واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ خرداد ۱۳۹۳ (۱۵:۲۷ب.ظ)
11 واحد حوزههاي علميه خواهران در لرستان فعاليت مي کند رئيس حوزههاي علميه خواهران لرستان اظهار داشت: حوزههاي علميه ي خواهران استان لرستان گفت:11 واحد حوزههاي علميه خواهران در لرستان فعاليت مي کند.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالاسلام حسني، رئيس حوزههاي علميه ي خواهران استان لرستان در ديدار منير آرامي، نماينده ي معاون رئيسجمهور در امور زنان و خانواده با مديران مدرسههاي علميه خواهران لرستان که در مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران لرستان برگزار شد، گفت: با هوشمندي امام خميني(ره) آموزشهاي حوزوي با راهبرد اصلي گسترش و فراگير نمودن آموزشهاي حوزوي در جامعه، براي خانمها برگزار شد، بهطوري که امام(ره) ميفرمايد: زن مربي جامعه است و از دامن زن انسانها پيدا ميشود، سعادت همه کشورها به زنان است و زن بايد سرچشمه همه سعادتها باشد و در جايي ديگر مقام معظم رهبري ميگويد: پديده خواهران طلبه، خيلي پديده عظيم و مبارکي است و برروي جامعه تأثيرگذار است و براي انقلاب آبروست.
وي با اشاره به مديريت استاني حوزههاي عليمه خواهران، افزود: مرکز مديريت قم در ابتدا به منظور رفع مشکل پراکندگي حوزهها و مديريت حوزهها در سراسر کشور مديريت منطقهاي را برقرار کرد، که به دستور شوراي عالي طرح مديريت استاني آغاز شد که استان لرستان در آذر ماه سال 89 وارد اين طرح شد، که در پي اجراي اين طرح در استان 11 واحد آموزشي در سطوح 2 و 3 داريم، همچنين يک مرکز تخصصي تفسير علوم قرآني زينبيه درخرمآباد که تنها مرکز در لرستان است، فعال است.
رئيس حوزههاي علميه خواهران لرستان با اشاره به راهاندازي مدرسه سطح 2 در دورود، ادامه داد: در استان 931 طلبه سطح 2، 32 طلبه سطح 3، داريم که تا کنون 364 نفر از اين مدرسهها فارغالتحصيل شدهاند.
وي در خصوص اساتيد گفت: با توجه به اينکه سعي و کوشش ما در اين است که از اساتيد خواهر استفاده کنيم ولي در بعضي از دورس که استاد خانم واجد شرايط نداريم از استادان برادر استفاده ميکنيم و درحال حاضر 93 استاد خواهر و 34 استاد برادر در مراکز ما فعاليت ميکنند.
وي با اشاره به رسالت حوزههاي علميه که تربيت مبلغان ديني است، ادامه داد: ما تمام تلاش خود را انجام ميدهيم که عليرغم کمبودهايي که داريم به تربيت هرچه بهتر و بيشتر مبلغان ديني بپردازيم که تا کنون 200 نفر از مبلغان ما در مجامع عمومي، حسينيهها، زينبيهها و... مشغول به تبليغ هستند و 160 نفر ديگر در اقامه ي نماز آموزش و پرورش فعاليت دارند که سعي در افزايش مبلغان خود در سطح استان داريم.
حجتالاسلام حسني با اشاره به دستآوردهاي پژوهشي مدرسههاي علميه و اينکه مدرسههاي علميه ارگان اقتصادي نيستند که درآمد داشته باشند، ادامه داد: اغلب مؤسسان مدرسههاي علميه امامان جمعه هر شهر هستند و وضعيت مدرسهها در استانهايي که از نظر مالي برخوردار هستند و خيرين بيشتري دارند به مراتب بهتر از لرستان است که جزء استانهاي محروم بوده و خيرين کمي دارد که بتوانند به مدرسههاي علميه کمک کنند.
رئيس مدرسههاي علميه خواهران لرستان با اشاره به مؤثر بودن نقش حوزههاي علميه در رشد فرهنگي جامعه، افزود: در اظهار نظر يک تحليلگر غربي ديده ميشود که؛ اگر ما بخواهيم نظام جمهوري اسلامي را سرنگون کنيم بايد بهدنبال بانوان برويم، هريک چادر زن ايراني مانند پرچم جمهوري اسلامي است و براي پايين آوردن پرچم بايد چادر را از سر زن ايراني پايين بياوريم.
وي ادامه داد: يکي از وظايف ما مبلغان بيان اينگونه توطئههاي دشمن براي خواهران است که نقش خود را در جامعه دستکم نگيرند، اين در حالي است که برادران مبلغ ما اعتقاد دارند صحبتهاي يک خانم طلبه برروي خواهران به مراتب بيشتر از يک مبلغ مرد است.
حجتالاسلام حسني با اشاره به برنامههاي که نظر به اجراي آنها در آينده دارند، ادامه داد: در نظر داريم دورههاي بدو خدمت اساتيد جديد را برگزار کرده و به حمايت از هستههاي پژوهشي بپردازيم، سايت و کتابخانههاي مدارس را از لحاظ سختافزاري و نرمافزاري تجهيز کنيم که همه اينها نيازمند اعتبار است، و با اعتباري که از حوزه علميه قم ميگيريم نميتوان همه اين کارها را انجام داد چراکه بايد در حوزههاي محدود که براي آنها بودجه اختصاص يافته هزينه شود.
رئيس مدرسههاي علميه لرستان، ادامه داد: در نظر داريم دورههاي آموزش مهدويت، نقد فرقهها، فن خطابه، نويسندگي و... را در جهت تبليغ بهتر و موفق مبلغان داشته باشيم که اين مباحث را نميتوان در کتب آموزشي پيدا کرد و نياز به دعوت از اساتيد قم داريم، همچنين در نظر داريم مسابقات و اردوهاي فرهنگي ـ تربيتي براي طلاب برگزار کنيم.
وي در پايان اظهار کرد: اکثر مدرسههاي علميه با کمبود تجهيزات و امکانات آموزشي و کمک آموزشي مواجه هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]