محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827801868
زمزمه های پشیمانی و تغییر لحن درباره ویزا ندادن به ابوطالبی
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
زمزمه های پشیمانی و تغییر لحن درباره ویزا ندادن به ابوطالبی بین الملل > خاورمیانه - دوماه از زمانیکه آمریکا رسما اعلام کرد به حمید ابوطالبی سفیر جدید کشورمان در سازمان ملل ویزا اعطا نخواهد کرد می گذرد و حالا به نظر می رسد پوشش رسانه ای داخل آمریکا در این خصوص به سمت و سوی تازه ای حرکت می کند.
به گزارش خبرآنلاین هرچقدر مطالب اولیه ای که در روزنامه ها، وب سایت ها و شبکه های رادیو و تلویزیونی آمریکا درباره این موضوع منبعث از جو احساسی برانگیخته شده توسط جمهوریخواهان و سایر آمریکایی های تندرو درباره ماجرای گروگانگیری و تسخیر سفارت آمریکا در ایران بود به نظر می رسد تحلیل های جدید رنگ و بویی از منطق و تامل به خود می گیرند.
اگرچه در همان روزها نیز معدود تحلیل ها و موضع گیری هایی مبتنی بر عقل و تدبیر و تسامح سیاسی - مانند اظهار نظر جیمی کارتر درباره حمید ابوطالبی و اینکه دولت آمریکا باید به او ویزا بدهد- در میان خروجی های رسانه ای دیده می شد اما واقعیت این است که در آن هیاهویی که تندروها با استفاده از تحریک احساسات وطن پرستانه آمریکایی ها به راه انداخته بودند آن حرف ها و اظهارات درست ره به جایی نمی برد و خریداری برای آنها نبود.
با گذشته زمان و به تدریج مباحث، تحلیل ها و اظهار نظرهای تازه ای درباره اقدام آمریکا در صادر نکردن ویزا برای نماینده جدید جمهوری اسلامی ایران برای سازمان ملل در رسانه های این کشور منتشر می شود که جهات قابل توجهی از آنها مستفاد می شود.
1- نخستین محوری که در تحلیل های اخیر آمریکایی ها قابل مشاهده است نوعی پشیمانی از اقدام عجولانه دولت وحتی کنگره آمریکا در نپذیرفتن نماینده جدید ایران است خصوصا اینکه عمده براین نکته اذعان داشته اند که ابوطالبی مورد اعتماد سران نظام بوده و اجماع بالایی در کشور در خصوص او وجود داشته و بعید نبود که حضور او در آمریکا می توانست اگرنه باعث حل مشکلات ایران و آمریکا بلکه به مدیرت آنها منتج شود اما با این اقدام، این فرصت استثنایی از دست رفت.
عبارت آخر اظهارات صریح باربارا اسلوین روزنامه نگار کهنه کار و تحلیلگر ارشد شورای روابط خارجی آتلانتیک است که هم در تحلیل هایش به آن اذعان کرده و هم در آخرین گفتگوی تلویزیونی اش با بخش فارسی شبکه بی بی سی گفته است "به نظرم یک فرصت را از دست دادیم"
این تحلیلگر آمریکایی اگرچه با طرح این موضوع که "واضح است در آمریکا حساسیت فراوانی درباره واقعه گروگانگیری سال ۱۳۵۸ وجود دارد و به نظرم گاهی ایران درک نمیکند چهطور عده زیادی در آمریکا هنوز آن بحران را به یاد دارند؛ اینکه چهقدر تحقیرآمیز بود و مردم درباره آن خشمگین بودند" کوشیده است بخشی از این مشکل پیش آمده را به گردن انتخاب ایران بیندازد اما بلافاصله در همان مصاحبه و درجمله دیگری آن را نقض کرده، می گوید: "درباره آقای ابوطالبی که اصلا به نظر میرسد او جزو کسانی نبود که برنامه حمله به سفارت را ریختند. گاه به گاه برایشان ترجمه کرده است. ولی از برنامهریزان گروگانگیری نبوده است. به نظرم اغراقآمیز است که او را تروریست بخوانیم."
نشریه فارن پالیسی نیز در تحلیل اخیر خود به قلم سون آنجل راسموسن تصمیم آمریکا مبنی بر صادر نکردن روادید برای نماینده پیشنهادی ایران در سازمان ملل متحد را به منزله بازگشت به روزهای بد گذشته در روابط دو کشور دانسته است حال آنکه با وجود ظرفیت های بالای دیپلماتیکی که در حمید ابوطالبی وجود داشت این موضوع می توانست یک ظرفیت محسوب شود. این نشریه مقاله خود را با یک نقل قول از یک فعال سیاسی ایرانی آمریکایی به اتمام رسانده است که می گوید: :«ابوطالبی مشاور ارشد روحانی است. حضور او در نیویورک برای اطمینان از اینکه پیام ها متقدرانه ابلاغ می شوند ارزشمند خواهد بود.»
جمیز دورسو، افسر سابق نیروی دریایی آمریکا که سالها در عربستان سعودی، کویت وعراق خدمت کرده در تحلیلی که در فروم جی.2.کی متعلق به گری سیک عضو پیشین شورای امنیت ملی آمریکا منتشر شده می نویسد:" آمریکا با ندادن ویزا به حمید ابوطالبی فرصت بسیار خوبی را برای یک مشارکت سازنده با ایران از دست داد. دیپلمات های ما نیز فرصت تعامل با یک فرد شناخته شده را از دست دادند و به همین ترتیب ما این فرصت را به ایرانی ها دادیم تا اگر می خواستیم سفیری به ایران معرفی کنیم آنها هم آن را رد کنند."
2- محور دومی که در تحلیل های تازه آمریکایی ها دیده می شود اشاره به اجماع صورت گرفته درباره ابوطالبی در ایران و غیرقابل انتظار بودن مقاومت دولت روحانی نسبت به معرفی فرد تازه ای به جای ابوطالبی است.
باربارا اسلوین در همان مصاحبه با بخش فارسی بی بی سی دو بار تاکید می کند که دولت روحانی باید فرد دیگری را به جای ابوطالبی معرفی کند. وب سایت هافینگتون نیز در مقاله ای نوشته است "تصمیم ایران برای مقاومت در مقابل جایگزین کردن فرد دیگری به جای حمید ابوطالبی به عنوان نماینده دائم جمهوری اسلامی در سازمان ملل فقط موجب افزایش ناامیدی و سرخوردگی در تهران و واشنگتن شده است."
هفته نامه انگلیسی زبان الاهرام نیز در تازه ترین مطلب خود نگرانی از تاخیر در معرفی فرد تازه ای از سوی ایران به عنوان نماینده سازمان ملل را به نمایش می گذارد. برخی دیگر از نویسندگان و تحلیلگران دیگر آمریکایی یا ایرانی آمریکایی نیز تاکیدات زیادی بر این موضوع کرده اند که ریشه همه آنها به نظر در ترس از اجماعی است که در ایران بر روی حمید ابوطالبی شکل گرفته است.
جیمز دورسو در ادامه تحلیل خود برای فروم گری سیک، اشاره ظریفی به این مورد داشته است انجا که می نویسد: سوای از تجربیات و سوابق دیپلماتیک قابل توجه ابوطالبی، او برای این انتخاب شد که یکی از معدود نامزدهای تصدی این پست بود که بر سر او اجماع کامل وجود داشت.
پیام این است که آمریکایی ها به هیچ وجه خواهان فریز شدن این موضوع نیستند و هرگز چنین واکنش و مقاومتی را از دولت روحانی توقع و انتظار نداشتند. اصرار تحلیلگران و پاندیست ها بر اینکه ایران باید گزینه دیگری را معرفی کند کاملا نشان دهنده این دلهره و اضطراب است که مستقیما ریشه در محاسبات غلط آمریکایی ها از واکنش دولت روحانی به اعطا نکردن ویزا به ابوطالبی دارند. آنها گمان می کردند دولت روحانی نیز مانند دولت پیشین، با رد شدن گزینه هایش، بلافاصله شخص دیگری را برای سازمان ملل معرفی می کند اما عملا نه تنها اینگونه نشد بلکه اقدام آمریکا یک اجماع ملی در ایران به نفع حمید ابوطالبی و دولت روحانی پدید آورد.
3- محور سومی که در تحلیل های اخیر درباره حمید ابوطالبی به صورت پررنگ مطرح می شود ارتباط دادن این ماجرا به فراز و فرودهای مذاکرات هسته ای است. اگرچه از ابتدای مطرح شدن این موضوع برخی تحلیلگران به نقل قول از مقامات رسمی ایران و آمریکا پرداختند و از سوی دو طرف تاکید کردند این اقدام آمریکا تاثیری روی مذاکرات هسته ای ایران و پنج بعلاوه یک نخواهد گذاشت اما به تازگی رگه هایی از تغییر سیاست و موضع در تحلیل های آنها دیده می شود.
نمونه روشن و بارز آن موضع اخیر کاخ سفید در پاسخ به مقاله اقای ظریف است که در آن نسبت به موفقیت مذاکرات ابراز تردید کرده و تلاش کرده است از هم اکنون اوباما را در صورت شکست مذاکرات از بحران نجات داده و عامل این ارتباط را متوجه انتخاب حمید ابوطالبی از سوی ایران برای اعزام به نیویورک کند.
مقاله هفته گذشته هافینگتون پست نیز همین خط را دنبال کرده و این نگرانی را کاملا بروز داده و می نویسد ایران نباید با پافشاری بر ابوطالبی، مذاکرات هسته ای را به خطر بیاندازد.
گری سیک، مقام سابق وزارت امورخارجه آمریکا نیز در تازه ترین مصاحبه خود با پایگاه خبری دویچه وله این نگرانی خود را مخفی نکرده و معتقد است صادر نکردن ویزا برای ابوطالبی منعکس کننده فشارهای موجود بر اوباما در زمینه مذاکرات هسته ای با ایران است.
او گفته است: «آنها -مخالفان اوباما-هرکاری را انجام می دهند تا نشان دهند که ما هیچ چیزی را از ایران دور نکرده ایم"
اما نکته جالب تری را جان ناس آخرین کاردار رسمی آمریکا در ایران در فروم جی.2.کی مطرح کرده و نوشته است: یادمان باشد این دولت ایران بود که در ژوئن 1979 - آنطور که به من گفته شد به دستور آیت الله خمینی- اولین بار سفیر در نظر گرفته شده ما برای تهران والتر کاتلر را نپذیرفت.
