واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: استاندار فارس در جلسه ستاد راهبردی سوادآموزی استان : از مشارکت بخش خصوصی، برای ریشهکن کردن بیسوادی در فارس استفاده شود خبرگزاری پانا: احمدی گفت: حضور بخش خصوصی و جلب مشارکت عمومی میتواند راهکاری اثرگذار برای رفع معضل بیسوادی در استان باشد.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ خرداد ساعت 12:53
به گزارش خبرگزاری پانا، دکتر سید محمد احمدی در جلسه ستاد راهبردی سوادآموزی استان اظهار داشت: اسلام بر محوریت علم حرکت میکند و سوادآموزی در جامعه اسلامی اهمیت ویژهای دارد.
وی با بیان این که آسیبشناسی روشهای گذشته برای گسترش سوادآموزی و رفع بیسوادی اهمیت زیادی دارد، افزود: همه دستگاههای اجرایی و نهادهای مسئول باید به نگرش مشترکی در زمینه سوادآموزی برسند و فعالانه در امر ریشهکنی بیسوادی از استان مشارکت کنند.
استاندار فارس خاطرنشان کرد: کوششهای مرحوم محمد بهمنبیگی برای باسواد کردن فرزندان عشایر، تحول بزرگی در این قشر از جامعه پدید آورد و دستاندرکاران سوادآموزی باید برای ریشهکنی بیسوادی از جامعه از وی الگو بگیرند
*استفاده از ظرفیت روحانیت و حوزههای علمیه برای مبارزه با بیسوادی
نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان فارس با اشاره به تأکیدات امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری در رابطه با اهمیت گسترش سوادآموزی در جامعه، تصریح کرد: ظرفیت بالای روحانیت و حوزههای علمیه میتواند در این جهت به کار گرفته شود و مبلغین با بیان قبح بیسوادی و تشویق به فراگیری علم، سوادآموزی را در جامعه گسترش دهند.
دکتر سید محمد احمدی با تأکید بر این که تعالیم اسلامی سرشار از تشویق مردم به علمآموزی است و پیامبر گرامی اسلام(ص) کسب علم را واجب دانستهاند، عنوان کرد: وجود بی سوادی در فارس با سابقه درخشان فرهنگی که دارای بیش از ۲۰۰ هزار دانشجو و ۸۰۰ هزار دانش آموز است، زیبنده این استان نیست.
رئیس ستاد راهبردی سوادآموزی فارس با بیان این که ریشهکنی بیسوادی نیازمند تلاشی پیگیرانه و خستگی ناپذیر است، خاطرنشان کرد: کوششهای مرحوم محمد بهمنبیگی برای باسواد کردن فرزندان عشایر، تحول بزرگی در این قشر از جامعه پدید آورد و دستاندرکاران سوادآموزی باید برای ریشهکنی بیسوادی ، از وی الگو بگیرند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس با توجه به آمار بی سوادان در گروه سنی49-10 ساله گفت:قریب به 170 هزار بی سواد در فارس داریم که با اجرای طرح هایی همچون باسواد نمودن اولیای بی سواد دانش آموزان ،باسوادی کامل گروه سنی کمتر از 20 سال،تبلیغ و ترویج فعالیتهای سوادآموزی از طریق رسانه ها و مطبوعات و همچنین برگزاری مسابقه سراسری وبلاگ نویسی با موضوع سوادآموزی،انتظار می رود تا پایان برنامه پنجم توسعه به پایان بی سوادی نزدیک شده و جشن پایان بی سوادی را با حضور مسئولین در فارس برگزار نماییم.
دکتر ناصر قجری مهمترین دغدغه مسئولین سوادآموزی را مسدود نبودن مبادی بی سوادی عنوان نمود و گفت:تا زمانی که پوشش کودکان لازم التعلیم به وسیله آموزش و پرورش انجام نشود،مسئله بی سوادی همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند و عملا سوادآموزی با اختلال روبرو می شود.
در ادامه این جلسه، دکتر فیروزآبادی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس نیز بر مشارکت و مسئولیت پذیری فرمانداران در امر سوادآموزی تاکید نمود و از آنان خواست با پیگیری و تلاش شبانه روزی خود،زمینه را برای جذب بی سوادان در کلاسهای سوادآموزی فراهم نمایند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]