واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سخنگوی شورای شهر تبریز خبر داد: تدوین شیوه نامه سرمایه گذاری و مشارکت شهرداری تبریز خبرگزاری پانا: سخنگوی شورای شهر تبریز از تدوین شیوه نامه سرمایه گذاری و مشارکت شهرداری تبریز خبر داد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد ساعت 09:24
به گزارش خبر گزاری پانا، سعید حاجی زاده با اعلام این مطلب گفت:جذب مشارکتی بالغ بر 3000 میلیارد تومان برای پروژه های عمرانی در کلانشهر تبریز رقم چشمگیری است که تاکنون به ثبت رسیده اما هرازگاهی نبود شفافیت لازم در خصوص نحوه سرمایه گذاری و مشارکت های بخش خصوصی و عدم رعایت عدالت اصولی نزد سرمایه گذاران، شاید شائبه هایی را ایجاد کرده است. وی افزود: شورای اسلامی تبریز برای غلبه بر مشکلات ناشی از این چالش های احتمالی، به تازگی تدوین شیوه نامه سرمایه گذاری و مشارکت های شهرداری این کلانشهر را آغاز کرده است. حاجی زاده تصریح کرد: به هنگام بررسی لایحه بودجه 93 شهرداری تبریز و بر مبنای برآوردهای کارشناسی صورت گرفته اعلام شد که برای انجام پروژه های عمران شهری تبریز به رقمی بالغ بر 8000 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم ولی با توجه به محدودیت منابع مالی، تنها 2850 میلیارد تومان به عنوان بودجه امسال شهرداری و برای اجرای حدود 650 پروژه تصویب شد. عضو شورای شهر تبریز تاکید کرد: برای عمران و آبادانی شتابناک کلانشهر تبریزبه مشارکت مردمی و جذب سرمایه سرمایه گذاران بخش خصوصی و غیردولتی نیاز مبرمی داریم و بحمدالله تاکنون هم استقبال خوبی صورت گرفته که مطابق اعلام شهردار تبریز تا کنون به ارزش 3000 میلیارد تومان در پروژه های عمران شهری تبریز متقاضی مشارکت و سرمایه گذاری شناسایی و اعلام آمادگی شده است. وی اظهار داشت: امیدواریم با تصویب شیوه نامه سرمایه گذاری و مشارکت شهرداری تبریز که به تازگی شورا این مساله را در دستور کار خود قرار داده میزان سرمایه گذاری ها بیش از پیش هم بشود. حاجی زاده با بیان این که در این شیوه نامه همه موضوعات مربوط به نحوه مشارکت سرمایه گذاران و همچنین تعهدات مدیریت شهری را شفاف کرده ایم، گفت: سیاست های تشویقی را هم مد نظر داریم که اقدام خوبی برای افزایش مشارکت بخش غیردولتی در پروژه های مدیریت شهری خواهد بود. سخنگوی شواری شهر تبریز افزود: یکسان شدن نگاه شهرداری به سرمایه گذاران و حاکمیت عدالت شاید مهم ترین ویژگی مثبت این شیوه نامه باشد.
وی رد بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: متاسفانه اغلب پروژه های مشارکتی شهرداری تبریز حول محور پروژه های رفاهی، خدماتی، تفریحی و تجاری متمرکز است و این امر به نظر من نمی تواند خیلی خوب باشد. حاجی زاده اذعان داشت: بهرحال ما پروژه های مهم دیگری مانند توسعه حمل و نقل عمومی و یا توسعه فضای سبز هم داریم که ورود سرمایه گذاران می تواند کمک بزرگی به مدیریت شهری تبریز در رفع چالش های این حوزه ها باشد.
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی کلانشهر تبریز گفت: با اجرای پروژه ای مثل مترو به هزاران میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و بر اساس برآورد صورت گرفته برای تکیمل خط یک مترو تبریز به 1260 میلیارد تومان اعتبار نیاز است یا خط دوم قطار شهری تبریز بر مبنای هزینه های امروز به حداقل 3500 میلیارد تومان بودجه نیاز دارد که هرگز شهرداری و حتی با کمک دولت نمی تواند این پروژه ها را به سرعت اجرایی کند. وی در ادامه گفت: هرچند به تازگی اعلام شد که فروش 500 میلیارد تومان از طریق اوراق مشارکت برای تامین منابع مالی مترو ، 150 میلیون دلار تسهیلات از صندوق توسعه ملی برای خرید واگن های مورد نیاز مترو وجذب 900 میلیون دلار فاینانس به روش ای پی سی اف برای خط دوم در نظر گرفته می شود ولی باز به مشارکت دادن بخش خصوصی در این پروژه و البته پروژه های بزرگ دیگر نیاز مبرم داریم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]