیرد. این شیوه، نوعی راه حل برد - برد است.


المانیتور ادامه داد:به رغم پیشرفت ظاهرا کند در تدوین متن توافقنامه نهایی، نشانه‌های دلگرم کننده ای از پنجمین دور گفتگوهای هسته ای وجود دارد مبنی بر اینکه طرف ها برخی از اختلافات خود را کاهش داده یا راه روشن تری برای کاهش دادن این اختلافات یافته اند. به نظر می رسد لحن مذاکره کنندگان نیز اندکی خوش بینانه تر شده است. در حالی که گفتگوهای هسته ای پشت درهای بسته در چارچوب های مختلف با حضور سطح متفاوتی از دیپلمات ها، کارشناسان و کشورها ادامه دارد، دیپلمات ها بسیار ساکت تر از حد معمول هستند. مایکل مان سخنگوی کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد اشتون و ظریف روز پنجشنبه دیدار می کنند.
دیپلمات ها اعلام کردند این گفتگوها احتمالا پنجشنبه شب پایان می یابد یا در روز جمعه نیز ادامه خواهد داشت.


یک دیپلمات غربی که خواست نامش فاش نشود گفت: ما می خواهیم قبل از ترک این دور از گفتگوها به پیشرفت هایی دست یابیم. اگر این امر مستلزم حضور ما تا نیمه شب باشد پس ما تا نیمه شب می مانیم. ما می خواهیم هر روز تا بیستم ژوئیه و درصورت توافق دو طرف بعد از این تاریخ برای نهایی کردن این توافقنامه تلاش کنیم.






انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن