تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه مؤمن بيمار شود سپس خداوند شفايش دهد، آن بيمارى كفّاره گناهان گذشته و پندى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828668793




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتخابات سوريه؛ بررسي تبليغات و برنامه هاي انتخاباتي نامزدها


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۱:۴۸ق.ظ)
انتخابات سوريه؛ بررسي تبليغات و برنامه هاي انتخاباتي نامزدها گروه اقتصاد سياسي
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، در اين گزارش به معرفي سه کانديد تأييد صلاحيت شده انتخابات رياست جمهوري سوريه، برنامه ها و شعار تبليغاتي آن ها پرداخته مي شود.
انتخابات رياست جمهوري سوريه که قرار است در 13 خرداد برگزار شود توجه محافل سياسي و کارشناسان امور مربوط به سوريه را به خود جلب کرده است. بسياري بر اين باورند که انتخابات رياست جمهوري سوريه مي ‌تواند نقطه پاياني براي برون رفت از جنگ داخلي سه ساله اين کشور محسوب شود.
انتخابات رياست جمهوري سوريه در حالي برگزار مي شود که تلاش هاي بين المللي و ديپلماتيک براي پايان جنگ داخلي اين کشور به بن بست رسيده است و آخرين اخبار حاکي از استعفاي اخضر ابراهيمي، مأمور ويژه سازمان ملل و اتحاديه عرب در امور سوريه بود. اخضر ابراهيمي با اعلام نااميدي از بي اثر ماندن تلاش هاي بين المللي براي پايان جنگ داخلي اين کشور ازمقام خود استعفا داد.
از سوي ديگر نظر به اينکه قرار است انتخابات رياست جمهوري سوريه تنها در مناطق تحت کنترل ارتش سوريه برگزار شود و از انجا که شورشيان مخالف دولت سوريه از هم اکنون اين انتخابات را غير قانوني و نامشورع خوانده اند، نگراني ها درباره برقراري امنيت در آستانه ي برگزاري انتخابات به شدت افزايش يافته است.
با همه اين اوصاف در پي تاييد نهايي صلاحيت سه کانديداي انتخابات رياست‌جمهوري سوريه توسط دادگاه عالي قانون اساسي اين کشور، تبليغات براي اين انتخابات از صبح يکشنبه (21 ارديبهشت) آغاز شد.
انتخابات رياست جمهوري سوريه سوم ژوئن 2014 برگزار خواهد شد و دادگاه عالي قانون اساسي، "بشار اسد"، "ماهر حجار" و "حسان النوري" را به عنوان نامزدهاي اين انتخابات معرفي کرده است.
در اين گزارش با نگاهي اجمالي به معرفي نامزدهاي تأييد صلاحيت شده، شعارها و برنامه هاي انتخاباتي آنها مي پردازيم.
- بشار حافظ اسد
بشار اسد، رئيس‌جمهور کنوني سوريه که 49 سال دارد و علوي مذهب است. وي علي رغم مخالفت هاي بسيار پيشتر اعلام کرده‌بود در انتخابات سال 2014 نامزد خواهد شد. وي "نامزد حزب بعث" است. ستاد انتخاباتي بشار اسد شعار تبليغاتي وي را "سوا" (همه با هم) تعيين کرده است.
«سوا» به معناي «با هم» برگرفته از کلمه «سوريه» است و سرآغاز تمام شعارهاي انتخاباتي بشار اسد است، مانند «با هم مي‌سازيم»، «با هم پيروز مي‌شويم» و غيره و پيش زمينه اين شعار را پرچم سوريه و در زير آن امضاي بشار اسد است.
همچنين بشار اسد در پوسترهاي تبليغاتي انتخابات رياست جمهوري سوريه شعار جالبي مطرح کرده است. "دنيا نتوانست اسد را تغيير دهد،ولي اسد دنيا را تغيير خواهد داد".
لوگوي تبليغاتي بشار اسد شامل زمينه قرمز رنگ در بالا، سفيد رنگ در وسط و سياه رنگ در پايين است که نشان دهنده پرچم سه رنگ سوريه است و در زمينه سفيد آن به رنگ سبز کلمه "سوا" نوشته شده و در کنار آن نيز امضاي بشار اسد به همين رنج درج شده است.
در سال 2000 بشار اسد به عنوان تنها کانديداي رياست جمهوري سوريه به جانشيني پدرش حافظ اسد انتخاب شد. وي در اين انتخابات 97 درصد آراء را به دست آورد. بشار اسد در سال 2007 هفت سال ديگر براي رياست جمهوري سوريه انتخاب شد. وي در آن سال در همه پرسي، 11 ميليون رأي مثبت آورد و فقط حدود 20 هزار نفر با ادامه رياست جمهوري وي مخالفت کردند. وي نماينده حزب حاکم (البعث) است که حاکميت سوريه را در دست دارد. بشار اسد پس از به قدرت رسيدن، سعي کرد تا اقتصاد بسته سوسياليستي سوريه که در زمان پدرش، حافظ اسد ساخته شده بود را به يک اقتصاد باز و غير سوسياليستي تغيير دهد.
- ماهر عبدالحفيظ حجار
ماهر عبدالحفيظ حجار، اولين نامزد رياست جمهوري سوريه و اصلي ترين رقيب بشار اسد است که در سال 1968 در حلب به دنيا آمد. وي دبيرکل حزب اراده ملي و نماينده مردم حلب در مجلس سوريه از فهرست جبهه مردمي براي تغيير و آزادي - که در انتخابات مجلس گذشته با فهرست حزب بعث رقابت مي‌کرد - در انتخابات سوريه نام‌نويسي کرده‌است.
ماهر حجاز پيشتر عضو حزب کمونيست سوريه بوده‌است که از آنان جدا شد بعدتر با برخي رهبران حزب کمونيست کميتهٔ ملي وحدت کمونيست‌هاي سوري را پايه‌گذاري کرد که در سال 2011 ميلادي به «حزب ارادهٔ ملي» تغيير نام داد. وي در سال 2012 به عضويت تشکّل مخالف " جبهه ملي براي تغيير" انتخاب شد که اين تشکّل هم اکنون در دولت مشارکت دارد.
ماهر عبدالحفيظ حجاز" از معارضان داخلي دولت سوريه به شمار مي‌رود که به "قدري جميل" معاون سابق نخست وزير و "علي حيدر" وزير اشتي ملي سوريه نزديک است و از سال 1984 عضو حزب کمونيست سوريه است.
حجاز در تبليغات انتخاباتي خود بر شعارهاي سياسي و مخالف و معارض تکيه مي‌کند و شعار "تغيير يک ضرورت است" را براي خود برگزيده است. وي همچنين شعارهاي مردمي همچون "قدرت از آن مستضعفان است" و "سوريه با عدالت اجتماعي قدرتمند است" و "سوريه براي فلسطينيان است" را سر مي‌دهد.
- حسان عبدالله نوري
حسان عبدالله نوري، رئيس دانشکدهٔ فني و حرفه‌اي خاورميانه و مرکز مطالعات بازاريابي و اداري MMC و مدير مرکز مطالعات مشاورهٔ توسعهٔ اداري و افزايش توانمندي‌ها معروف به MDCCB ژنو نيز نام‌نويسي کرده است. او مشاور بين‌المللي مرکز مشاوران بين‌المللي آمريکا است و وزير مشاور در امور رشد و توسعهٔ اداري و نيروي کار و پارلمان است. وي نمايندهٔ مجلس سوريه در دورهٔ نهم و دبيرکل اتاق صنايع دمشق بود. نوري شيعه است.
النوري درتبليغات انتخاباتي خود بر شعارهاي اقتصادي و مبارزه با فساد و تغيير قوانين اقتصادي و اصلاحات اجتماعي و اقتصادي تمرکز کرده است.
النوري در برنامه انتخاباتي خود بر موضوع فلسطين و حقوق مسلم آن اصرار دارد. در زمينه سياست خارجي نيز برنامه وي تاکيد بر ائتلاف بندي‌هاي بين المللي با کشورهاي برادر و دوست که در هنگام بحران در کنار سوريه ايستاده اند است. حرکت در راستاي احياي روابط سوريه با جامعه بين الملل و کشورهاي اتحاديه اروپا و کشورهايي که در راستاي خونريزي ملت سوريه دخالت نداشته اند از برنامه ديگر اوست.
لازم به ذکر است که انتخابات تنها در بخش‌هاي تحت تسلط ارتش سوريه بر‌گزار خواهد شد و در منطقه‌هاي تحت تسلط گروه‌هاي تروريستي مانند داعش و ديگر معارضان مسلح بر‌گزار نمي‌شود. همچنين انتخابات در اردوگاه‌هاي پناهجويان سوري و سفارت‌هاي خارجي سوريه نيز بر‌گزار نمي‌شود. از مجموع 23 ميليون شهروند سوري در اين منطقه‌ها حدود 19 ميليون و 400 هزار تن در مناطق تحت حاکميت ارتش زندگي مي‌کنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن