تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى جبرئيل با وحى به نزدم مى‏آمد، نخستين چيزى كه به من القا مى‏كرد، بسم اللّه‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819735240




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علوم شناختی،به مطالعه ذهن و کارکردهای مغز می پردازد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دبیرشورایعالی برنامه ریزی علوم پزشکی وزارت بهداشت:
علوم شناختی،به مطالعه ذهن و کارکردهای مغز می پردازد
دبیر شورایعالی برنامه ریزی علوم پزشکی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، در هم اندیشی دانشجویان و دانش آموختگان دکتری علوم شناختی سراسر کشور، گفت : " علوم شناختی " یک موضوع یا رشته راهبردی میان رشته ای است که به مطالعه ذهن و کارکردهای مغز می پردازد.


 به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،  اولین هم اندیشی دانشجویان و دانش آموختگان دکتری علوم شناختی به همت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و با همکاری انجمن علوم اعصاب ایران و انجمن علوم و فناوری های شناختی ایران و با حضور جمع کثیری از دانش آموختگان دکتری علوم شناختی از سراسر کشور در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.


 دکتر سید منصور رضوی گفت: رشته هایی که در میان رشته ای بودن " علوم شناختی " نقش دارند را به دو دسته علوم پزشکی و غیرپزشکی تقسیم کرده و با بیان نام آنها ، بر پیشبرد اهداف جامعه از طریق کار تیمی متخصصان و کارشناسان در رشته های مختلف ، تاکید کرد.


 دکتر رضوی در بیان کارکردهای مغز ، گفت : شناسایی فیزیولوژی و پاتوفیزیولوژی و فرآیندهای شناختی و فراشناختی ، حواس پنجگانه ، هوش ، حافظه ، خاطره ، یادگیری و ...  همه مربوط به مغز می شوند که ناشناخته هستند و باید شناخته شوند.


 وی همچنین به علوم پایه پزشکی و علوم بالینی که مربوط به علوم شناختی می شوند ، اشاره کرد و افزود: بخشی از آنچه در رشته های بالینی مطرح هستند ، خدمات است ولی برخی از آنها ، دانش و علم هستند.


 دبیر شورایعالی برنامه ریزی علوم پزشکی وزارت بهداشت ، با توضیح درمورد چگونگی دستیابی به روشهای تربیتی و پرورشی ، " تولید رسانه های آموزشی مبتنی بر شناخت ، تصویربرداری مولکولی مغزو اعصاب ، تولید سامانه های مصنوعی عصبی ، تولید سامانه های شبیه ساز عملکرد مغزی عصبی ، شناخت کارکردهای هنری مغز ، ساخت هوش مصنوعی ، مهندسی تربیتی و فرهنگی ، تولید واژگان بومی مرتبط با علوم شناختی " را از جمله این روشها نام برد.


وی در پایان سخنانش ، خطاب به دانشجویان و اساتید علوم شناختی و علوم اعصاب شرکت کننده در این هم اندیشی ، افزود:  سعی کردم در این مسئول کارگروه پژوهشی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در بخش دیگری از سخنانش ، با بیان اهداف ذکر شده در سند راهبردی توسعه علوم و فناوری های شناختی ، به حمایت های پژوهشی ستاد مربوطه از دانش آموختگان این رشته اشاره کرد.


وی در این ارتباط ، گفت : چهار اولویت ، مطالعات کاربردی ، مطالعات پایه ، توسعه زیرساخت و توسعه فناوری مورد نظر کارگروه پژوهشی است که براساس آنها ، از طرحهای پژوهشی ، پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترا ، چاپ مقالات در مجلات ISI  ، توسعه زیرساخت های آزمایشگاهی و پژوهشی ، حمایت می کند.


وی در پایان سخنانش ، بر ملی نگری تک تک کارشناسان و متخصصان علوم شناختی در کشور تاکید کرد و گفت : حرکت در علوم شناختی و موفقیت در آن ، نیاز ملی است و  استفاده از تمام ظرفیت های کشور و تاثیر بر آینده کشور ، با ملی نگری  همه ما ، امکانپذیر است.




انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن