تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 4 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818102500




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ریابکوف: وزرای خارجه به وین نمی‌آیند/ بیشترین پیشرفت درباره اراک و نظارت خواهد بود


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
ریابکوف: وزرای خارجه به وین نمی‌آیند/ بیشترین پیشرفت درباره اراک و نظارت خواهد بود

ریابکوف: وزرای خارجه به وین نمی‌آیند/ بیشترین پیشرفت درباره اراک و نظارت خواهد بود
معاون وزیر خارجه روسیه که ریاست تیم مذاکره کننده مسکو در مذاکرات هسته‌ای با ایران را بر عهده دارد، با بعید دانستن سفر وزرای خارجه به وین گفت که در این دور بیشترین پیشرفت در زمینه اراک و نظارت خواهد بود.
به گزارش نامه نیوز به نقل از تسنیم، ایران و 1+5 پس از کسب توافق موقت 6 ماهه در ژنو، تا کنون 3 دور از گفتگوها برای رسیدن به توافق جامع و نهایی را در وین برگزار کرده‌اند. دور چهارم هم اکنون در پایتخت اتریش در حال برگزاری است. همچنین قرار است سه دور دیگر برای رسیدن به توافق نهایی برگزار شود.

در ادامه مصاحبه رئیس هیئت مذاکره کننده روسیه در 1+5 را میخوانید:

آقای ریابکوف، شما این دور از مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 در وین را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ آیا جای امیدواری برای رسیدن به توافق وجود دارد؟

ریابکوف: من فکر می کنم که این نکته خیلی مهم و اساسی هست که ما مذاکرات 4 روزه پیش رو را به نوعی تمام کنیم که فراتر از تغییر موضع و دیدگاه باشد. دلایلی برای امیدوار بودن وجود دارد، هر چند که من این را خوش بینی نمی‌نامم، چون که این فرآیند خیلی سخت و پر چالش است. اراده سیاسی گروه 1+5 در صحنه وجود دارد. این گروه معتقد است که ایران هم اراده سیاسی را دارد. من بر این باور هستم که با سخت‌کوشی، تلاش و توجه می‌توان این تلاش‌های را با رسیدن به یک مسیر کامل کرد. تا اینکه بتوانیم به توافق جامع در موعد مقرر که 20 جولای هست برسیم.

 آیا به نظر شما، با توجه به جدی و سخت بودن مذاکرات احتمالا طولانی‌تر شدن مذاکرات بیش از 4 روز وجود دارد؟

ریابکوف: پاسخ به این سوال سخت است، بستگی به این دارد که چطور شروع کنیم. ما هنوز شروع نکرده‌ایم. این امر روز چهارشنبه مشخص‌تر می‌شود.

 آیا احتمال سفر وزرای خارجه کشورهای دیگر به وین به منظور شرکت در این دور از مذاکرات هسته‌ای با ایران وجود دارد یا نه؟

ریابکوف: فکر نمی‌کنم که چنین چیزی در این دور اتفاق بیفتد. ما الان هنوز در ابتدای فاز همه تلاش‌های هستیم. برای اینکه وزرای خارجه شرکت کنند، ما ابتدا باید مسائل اساسی و چالش‌برانگیز را به طور واضح و باهدف یافتن راه‌حل‌های سیاسی بر آنها شناسایی کنیم. حضور وزرای خارجه در این مذاکرات هنوز تلاشی خارق‌العاده و فراتر از حد معمول است. ما از حضور و راهنمایی آقای ظریف در این دور از گفتگوها تشکر می‌کنیم. این امر دلیل بیشتری را به ما می‌دهد تا امیدوار باشیم. ما معتقدیم که این به وضوح نشانه‌ای دال بر وجود حسن نیت و رویکرد دولت جمهوری اسلامی ایران نسبت به کل این فرآیند است.

 شما سه‌شنبه صبح گفتید که احتمال توافق بر سر موضوعات رآکتور اراک و نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران در این دور از مذاکرات محتمل از توافق بر سایر مذاکرات است. آیا در خصوص این موضوعات پیشرفت مشخصی صورت گرفته است؟

ریابکوف: ما امیدوار هستیم. من معتقدم که تا پایان این دور از مذاکرات اگر ما خوش‌شانس باشیم، در این دو موضوع بیشترین پیشرفت حاصل خواهد شد.

 در اخبار و گزارش‌ها آمده بود که روسیه از تجارب ایران در نحوه برخورد با تحریم‌های غرب بهره‌مند خواهد شد. آیا شما چنین چیزی را تایید می‌کنید؟

ریابکوف: این باعث تاسف است که آمریکا و اروپا به سیاست نامشروع خود در اعمال تحریم‌ها علیه کشورها ادامه می‌دهند. روسیه نیز خود هدف این تحریم‌های نامشروع قرار گرفته است. ما قطعا از تجربه‌های ایران در این زمینه بهره‌خواهیم برد و از شما در این خصوص یاد خواهیم گرفت.

بنظر شما، آیا تحریم‌ها بیشتر به ضرر غرب هستند یا روسیه؟

ریابکوف: من فکر می‌کنم که آنها با این کار قطعا به پاهای خود شلیک می‌کنند. در جهانی که ما می‌شناسیم همه چیز اقدامات متقابلی دارند. لزوما شاید معادل اقدامی متقارن و عینا شبیه آن باشد، اما اقدامات برای مقابله با این امر الان در دست اقدام هستند. مسلما اگر این امر ادامه پیدا کند ما آنها را پاسخ‌ خواهیم داد و عواقب دردناک آن در پایتخت‌های مربوطه احساس خواهد شد.

نظر شما درباره همه‌پرسی که اخیرا در شرق اوکراین برگزار شد، چیست؟

ریابکوف: من فکر می‌کنم دیدگاه این مردم آشکارا و علنا منعکس شد و از طریق همه‌پرسی دموکراتیک سازمان یافته به جهان نشان داده شد. باید به رای این مردم احترام گذاشت. در وهله و اولویت اول، این مقامات کی‌یف هستند که باید به نتایج این همه‌پرسی احترام بگذارند. آنها باید هر چه سریعتر با بخش‌هایی از اوکراین که خواستار استقلال از این کشور هستند، وارد گفتگوهای سیاسی شوند. سازمان امنیت و همکاری اروپا باید نقش فعالتری ایفا کند و اتحادیه اروپا هم با مسئولیت بیشتری با این موضوع برخورد کند نه اینکه سیاست غیرضرور تحریم‌ها را در پیش گیرد. اروپا باید سیاستی را در پیش گیرد تا شرکایش در کی‌یف را تحت تاثیر قرار دهد تا اینکه آنها رویکرد و موضع منطقی‌تر را در خصوص این منطقه اتخاذ کنند. رویکرد ما هم در این خصوص کاملا در نتیجه سیاستهای آمریکا هست.




1393/2/24





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن