واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ خرداد ۱۳۹۳ (۱۷:۵۲ب.ظ)
مدير عامل موسسه جهاد استقلال؛ مسئول تامين امنيت غذايي وزارت کشاورزي است/واردات 500 تراکتور و 30 کمباين براي رفع نياز داخلي بخش کشاورزي بر اساس اصول 3 و 43 قانون اساسي کشور مسئول تامين امنيت غذايي و نياز داخلي است و موسسه جهاد استقلال نيز در اين راستا بخشي از سياست هاي وزارت خانه را اجرا مي کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، مهندس محمد رضا شافعي نيا مدير عامل موسسه جهاد استقلال در دومين مصاحبه خبري خود گفت: بر اساس آمار موجود بين 38 تا 58 درصد از هزينه هاي ماهانه خانوار ايراني را خريد مواد غذايي تشکيل مي دهد.
وي ادامه داد: بخش کشاورزي بر اساس اصول 3 و 43 قانون اساسي کشور مسئول تامين امنيت غذايي و نياز داخلي است و موسسه جهاد استقلال نيز در اين راستا بخشي از سياست هاي وزارت خانه را اجرا مي کند.
شافعي نيا در مورد سياست هاي موسسه جهاد استقلال گفت: 3 استراتژي مهم، حمايت و کمک به بخش کشاورزي، پشتيباني و ارائه خدمات به وزارت کشاورزي و هزينه درآمدها در جهت توسعه بخش کشاورزي در موسسه تبيين شده است.
وي ادامه داد: بر اساس اين 3 اصل، برنامه هاي سالانه خود را تدوين کرده و ماموريت هاي شرکت هاي زيرمجموعه را ابلاغ مي کنيم.
مدير عامل موسسه جهاد استقلال در مورد فعاليت هاي اخير اين موسسه گفت: موسسه استقلال در اصل بخش اجرا را دنبال مي کند و در حال حاضر در بخش اشتغال جوانان، ورود تکنولوژي و فن آوري و کمک به توسعه کشاورزي در نقاط گوناگون کشور فعاليت مي کند.
وي افزود: يکي از مهمترين فعاليت هاي ماه هاي اخير موسسه جهاد وارد کردن 500 دستگاه تراکتور و بيش از 30 دستگاه کمباين از بهترين کشورهاي توليد کننده بوده است که در حال حاضر باعث ورود ساير فعالان بخش خصوصي براي واردات تجهيزات کشاورزي مناسب از کشورهاي معتبر شده است.
شافعي نيا در مورد فعاليت هاي انجام شده براي توليد مواد پروتئيني در کشور گفت: يکي از فعاليت هاي موسسه جهاد استقلال مربوط به موضوع افزايش توليد شير است که بر اين اساس با شناسايي ظرفيت هاي داخلي و با وارد کردن دانش فني از نقاط معتبر جهان، توانسته ايم توليد هر گاو شيري اصيل را 3 تا 5 ليتر افزايش دهيم.
وي ادامه داد: براي انجام اين کار، يک ماده ژنتيکي که باعث افزايش توليد سير مي شد را با قيمت 20 دلار به کشور آورديم که نتيجه آن بسيار خوب بود.
مدير عامل موسسه جهاد استقلال در مورد ظرفيت فعلي کشور براي توليد شير گفت: در حال حاضر بيش از 1 ميليون گاو شيري از نژاد هلشتاين اصيل در کشور وجود دارد که اگر بخواهيم براي هر کدام تنها يک دز از اين ماده ژنتيکي را وارد کنيم ارز بسيار زيادي از کشور خارج مي شود.
وي راه حل اين مشکل را اينگونه بيان کرد: با مذاکراتي که با طرف خارجي انجام داديم توانستيم براي خريد 46 راس دام مولد ژن مورد نظر به توافق برسيم و در حال حاضر 38 راس اين گاو ها را وارد کرده ايم.
شافعي نيا ادامه داد: از نظر هزينه هاي سالانه تفاوت رقم واردات با توليد داخلي ژن مولد بيش از 16 ميليون دلار است که اين رقم قابل چشم گير است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]