واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مراسم ویژه روز نکبت در 20شهر ایتالیا برگزار می شود رم - ایرنا - مراسم ویژه شصت و ششمین روز ˈنکبتˈ (سالروز اشغال فلسطین) در 20 شهر ایتالیا به مدت سه روز برگزار می شود.
به گزارش روز جمعه ایرنا از منابع فلسطینی، مراسم ویژه روز نکبت از روز گذشته در سراسر ایتالیا آغاز و تا فردا (شنبه) ادامه خواهد داشت.
روز نکبت که بسیاری در پی فشارهای رژیم صهیونیستی تاکنون سعی بر حذف آن از دستور کاری سیاسی کرده اند، امسال نیز از طریق برگزاری کنفرانس، نشست و اجلاس در 20 شهر ایتالیا بار دیگرمحور توجه ها قرار گرفت.
برگزاری ابتکارات مختلف در سراسر ایتالیا، یک شرم برای سفارت رژِیم صهیونیستی در این کشور که فکرمی کرد موفق به ساکت کردن جنبش های حمایت و همبستگی با ملت فلسطین شده است، محسوب می شود. در اسراییل برگزاری مراسم روز نکبت ممنوع است.
این مراسم که از روز گذشته با برگزاری نشست، تحصن و جلسات و گفت وگوی عمومی برای یاد روز نکبت در شهرهای بولونیا، جنوا، میلان، مونتزا، کالیاری، رجو کالابریا، فلورانس، سالرنو، برشا، پالرمو، ویچنتسا، مسینا و مانتوا آغاز شده است امروز و فردا نیز در شهرهای رم، مودنا، میلان، ویارجو و فلورانس برگزار می شود.
حامیان ملت فلسطین در ایتالیا در این مراسم سه روزه همچنین خواهان حق بازگشت پناهندگان فلسطینی، حق استقلال فلسطین، پایان تبعیض اسراییل، پایان اشغال غزه، پایان اشغال صهیونیستی فلسطین، آزادی تمام زندانیان سیاسی فلسطینی و بایکوت و تحریم رژیم صهیونیستی شدند.
مراسم روز نکبت هر سال در اردیبهشت ماه برگزار می شود. شصت و شش سال پیش در چنین روزی نیروهای استثماری رژیم صهیونیستی به پاک سازی قومی علیه فلسطینیان پرداخته و در سال 1948 آنها را از سرزمینشان بیرون کردند و فلسطینیان دیگر از هیچ حقوقی برخوردار نبوده و سرزمینشان تبدیل به یک زندان بدون سقف شده است.
در این مراسم ضمن اشاره به رویدادهای سال 1948 که منجر به تشکیل رژیم صهیونیستی و آواره شدن ملت فلسطین شد همچنین در خصوص اوضاع کنونی نوار غزه و کرانه باختری رود اردن در پی آشتی میان حماس و تشکیلات خودگردان فلسطین بحث و گفت و گو می شود.
شصت و شش سال از صدور قطعنامه ننگین تقسیم فلسطین می گذرد. اشغال فلسطین نتیجه روندی بود که در سال 1897 میلادی در سوئیس آغاز شد و طی مراحلی با صدور اعلامیه بالفور در سال 1917 میلادی مقدمات حضور صهیونیست ها در فلسطین فراهم شد تا اینکه سازمان ملل متحد در روز 29 نوامبر سال 1947 میلادی نزدیک به یک سال قبل از وقوع فاجعه دردناک اشغال فلسطین در سال 1948، قطعنامه شماره 181 خود را در مورد فلسطین صادر و این کشور را میان یهودی ها و عرب ها تقسیم کرد. 33 کشور از جمله آمریکا و انگلیس و کشورهای اروپایی به این قطعنامه رای مثبت و 13 کشور به آن رای مخالف و 10 کشور هم رای ممتنع دادند.
اروپام ** 2171**1144
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
26/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]