تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حقّ فرزند بر پدر ، آن است كه نام خوب بر او بگذارد و او را خوب تربيت كند و قرآن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864634106




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقشه نفوذ آمریکا و روسیه در منطقه/ لبنان کجا قرار دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

نقشه نفوذ آمریکا و روسیه در منطقه/ لبنان کجا قرار دارد؟ بیروت - ایرنا – رییس هیات آمریکایی در مذاکرات لبنان و رژیم اسراییل تحت نظارت واشنگتن قلم و کاغذ خواست و با ترسیم نقشه مناطق تحت نفوذ آمریکا و روسیه ( اتحاد جماهیر شوری سابق)، مناطق نفوذ مشترک دو طرف را هم مشخص کرد.


به گزارش ایرنا، این عبارت بخشی از گزارشی است که روزنامه لبنانی « السفیر» در شماره روز چهارشنبه خود تحت عنوان لبنان در کجای نقشه نفوذ آمریکا و روسیه در منطقه قرار دارد، منتشر کرده است.
این روزنامه لبنانی نوشت: هیچ نشانه ای واقعی تا امروز در خصوص قرار داشتن لبنان در منطقه نفوذ مشخصی وجود ندارد و گویا تفاهم شده است فعلا خارج از دایره درگیری برای نفوذ در منطقه عربی باشد.
السفیر با بیان اینکه منطقه اکنون با افزایش گروه های تندرو تکفیری تهدید می شود، افزود: به نظر می رسد لبنان و انتخاب رییس جمهوری آن از دایره اقدامات قدرت های بین المللی تا روشن شدن تکلیف انتخابات اساسی در عراق ، مصر و سوریه خارج بماند.
بدیهی است که با پایان این چند انتخابات، نتایج آنها در بازنگری در ترسیم خط تماس آمریکا و روسیه و مناطق تحت نفوذ هر کدام و همچنین مناطق نفوذ مشترک آنها تاثیر می گذارد.
این روزنامه لبنانی در ادامه گزارش خود به نقل یک شخصیت لبنانی نزدیک به مذاکرات لبنان و رژیم اسراییل که تحت نظارت آمریکا برگزار و به توافق 17 مه بین دو طرف منجر شد، نوشت: حسینی الحسینی رییس مجلس وقت لبنان به « موریس درایبر» رییس هیات آمریکایی در این مذاکرات که معاون « فیلیپ حبیب» فرستاده ویژه آمریکا به لبنان بود، گفت که نمی توان توافقی را بر ملت لبنان تحمیل کرد.
بعداز جنگ سال 1982 رژیم صهیونیستی علیه لبنان ، دو طرف تحت نظارت آمریکا توافقی را که متضمن خروج نیروهای اسراییلی از لبنان بود، امضا کردند که به توافق 17 مه مشهور شد.
این شخصیت لبنانی با بیان اینکه ملاقات در جریان یک ضیافت شام و با حضور چندتن از نمایندگان پارلمان از جمله « تقی الدین الصلح» نخست وزیر اسبق و « حسین الحسینی» رییس سابق مجلس لبنان برگزار شد، حسینی به درایبر خاطرنشان کرد: نمی توانید یکجانبه تصمیم بگیرد زیرا به نتیجه ای نمی رسد و از الان تاکید می کنم که ما هیچ توافقی را نمی پذیریم.
این شخصیت لبنانی که السفیر به نام او اشاره نمی کند، اضافه کرد: درایبر کاغد و قلم خواست و روی آن دو نقشه مناطق تحت نفوذ آمریکا و روسیه را ترسیم کرد و در میان دو نقشه داخل پرانتز نوشت « مناطق تحت نفوذ مشترک آمریکا و روسیه».
وی خاطرنشان کرد: درایبر بعد از ترسیم این نقشه گفت که ما با روس ها در باره بحران های در مناطق تحت نفوذ خود تفاهم نمی کنیم و لبنان هم که در منطقه خاورمیانه جزو مناطق تحت نفوذ آمریکا قرار دارد شامل این اصل می شود و ما با روس ها ( اتحاد جماهیر شوروی) در باره لبنان و موضوعات متعلق به کشورهای این منطقه نشستی برگزار نمی کنیم.
« درایبر به بحران موشکی اتحاد جماهیر شوروی در کوبا اشاره کرد و گفت که نشست پشت میز مذاکره با آنها در این خصوص را رد و فقط پافشاری کردیم که موشک ها را باید از کوبا خارج کنند و بحران تمام نشد مگر بعداز اینکه آنها موشک ها را از کوبا بیرون بردند.
این شخصیت لبنانی ادامه داد: حسین الحسینی از درایبر سئوال کرد که با روس ها در باره بحران های ایجاد شده در کدام مناطق گفت وگو و تفاهم می کنید؟ و او در پاسخ به پرانتز اشاره کرد و از کشورهایی مانند آلمان که آن موقع شرقی و غربی بود و کره شمالی و جنوبی نام برد.
السفیر نوشت: این روایت نمونه ای از درگیری آمریکا و روسیه برای نفوذ در منطقه است و به نظر می رسد که مصر یکی از محورهای اصلی این درگیری است بویژه بعداز انتخابات ریاست جمهوری پیش روی آن که با پیروزی ژنرال « عبدالفتاح السیسی» دوره ای جدید از حکومت مورد حمایت لیبرال ها در آن شکل خواهد گرفت.
خاورم ** 1324
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




31/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن