تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869223988




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اسکناسهای 10 هزار تومانی سه شنبه رونمایی می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: اسکناسهای 10 هزار تومانی سه شنبه رونمایی می‌شود پیش از اعلام برنامه انتشار اسکناس درشت 10 هزار تومانی به بازار، بانک مرکزی برنامه حذف صفرها از پول ملی را به عنوان یکی از برنامه های اصلاح پول ملی، درراستای اجرای طرح تحول اقتصادی دولت مد نظر قرار داده بود. اسکناسهای 10 هزار تومانی به عنوان درشت ترین اسکناس کشور سه شنبه هفته جاری در مراسمی با حضور مسئولان بانک مرکزی رونمایی می‌شود.به گزارش مهر، اسکناس های 10 هزار تومانی سه شنبه هفته جاری طی مراسمی با حضور مسئولان بانک مرکزی و بازدید از سازمان تولید اسکناس رونمایی خواهد شد. در فاز اول حداقل 150 میلیون قطعه اسکناس 10 هزار تومان طی سه ماه وارد بازار می شود. محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی برای اولین بار اواخر فروردین ماه امسال ر از ورود اسکناسهای 10 هزار تومانی به بازار تا پایان خردادماه امسال خبرداده و گفته بود: اسکناسهای درشت به صورت تدریجی جایگزین چک پول می شود. براساس برنامه ریزی های بانک مرکزی، در فاز اول چک پولهای 50 هزار تومانی به منظور کنترل پولشویی از سطح جامعه جمع آوری می شود، ضمن اینکه بانک مرکزی قصد دارد چکهای باقی مانده با یک امضای خریدار به فروش برسد تا سیر طی شده توسط چکها مشخص شود. پیش از اعلام برنامه انتشار اسکناس درشت 10 هزار تومانی به بازار، بانک مرکزی برنامه حذف صفرها از پول ملی را به عنوان یکی از برنامه های اصلاح پول ملی، درراستای اجرای طرح تحول اقتصادی دولت مد نظر قرار داده بود. اما بانک مرکزی پس از بررسی، اعلام کرد که در حال حاضر نیازی به اجرای این برنامه نیست. به نظر می رسد اجرای برنامه حذف صفرها از پول ملی که در زمان رئیس کلی طهماسب مظاهری در بانک مرکزی مطرح شده بود، به پس از اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها موکول شده است. یکی از اهداف بانک مرکزی برای انتشار اسکناس 10 هزار تومانی، جمع آوری چک پولهای 50 هزار تومانی بانک مرکزی از سطح جامعه است. بهمنی بارها اعلام کرده است که انتشار چک پول وظیفه بانک مرکزی نیست و این بانک تنها برای ساماندهی وضعیت انتشار چک پولهای بانکها اقدام به این کار کرده است. پیش از اینکه بانک مرکزی چک پولهای خود را وارد بازار نماید، بانکها چک پولهای خود را بدون پشتوانه که باعث خلق پول و افزایش نقدینگی می شد، وارد بازار می کردند. بانک مرکزی نیز طی یک برنامه به بانکها دستور داد که از انتشار چک پولهای خود جلوگیری نمایند. به نظر می رسد که بهمنی موافق انتشار اسکناس های 50 هزار تومانی است؛ زیرا چند روز پیش در جمع خبرنگاران مطرح کرد که اگر بانک مرکزی مجوز انتشار اسکناس 50 هزار تومانی را داشت بلافاصله و همزمان می توانست به میزان چاپ اسکناس ها چک پول ها را از سطح جامعه جمع آوری کند. مسئولان بانک مرکزی مطرح می کنند که با ورود اسکناسهای 10 هزار تومانی به بازار تغییری در حجم پول ایجاد نخواهد شد، زیرا معادل اسکناسهایی که وارد جامعه می شود، چک پول جمع آوری می شود. برهمین اساس، اسکناسهای جدید تاثیری بر افزایش تورم نخواهد داشت. هم اکنون میانگین سرانه اسکناس در ایران 118 برگ است، این در حالی است که میانگین سرانه اسکناس در دنیا 14 تا 15 برگ است.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 299]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن