واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۱:۳۹ق.ظ)
نناد لالويچ : دنيا به کشتي ايران احترام مي گذارد رييس فدراسيون بين المللي با بيان اينکه عضويت ايران در فدراسيون جهاني کشتي بايد در يک پروسه قانوني طي شود، گفت: جامعه جهاني کشتي ، ايران را قبول دارند وبه آن احترام مي گذارند.
به گزارش خبرگزاري موج، " نناد لالوويچ " پس از ديدار با وزير ورزش وجوانان درجمع خبرنگاران ضمن قدرداني از ميرباني ايران براي مسابقات جام جهاني کشتي و برگزاري کنگره بين المللي علم و کشتي اظهار داشت : ايران قدمت زيادي در کشتي دارد و جامعه جهاني کشتي ، ايران را به عنوان يک کشور صاحب نام در رشته کشتي قبول دارند و به آن احترام مي گذارند .
وي در ادامه در خصوص ارتقاء جايگاه ايران در هيات رييسه فيلا افزود : روند اضافه شدن افراد به هيات رييسه فيلا مراحلي دارد که بايد مطابق قانون طي شود البته برنامه اي داريم که افرادي جوان و جديد به آن اضافه شوند که مرحله اول آن در "تاشکند" و مرحله بعدي در "ريو "خواهد بود .
رييس فدراسيون بين المللي کشتي در خصوص روند کسب کرسي هاي بين المللي چنين توضيح داد : افراد بايد به صورت کانديدا از طرف فدراسيون جهاني به فيلا معرفي شوند و بعد از آن راي گيري بين 118 کشور عضو فدراسيون جهاني و بين 20 عضو هيات رييسه انجام خواهد شد، اينگونه نيست که فرد خاصي انتخاب شود بلکه اين موضوع در طي زمان و بايک پروسه خاص انجام مي شود .
وي همچنين در خصوص برنامه هاي فيلا براي توسعه کشتي با قوانين جديد اظهار داشت : ما براي توسعه اين ورزش در جهان به استراتژي جديدي نيار داريم مثلا هم اکنون در بخش داخلي فيلا تغييرات بسيارخوبي انجام شده است .
لالويچ ادامه داد : پيش از اين فيلا به صورت شخص و براساس نظرات افراد اداره مي شد و تلاش هايي هم براي بهبود جايگاه ها انجام شده بود و فکر مي کنم تغييراتي که انجام داديم و قوانين جديدي که وضع کردهايم نتيجه بخش هم بوده ضمن اينکه همه تلاش ما اين است که کشتي را به خاطر جذابيتش توسعه دهيم ، در اين صورت درآمد ها نيز افزايش خواهد يافت .
وي همچنين به برنامه هاي فدراسيون جهاني درجهت ارتقاء دانش علمي مربيان کشتي اشاره کرد و در ادامه از افتتاح مراکز آموزشي در سنگال و مراکش خبر داد و افزود : مذاکراتي را هم براي ايجاد مرکز آموزشي در قطر و آکادمي کشتي در قزاقستان انجام داده ايم، هفته آينده نيز قراردادمان را براي توسعه کشتي در چين به پايان خواهيم رساند .
رييس فدراسيون بين المللي کشتي تعامل بيشتر ميان اعضاي هيات رئيسه فدراسيونهاي ملي با فدراسيون جهاني را مورد تاکيد قرار داد و گفت : متاسفانه ما از تمام امکانات مان استفاده نميکنيم البته اداره کنندگان المپيک ارتباط خوبي با کشتي دارند و همه اينها استراتژيهايي است که براي توسعه کشتي در نظر گرفتيم.
وي توضيح داد : به عنوان مثال تاسيس آکادمي کشتي در پرجمعيتترين کشور دنيا به توسعه آن کمک ميکند، همچنين کميسيون کشتي سنتي را تغيير شکل داديم از نظر فرهنگي و تاريخي کشتي ما را به المپيک رساند و ميخواهيم آن را دوباره احيا کنيم.
"لالويچ" در خصوص تابعيت کشتيگيران و موافقت وي با اين موضوع گفت : اين يک فرايند جديد است که در ورزش دنيا شروع شده پيش از اين فيلا قانوني را در خصوص تابعيت کشتي گيران اعمال مي کرد به اين ترتيب که اگر کشتي گيري تغيير تابعيت مي داد براي دو سال نمي توانست کشتي بگيرد. اما با توجه به شرايط کنوني ورزش در دنيا ، عقيده دارم کشتيگيران ميتواند تغيير تابعيت دهند اما اين موضوع بايد کنترل شده باشد .
وي افزود : در حال حاضر قانوني داريم که کشورها ميتوانند فقط يک نفر را در آزاد و يک نفر در فرنگي خريداري کنند اين موضوع شايد بتواند به کشور مقابل بتواند کمک کند کشتياش را در کشورش توسعه دهد. در حال حاضر محدوديتهاي جزيي داريم مثلا در سپتامبر ميتوانيم تغييرات تابعيت را آسانتر کنيم. مذاکراتي هم با کميته حقوقي داشتهايم که اگر کشور مبدا آماده باشد تابعيت را راحتتر ميکند اين تغييرات بايد مطابق با قانون و مطمئن باشد ما منتظر اعلام نظر نهايي کميته حقوقي هستيم و نميخواهيم کشورها ضرر کند
رييس فدراسيون بين المللي کشتي گفت: از اين موقعيتي که ايجاد شده از فدراسيون ايران و ورزات ورزش به خاطر اين جلسه تشکر ميکنم .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]