تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836996818
سلیمی نمین: مردم احمدی نژاد را لایق بازگشت به قدرت نمی دانند
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سلیمی نمین: مردم احمدی نژاد را لایق بازگشت به قدرت نمی دانند
عباس سلیمی نمین در گفت و گو با سایت "نواندیش" احتمال بازگشت مجدد احمدی نژاد به عرصه قدرت را بعید دانست.
آفتاب: متن کامل این گفت و گو در پی می آید:
«بازگشت حلقه احمدینژاد» این ذهنیت را باید بر اساس واقعیتهای پیرامون بدانیم یا برداشت غلط سیاسی؟
این طبیعی است که همه جریانهای سیاسی، دنبال این باشند تا موقعیت خود را بهبود ببخشند که باید گفت، این اصلی اصولی در فعالیتهای سیاسی است. دقیقا به همین دلیل است که باید به آقای احمدینژاد و هر کس دیگری این حق را داد که «بازگشت به قدرت» را هدف اصلی خود و جریان متبوع خود قرار بدهند. اما مساله اینجاست که آیا مردم به آنها اقبال نشان میدهند یا... که خود این بحثی است که با توجه به شرایط هر جریان و گروه سیاسی، پاسخ متفاوتی دارد.
مردم به احمدینژاد و احمدی نژادیها برای بار سوم اعتماد خواهند کرد؟
اینکه احمدینژاد بتواند به قدرت بازگردد، تردیدهایی جدی را در پی دارد. اصولا مردم ایران رفتارشان به گونهای است که اجازه بازگشت به قدرت را به صاحبان قدرتِ کنار رفته از قدرت نمیدهند. شاید آنها «از قدرت به کنار رفتهها» را محترم بشمارند و حتی قبولشان هم داشته باشد، اما اینکه مجددا قدرت را به آنها بسپارند، اتفاقی است که بسیار بعید به نظر میرسد. ما این نوع رفتار را در طول این سی و چند سال مشاهده کردهایم و هیچ رییس جمهوری نبوده است که بعد از چند سال بتواند دوباره خودش را در پاستور ببیند. البته جریانِ فوق میتواند با حرفها، رویکرد جدید شخص جدیدی را به قدرت برساند، اما مردم «افراد» ی را که قدرت را تجربه کردهاند، دوباره بر سر کار نمیآورند.
دقیقا به همین دلیل است که آقای هاشمی رفسنجانی با وجود اینکه طیفهای مختلفی را پشت خود میدید، در سال ۸۴ نتوانست در انتخابات ریاست جمهوری برنده شود. تاکید میکنم که ایشان در دور دوم انتخابات مورد اقبال همه بود. تازه، هاشمی رفسنجانی پدیدهای استثنایی است و به همین دلیل توانسته بود، حمایت سلیقههای مختلف را به خودش جلب کند. این رویکرد به این دلیل است که مردم بر این باورند که «صاحبان گذشته دولت» هر چه در توان داشتند را خرج کردهاند و حرف و کار جدیدی ندارند که به واسطه آن بخواهند تاثیرگذاری مثبتی از خود به نمایش بگذارند.
البته شائبههایی وجود دارد که ناشی از تحرک حقله احمدینژاد برای ورود به مجلس دارد.
ببینید! مجلس مقولهای متفاوت است. مردم در انتخابات قوه مقننه رویکردی متفاوت با انتخابات ریاست جمهوری دارند و به همین دلیل چند صدایی همواره در بهارستان حفظ شده است. دقیقا به همین دلیل بود که مثلا در اوچ قدرت جناح چپ سیاسی مردم آیت الله یزدی را برای نمایندگی در دوره سوم مجلس انتخاب کردند. اصولا مردم با وجود فضاهای مشخص، تمایل دارند تا سلیقههای محتلف صندلیهای بهارستان را آن خود ببینند. بر همین اساس میتوان گفت که آقای احمدینژاد میتواند تلاش کند تا وارد مجلس شود و نقطه نظرات خود را در قبای نمایندگی مطرج کند. ببینید! قطعا عملکردها در آرای مردم تاثیر دارد و به همین دلیل مردم بعد از هشت سال، این تصور را دارند که هر چه در چنته داشته است را رو کرده است و دیگر حرفی برای گفتن ندارد. اما این را نباید فراموش کرد که مردم احمدینژاد و یارانش را شناختهاند و امکان ندارد که او و نزدیکانش را با رای خود وارد مجلس کنند. احمدینژاد در کنار کارهای مثبتش، اشتباهات فاحشی داشته است و به همین دلیل آنها او را لایق اعتماد مجدد نمی دانند.
البته این عدم اعتماد متوجه جریان اصولگرایی هم شده است.
طبیعی است که اصولگرایان در انتخابات خرداد ۹۲ اشتباهاتِ انتخاباتی را مرتکب شدند و برای خروج از وضعیت فعلی احتیاج به زمان دارند. اینکه بعد از ۱۰ ماه هنوز هم این جریان تحت تاثیر آن اتفاق است، واقعیتی است که انکار نمیشود. البته آنها حتما به بارسازی خود اقدام خواهند کرد و شرایطشان تغییراتی به خود خواهد دید.
شما از اشتباه انتخاباتی گفتید. این در حالی است که به نظر میرسد تجربه مردم از زمامداری دولتهای نهم و دهم و همچنین محدودیتهایی که مردم تجربه کردند، باعث رقم خوردن آن نتیجه در ۲۴ خرداد ۹۲ شد.
به نظر من خطاهای انتخاباتی در شرایط فعلیشان پررنگتر است. اصولگرایان به لحاظ مدیریتی در دوران احمدینژاد کارنامهای مثبت از خود برجای گذاشتند.
شما در شرایطی «کارنامه مثبت» را عنوان میکنید که برخی اصولگرایان کشور را در وضعیتی میدیدند که از واژه «لبه پرتگاه» برای شرح شرایط استفاده کردند.
ببینید! لبه پرتگاه را قبول ندارم. آقای احمدینژاد خدمات و خطاهایی هم داشت که اصولگرایان از خدمات استقبال میکردند و بیش از اصلاح طلبان، خطاهایش را هم بازگو میکردند تا منافع ملی آسیب نبینند.
البته فضای موجود بین اصولگرایان و احمدی نژادیها، فضایی بین «هم حزبیها نبود و دو گروه وارد دعوا شده بودند.
دعوا بر اساس منافع مردم و اصول کلان بود، این اشکالی دارد؟
اگر آقای احمدینژاد یازده روز خانه نشینی نمیرفت یا مثلا مشایی را به آن شکل حمایت نمیکرد، اختلافاتشان به این شکل که مشاهده شد، مشاهده میشد؟
تاکید من این است که دعوای اصولگرایان با احمدینژاد بر سر اصول بود. به همین دلیل به عنوان مثال چند تن از وزیرانِ احمدینژاد را از کابینه کنار گذاشتند و تندترین مواضع را به دولت نشان میدادند. این در حالی بود که احمدینژاد حاضر بود تا با آنها معامله کند و به همین دلیل بود که آقای رحیمی را مامور معامله و مذاکره با نمایندگان کرده بودند. اما مجلس اصولگرا چنان برخوردی با وزیر کشور داشت که نمونهاش تا به حال نبود.
قبول دارید که تحت هیچ شرایطی رفتارهایی چون معرفی وزیر کشور کم سواد یا یازده روز دور کاری غیرقابل اغماض یا گذشت بود؟
درباره وزیر کشور برخی از نمایندگان اصلاح طلب با وزیر کشور معامله کردند و استاندار حوزهاش تغییر کرد.
این ادعاها باید مستند باشد و ثابت شود.
من سندش را دارم. اصلا ببینید کدام یک از نمایندگان و با چه سلیقهای علیه وزیر کشور نطق کردند. تاکید من این است که اصولگرایان در شرایطی که میتوانستند معامله کنند، ترجیح دادند تا منافع ملی را بر مصالح درون جریانی اولا دانستند. البته بعضی از اصولگرایان دسته چندم عملکرد خوبی نداشتند و به سمت دولت گرایش پیدا کردند و به همین دلیل نسبت به هزنیههای وارده هم بیتفاوت بودند. اما درباره اصولگرایان واقعی باید بگویم و بگوییم که آنها به معنای واقعی کلمه دغدغه مردم را داشتند و در راستای منافع ملی حرکت میکردند.
اما برخی از تحرکات این روزها و رفتارهایی که در قبال دولت میشود، کاملا در تضاد به منافع ملی است.
مثلا؟
مثلا ادعاهایی که درباره توافق هستهای مطرح میشود، آن هم در شرایطی که همه میدانند که تصمیمات هستهای، تصمیمهایی از سوی نظام است و نه فقط دولت. یا دعوت وزیر ارشاد به مجلس و تهدید به استیضاح آن هم به دلیل دیدار با خاتمی که رییس جمهور اسبق است. اینها دلیل خوبی برای به وجود آمدن شائبه دعواهای سیاسی و جناحی و تسویه حساب نیست؟
اظهارت شما را قبول دارم. اما باید به این قضیه توجه کرد که اصولگرایی یک طیف است و گروههای مختلفی را در بر میگیرد. آنچه در این چند ماه دیده شده است، این است که اصولگرایان منطق مدار و عناصر سنگین وزن اصولگرایی با دولت برخورد و رفتاری متین و منطقی دارند. اما اصولگرایانی رفتارهایی آنچنانی از خود به نمایش میگذارند که از قضا، در انتخابات سال گذشته هم با رفتار غلط خود مقدمات شکست اصولگرایان را فراهم کردند. اینها بعضا برخورد غیرمنصفانهای با دولت یازدهم دارند که نمیتوان عملکرد آنها را به حساب جریان اصولگرایی گذاشت که اتفاقا مورد نقد گروههای دیگر اصولگرایان هم هستند. ما قایل به این هستیم که باید به دولت آقای روحانی فرصت کافی بدهیم تا در عرصههای سختی که پیش روی خود میبیند، توانمندیاش را در راستای بهبودی شرایط به کار بگیرد. اما این به معنی نیست که عملکرد دولتیها ایرادی ندارد و آنها مبرا از خطا هستند. به هر حال نگرانیهایی وجود دارد که باید برطرف شوند.
چه نگرانیهایی؟
بازگشت اشرافیگری به سیستم مدیریتی کشور پدیدهای است که همه دلسوزان را نگران کرده است.
مثلا؟
چه معنی دارد که وزیر برای عمل جراحی ساده به کشور آلمان برود. این مساله خوب نیست و مشکل آفرین میشود.
یعنی یک سفر پزشکی این همه نگران کننده است؟
ببینید! وقتی اذعان داریم که مشکل مالی داریم و ارز را به سختی به دست میآوریم، چرا باید برای یک عمل ساده از کشور ارز خارج کنیم. حرف من این است که وقتی امام خمینی و مقام معظم رهبری با توجه نشان دادن به پزشکان داخلی، کاری کردند که پزشکی ایران تحول بزرگی به خود ببیند و در شرایطی که از خارج برای انجام عمل جراحی به ایران میآیند، دلیلی ندارد که ما، مخصوصا وزیران ما برای کارهای پزشکی به خارج سفر کند.
سئوالم را تکرار می کنم، یعنی یک سفر اینقدر مهم است؟
چرا فکر میکنید، نیست. اینکه یکی از وزیران دولت برای یک درمان ساده ارز از کشور خارج میکند، باعث میشود تا الگوبرداری کنند و به بدعتی بد تبدیل شود.
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
سلیمی نمین : مردم احمدی نژاد را لایق بازگشت به قدرت نمی دانند /چه معنی دارد که وزیر برای عمل جراحی ساده به کشو
سلیمی نمین مردم احمدی نژاد را لایق بازگشت به قدرت نمی دانند چه معنی دارد که وزیر برای عمل جراحی ساده به کشور آلمان برود طبیعی است که اصولگرایان در انتخابات خرداد ۹۲ اشتباهاتِ انتخاباتی را مرتکب شدند و برای خروج از وضعیت فعلی احتیاج به زمان دارند به گزارش نامه نیوز عباس سلیمیسلیمینمین: احمدی نژاد قسم خورد نگذارد قالیباف رئیس جمهور شود/مشایی اصلاحطلب است/اصلاح طلبان خواهان رقابت احم
سلیمینمین احمدی نژاد قسم خورد نگذارد قالیباف رئیس جمهور شود مشایی اصلاحطلب است اصلاح طلبان خواهان رقابت احمدینژاد و روحانی هستند سلیمی نمین می گوید تمام توان آقای احمدی نژاد بر تخریب جریان اصولگرایی بود به گزارش نامه نیوز سایت فردا در گفتگو با عباس سلیمی نمین نوشت به عنوانمطهری: مردم طرف احمدینژاد نمیروند
مطهری مردم طرف احمدینژاد نمیروند علی مطهری می گوید من فکر میکنم که حتی اگر پروژههای آقای روحانی شکست بخورد باز هم مردم طرف آقای احمدینژاد نمیروند کد خبر ۳۹۶۶۱۲ تاریخ انتشار ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹ ۴۶ - 28 April 2014 علی مطهری می گوید من فکر میکنم که حتی اگر پروژههایمطهری: خیلی از حرفهایی که من میزنم را اگر دیگری میگفت یا در حصر خانگی بود یا اون دنیا/ مواضع خاتمی در آزادی
مطهری خیلی از حرفهایی که من میزنم را اگر دیگری میگفت یا در حصر خانگی بود یا اون دنیا مواضع خاتمی در آزادی بیان را تقدیر میکنم پروژههای روحانی شکست بخورد باز هم مردم طرف آقای احمدینژاد نمیروند علی مطهری می گوید من فکر میکنم که حتی اگر پروژههای آقای روحانی شکست بخوردمطهری:پروژههای روحانی شکست بخورد، باز هم مردم طرف احمدینژاد نمیروند
مطهری پروژههای روحانی شکست بخورد باز هم مردم طرف احمدینژاد نمیروندتاریخ انتشار دوشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۲۰ ۳۳ علی مطهری می گوید من فکر میکنم که حتی اگر پروژههای آقای روحانی شکست بخورد باز هم مردم طرف آقای احمدینژاد نمیروند علی مطهری در گفت وگو بپروژههای روحانی شکست بخورد، باز هم مردم طرف آقای احمدینژاد نمیروند
پروژههای روحانی شکست بخورد باز هم مردم طرف آقای احمدینژاد نمیروند علی مطهری می گوید من فکر میکنم که حتی اگر پروژههای آقای روحانی شکست بخورد باز هم مردم طرف آقای احمدینژاد نمیروند آفتاب علی مطهری در گفت وگو با هفته نامه تماشاگران افزود به یک سمت دیگر میروند چون یکبامطهری: مردم طرف احمدی نژاد نمی روند
مطهری مردم طرف احمدی نژاد نمی روند علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بر این باور است که حتی اگر طرح های حسن روحانی شکست بخورد باز هم مردم به طرف محمود احمدی نژاد نمی روند هفته نامه تماشاگران با این عنوان که مطهری پروژه های روحانی شکست بخورد باز هم مردم طرفگزارش فایننشال تایمز از ترفند مردم ایران برای مقابله با افزایش قیمت حامل های انرژی /مردم میراث احمدی نژاد را ف
گزارش فایننشال تایمز از ترفند مردم ایران برای مقابله با افزایش قیمت حامل های انرژی مردم میراث احمدی نژاد را فراموش نمی کنند روز جمعه قیمت سوخت در ایران در تازه ترین تدبیر از یک رشته تدابیر اتخاذ شده توسط دولت میانه رو حسن روحانی 42 در صد افزایش یافت تا با کسری فزاینده بودجه کعرب سرخی: اصولگرایان تصور میکردند احمدینژاد میتواند قدرت را از دست اصلاحطلبان خارج کند /اصولگرایان پاسخگوی
