واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ خرداد ۱۳۹۳ (۱۴:۲۱ب.ظ)
تاکيد بر استاندارد اجباري 32 قلم از مصالح ساختماني تدوين سر فصل هاي جديد براي نظام مهندسي ساختمان عمر کم ساختمان ها تابع متغيرهاي گوناگوني است که از آن جمله مي توان به کيفيت مصالح، طراحي، شيوه اجرا، نظارت، مهارت سازندگان و آموزش حرفه اي کارگران اشاره کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، اکبر ترکان رييس جديد سازمان نظام مهندسي ساختمان کشور در نخستين نشست خبري خود با رسانه ها گفت: درآستانه برگزاري هفدهمين اجلاس سراسري هيات عمومي سازمان نظام مهندسي ساختمان که در 3 تا 5 تير ماه برگزار خواهد شد، سرفصل هاي جديد کاري براي اين سازمان تدوين شده است که در اجلاس به نظر اعضا خواهد رسيد.
اين سرفصل ها به شرح ذيل است:
1) تقويت و توسعه دفرهنگ و ارزش هاي اسلامي در معماري و شهرسازي
2) تقويت نگاه ملي در مورد صرفه جويي در مصرف انرژي
3) شناسايي راه هاي جلوگيري از توليد و مصرف مصالح غير استاندارد
4) به روز نمودن دانش اعضا
5) تلاش در جهت تقويت و توسعه آموزش هاي فني و حرفه اي
6) هدايت صنعت ساختمان به سوي استفاده از نيروي مولد و با تجربه
7) اهتمام در جهت بازتعريف نظام فني
8) حمايت همه جانبه از سازندگان حرفه اي و متخصص و معرفي انواع قراردادهاي ساخت
9) فراهم نمودن بازار خدمات مهندسي از جمله در روستاها
10) تبيين نوع و نحوه نظارت بر عملکرد شرکت هاي بازرسي
11) تنظيم رابطه بين تسهيلاتبانکي و بيمه ساختمان
12) اهتمام ويژه در اجرايي کردن ماده 68 قانون برنامه در مورد بيمه کيفيت ساختمان
13) عملياتي کردن نظارت مقيم
14) تلاش در جهت کاهش حوادث ساختمان
15) رعايت الزامان زيست محيطي در ساختمان
16) برخورد با تخلفات حرفه اي براي تضمين کار مهندسان مشاور.
وي بعد از اعلام اين سر فصل ها گفت: يکي از مهمترين برنامه هاي آينده سازمان، پيگيري وضعيت استاندارد اجباري 32 قلم از مصالح ساختماني است که تا کنون در مورد آنها اهمال شده است.
ترکان در مورد مشکلات به وجود آمده از سوي برخي از مهندسان ناظر در تاييد کيفيت ساخت و ساز تصريح کرد: در حدود 23 شرکت غير مجاز با استفاده از نام مهندسين در ابتداي اسم شرکت خود 70 درصد نظارت هاي ساخت و ساز کشور را انجام مي دادند که پس از ورود سازمان به اين قضيه، دست اين شرکت ها از کار نظارت کوتاه شد.
وي در مورد عمر کم ساختمان کشور نيز گفت: عمر کم ساختمان ها تابع متغيرهاي گوناگوني است که از آن جمله مي توان به کيفيت مصالح، طراحي، شيوه اجرا، نظارت، مهارت سازندگان و آموزش حرفه اي کارگران اشاره کرد.
رييس سازمان نظام مهندسي ساختمان در مورد استاندارد سازي مصالح ساختمان اظهار داشت: ما سه نوع استاندارد داريم که در بخش اوليه اين استاندارد سازي بر عهده سازمان ملي استاندارد است و بعد از آن استاندارد ثانويه محصولات مختلف را سازمان هاي تخصصي ارائه مي کنند و در آخر اين شرکت هاي کنترل کيفيت هستند که آخرين استاندارد را به محصولات مي دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]