واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس ستاد فوریتهای اجتماعی سازمان بهزیستی کشور مطرح کرد
250 پایگاه خدمات اجتماعی در کشور فعال است/بررسی آسیبهای اجتماعی استانها
رئیس ستاد فوریتهای اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه هماکنون 250 پایگاه خدمات اجتماعی در کشور وجود دارد، گفت: تعدادی از این پایگاههای در سکونتگاههای غیررسمی فعال هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، مسعود فرید عصر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران در دفتر خبرگزاری فارس در زاهدان اظهار کرد: بررسی وضعیت حوزه فوریتهای اجتماعی در سیستان و بلوچستان و آشنایی با مشکلات و آسیبهای منطقه از مهمترین اهداف سفر دو روزه ما به شهرستانهای سراوان، زاهدان، زهک، زابل، خاش بود. رئیس ستاد فوریتهای اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه بازدید از سایر استانهای کشور نیز در دستور کار ما قرار دارد، گفت: تلاش ما بر اینست که از تمامی استانهای کشور اطلاعات لازم را در حوزه آسیبهای اجتماعی داشته باشیم و مسائل و آسیبهای اجتماعی را در استانها بررسی کنیم. این مسئول از راهاندازی مرکز مداخله در بحران در شهرستان زهک خبر داد و افزود: در هفته دولت امسال مرکز مداخله در بحران در شهرستان زهک راهاندازی خواهد شد. وی بیان کرد: با توجه به اینکه امسال سال اقتصاد و فرهنگ نامیده شده گفت: مهمترین مشکل استان کمبود زیرساختهای فرهنگی اجتماعی است که باید با همکاری دستگاههای متولی زیرساختهای فرهنگی اجتماعی در استان فراهم شود.
فرید ادامه داد: بر ارتقای مهارتهای ارتباطی و مهارتهای زندگی در استان تاکید کرد و گفت: استان سیستان و بلوچستان از شرایط ویژهای برخوردار است که باید در توزیع اعتبارات به آن توجه ویژهای شود. وی به نقش کلیدی آموزش و پرورش و همچنین رسانهها اشاره کرد و گفت: نقش رسانهها در تغییر فرهنگ مردم و ایجاد فرهنگ جدید بیبدیل است. رئیس ستاد فوریتهای اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه هماکنون 250 پایگاه خدمات اجتماعی در کشور وجود دارد، اضافه کرد: تعدادی از این پایگاههای در سکونتگاههای غیررسمی فعال هستند که اگر مناطق آسیبخیز را بررسی کنیم، تعداد آنها بیش از این رقم است. این مسئول تاکید کرد: سازمان بهزیستی به تنهایی نمیتواند متولی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی باشد و در این میان همکاری نظاممند و بین بخشی سایر دستگاههای مربوطه امری بسیار لازم و ضروری است.
وی با اشاره به اینکه آسیبهای اجتماعی را نمیتوان از آسیبهای فرهنگی اقتصادی جدا کرد، افزود: برای مقابله با آسیبهای اجتماعی رسانه و آموزش و پرورش نقش به سزایی دارند. مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست به تشریح عملکرد حوزه اجتماعی این ادارهکل پرداخت و اظهار داشت: هماکنون 6 مرکز اورژانس اجتماعی در شهرستانهای زابل، زاهدان، خاش و چابهار فعال هستند که امیدواریم بتوانیم مراکز اورژانس اجتماعی را در تمام سطوح توسعه دهیم. محمدرضا سراوانی بیان کرد: مناطق آزاد تجاری چابهار مکلف هستند، از یک قسمت از درآمد خرید و فروش کالا به بهزیستی کمک کنند. وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی اعتقاد دارد که آسیبها در محلات و مناطق یکسان نیستند گفت: مقابله با آسیبهای اجتماعی یک کار تیمی بوده و باید طی یک تعامل سازنده همه دستگاههای متولی برای کاهش و یا مقابله با آسیبهای اجتماعی تلاش کنند. انتهای پیام/75009/ش40
93/03/04 - 21:41
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]