عرب سرخی اصولگرایان تصور میکردند احمدینژاد میتواند قدرت را از دست اصلاحطلبان خارج کند اصولگرایان پاسخگوی حمایت خود ازاحمدینژاد باشند عملکرد دولت آقای احمدینژاد بر اصل مدونی استوار نبود تا امکان دفاع حتی برای اصولگرایان فراهم شود به گزارش نامه نیوز روزنامه آرمان در گفتگوپزشکیان:چرا زمان احمدی نژاد کسی دلواپس نمی شد؟/ کاش همه حق دلواپسی داشتند
پزشکیان چرا زمان احمدی نژاد کسی دلواپس نمی شد کاش همه حق دلواپسی داشتند تهران- ایرنا- نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت ای کاش هرفردی که دلواپس می شد می توانست حرف بزند اما من نمی دانم چرا زمان احمدی نژاد که این همه بلا سرملت آمد هیچ کس دلواپس نشد مسعود پزشکیان روزگزارش المانیتور از جنجال رسانهای احمدینژاد برای بازگشت به سیاست
گزارش المانیتور از جنجال رسانهای احمدینژاد برای بازگشت به سیاست پس از شک وگمان رسانهای درباره احتمال بازگشت محمود احمدینژاد رئیسجمهور سابق ایران به قدرت وی این موضوع را در فضای کنونی رد کرد به گزارش نامه نیوز وب سایت المانیتور در گزارشی در این باره می نویسد احمدی نژاد درشعر احمدی نژادیها برای بازگشت رئیس جمهور سابق و پاسخ مخالفان/ ای کاش دوباره بازگردد؛ شهباز یگانه ی بهاری
شعر احمدی نژادیها برای بازگشت رئیس جمهور سابق و پاسخ مخالفان ای کاش دوباره بازگردد شهباز یگانه ی بهاری سایت دولت بهار منتسب به هواداران محمود احمدی نژاد شعری به منظور ترغیب رئیس جمهور سابق برای بازگشت به عرصه سیاسی منتشر کرده است به گزارش نامه نیوز متن این شعر و پاسخ یکی ازرئوفیان:احمدینژاد خود را اصولگرا نمیداند /اصولگرا نشان دادن احمدینژاد آب در هاون کوبیدن است
رئوفیان احمدینژاد خود را اصولگرا نمیداند اصولگرا نشان دادن احمدینژاد آب در هاون کوبیدن است دبیر کل حزب ایران زمین می گوید احمدی نژاد برای بازگشت به سیاست باید تکلیف خود را با جریان انحرافی روشن کند به گزارش نامه نیوز ابوالقاسم رئوفیان در گفتگو با خبرآنلاین با اشاره به تحرکالسیسی: تندروها جز زبان جنگ نمیفهمند/ مردم از بازگشت اخوان المسلمین میترسند
یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۰ وزیر دفاع سابق و نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصر ضمن هشدار به آمریکا نسبت به خطرات اسلامگرایان تندرو در کشورهای عربی اعلام کرد اسلامگرایانی چون بن لادن جز زبان جنگ و ویرانی چیز دیگری نمیفهمند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا عبدالفتاحمدینژاد:قصد ندارم وارد سیاست شوم/سکوتم را نمیشکنم
احمدینژاد قصد ندارم وارد سیاست شوم سکوتم را نمیشکنم محمود احمدینژاد با اشاره به اینکه سکوت فعلیم را نخواهم شکست گفت البته این سکوت به معنای انفعال نیست و قصد ندارم وارد سیاست شوم به گزارش نامه نیوز محمود احمدینژاد ظهر امروز در جلسه حامیان گفتمان سوم تیر در مشهد حضور یافتمحبیان:نباید احمدینژاد را دست کم گرفت/امکان وحدت اصولگرایان را محتمل نمیبینم
محبیان نباید احمدینژاد را دست کم گرفت امکان وحدت اصولگرایان را محتمل نمیبینم میزان تحرک تشکیلاتی اصلاحطلبان در انتخابات مجلس تابعی است از مجوز نظام و فیلترهای شورای نگهبان به گزارش نامه نیوز انتخابات ریاست جمهوری پیشین یکی از پرشورترین انتخابات و از مصادیق حماسه سیاسی بحسین مرعشی: دولت روحانی باید قاطعانه می ایستاد و یارانه ها را قطع می کرد /احمدینژاد به دنبال قدرت بود و به ری
حسین مرعشی دولت روحانی باید قاطعانه می ایستاد و یارانه ها را قطع می کرد احمدینژاد به دنبال قدرت بود و به ریاستجمهوری قانع نبود پرداخت یارانه به مردم یک روند اشتباهی بود که توسط دولت آقای احمدینژاد کلید خورد و نباید ادامه پیدا میکرد به گزارش نامه نیوز روزنامه آرمان در گفتگ-
گوناگون
پربازدیدترینها