این اظهار نظر ریچارد ناس نیز می تواند تایید دیگری بر این ادعا باشد که آمریکایی ها از هم اینک فرار به جلو برای مرتبط کردن فراز و نشیب های مذاکرات هسته ای به انتخاب ابوطالبی از سوی ایران را آغاز کرده اند. 49308
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393 - 11:16:14
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]
صفحات پیشنهادی
اظهارات وزیر دادگستری درباره تغییر رییس سازمان زندانها و عدم صدور ویزا برای ابوطالبی
اظهارات وزیر دادگستری درباره تغییر رییس سازمان زندانها و عدم صدور ویزا برای ابوطالبی وزیر دادگستری تاکید کرد که تغییر اسماعیلی در دستگاه قضایی ارتقاء محسوب میشود به گزارش نامه نیوز حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در حاشیه چهارمین همایش ملی حقوق مالکیت ادبی و هنری و حقوقتشکیل جلسه کمیته میزبان سازمان ملل درباره ویزای ابوطالبی/حمایت برخی کشورها از جمله روسیه و چین از موضع ایران
سیاسی سیاست خارجی تشکیل جلسه کمیته میزبان سازمان ملل درباره ویزای ابوطالبی حمایت برخی کشورها از جمله روسیه و چین از موضع ایران در پی درخواست نمایندگی دائم کشورمان از کمیته میزبان سازمان ملل متحد برای تشکیل جلسه فوری جهت رسیدگی به اعتراض جمهوری اسلامی ایران در خصوص عدم صدور روادتغییر محل مذاکرات آتی ایران و 1+5 از نیویورک بخاطر صادر نشدن ویزای ابوطالبی
تغییر محل مذاکرات آتی ایران و 1 5 از نیویورک بخاطر صادر نشدن ویزای ابوطالبی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت ما میتوانیم به گروه 1 5 پیشنهاد بدهیم با توجه به اقدام آمریکا انجام مذاکرات کارشناسی هستهای را در امریکا به صلاح نمیدانیم و این مذاکرات در کشوورلد سوسیالیست: ندادن ویزا به حمید ابوطالبی توهین به قوانین بین المللی است
ورلد سوسیالیست ندادن ویزا به حمید ابوطالبی توهین به قوانین بین المللی است بین الملل > آمریکا - وب سایت ورلد سوسیالیست در تحلیلی نوشت ندادن ویزا به حمید ابوطالبی نماینده جدید ایران در سازمان ملل توهین آشکار به قوانین بین المللی است به گزارش خبرآنلاین این وب سایت نوتحلیلگر آمریکایی: آمریکا با ویزا ندادن به ابوطالبی فرصت بسیار خوبی را از دست داد
تحلیلگر آمریکایی آمریکا با ویزا ندادن به ابوطالبی فرصت بسیار خوبی را از دست داد بین الملل > خاورمیانه - یک تحلیلگر آمریکایی معتقد است آمریکا با ندادن ویزا به حمید ابوطالبی فرصت بسیار خوبی را برای یک مشارکت سازنده با ایران از دست داده است به گزارش خبرآنلاین جمیز دورویزای ابوطالبی موضوع جلسه در سازمان ملل
ویزای ابوطالبی موضوع جلسه در سازمان ملل این نشست با شنیدن اظهارات نمایندگان ایران و آمریکا پیگیری شد و نمانیده کشور کوبا نیز از اقدام آمریکا در ندادن روادید به حمید ابوطالبی انتقاد کرد اولین نشست کمیته روابط با کشور میزبان سازمان ملل متحد که برای بررسی موضوع خودداری آمریکا از دادندادن ویزا به زائران بالای ۶۰ سال صحت ندارد
ندادن ویزا به زائران بالای ۶۰ سال صحت نداردتاریخ انتشار شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۷ ۳۳ رییس سازمان حج و زیارت خبر برخی رسانه های داخلی به نقل از وزیر بهداشت عربستان را مبنی بر اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا به زائران بالای ۶۰ سال ویزای حج و عمره داده نمی شود تکذیب کرد سعید ااظهار نظر فرجی دانا درباره تقارن امتحانات با جام جهانی/ دانشجویان ایرانی نروژ تغییر رشته داشتند
حوزه و دانشگاه در جمع خبرنگاران مطرح شد اظهار نظر فرجی دانا درباره تقارن امتحانات با جام جهانی دانشجویان ایرانی نروژ تغییر رشته داشتند وزیر علوم تحقیقات و فناوری امروز در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت تعیین ریاست دانشگاه تهران و مشکل دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در نروژ صتغییر محل مذاکرات به خاطر «ابوطالبی»
تغییر محل مذاکرات به خاطر ابوطالبی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت ما میتوانیم به گروه 1 5 پیشنهاد بدهیم با توجه به اقدام آمریکا انجام مذاکرات کارشناسی هستهای را در نیویورک بهصلاح نمیدانیم و این مذاکرات در کشور دیگری باشد که این حداقل خواسته ما در انزجار و محکویک منبع آگاه : خبر مسکوت ماندن درخواست ایران درباره ابوطالبی در کمیته میزبان سازمان ملل بی اساس است
یک منبع آگاه خبر مسکوت ماندن درخواست ایران درباره ابوطالبی در کمیته میزبان سازمان ملل بی اساس است نیویورک ایرنا - یک منبع آگاه اعلام کرد که برخی اخبار منتشره مبنی بر مسکوت ماندن درخواست ایران درباره ابوطالبی در کمیته میزبان سازمان ملل کاملا بی اساس بوده و متاثر از نداشتن اطلاعسازمان ملل: مخالفت آمریکا با صدور ویزا برای ابوطالبی موردی منحصر به فرد بود
چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۳ سخنگوی سازمان ملل مخالفت آمریکا با صدور ویزا برای نماینده ایران یک مورد منحصر به فرد در تاریخ این سازمان توصیف کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا استفان دوجاریک در سخنانی گفت تا آنجا که ما اطلاع داریم این یک مورد منحصر به فرد در خصوعناوین مهمترین اخبار روزنامههای امروز کشور تذکر به روحانی درباره ضیافت اشرافی کاخ سعدآباد/ سونامی تغییرات در
عناوین مهمترین اخبار روزنامههای امروز کشورتذکر به روحانی درباره ضیافت اشرافی کاخ سعدآباد سونامی تغییرات در وزارت علوم هشدار بانک مرکزی هر روز ۴۳۴ زوج فرد میشونددر عناوین روزنامهها امروز مطالبی همچون تذکر به روحانی درباره ضیافت اشرافی کاخ سعدآباد بنزین تکنرخی نمیشود هرژاپن و کره قراردادهای سالانه واردات نفت از ایران را تغییر ندادند
یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۴ منابع آگاه اعلام کردند که تقریبا تمام مشتریان ژاپنی و کرهای نفت خام ایران قراردادهای دورهای سالانه خود با ایران را برای سال 2014 را در سطوحی بدون تغییر نسبت به سال گذشته نگه داشتهاند و انتظار دارند واردات آنها در دوره شش ماهه توافق موقت و احتافخم: پیگیر ویزای «ابوطالبی» هستیم
افخم پیگیر ویزای ابوطالبی هستیم افخم در ارتباط با آخرین پیگیریهای ایران در قبال دادن ویزا به نماینده پیشینهادی ایران در سازمان ملل نیز اظهار کرد از طریق ساز و کارهای بینالملل موجود در سازمان ملل که کمیته روابط با میزبان است در حال پیگیری موضوع هستیم و رایزنیها در این زمینهایران: سازمان ملل خواهان صدور ویزا برای ابوطالبی شود
ایران سازمان ملل خواهان صدور ویزا برای ابوطالبی شودتاریخ انتشار چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۳۴ سرپرست نمایندگی ایران در سازمان ملل از شورای حقوقی دبیر کل خواست اطمینان حاصل کند که آمریکا به تعهدات و وظایف خود بر اساس توافقنامه مقر اصلی عمل کرده و به نماینده پیشنهادی ایراننشست بی نتیجه سازمان ملل درباره ابوطالبی
نشست بی نتیجه سازمان ملل درباره ابوطالبی کمیته سازمان ملل متحد پس از شنیدن نظرات دو طرف ایرانی و آمریکایی اعلام کرد که اقدامی در زمینه مخالفت آمریکا با اعطای روادید به حمید ابوطالبی نماینده پیشنهادی ایران به سازمان ملل متحد نخواهد کرد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبمنابع آگاه فراکسیون «تغییر و اصلاح»: تصمیم «عون» درباره جلسه انتخاب رئیس جمهور لبنان، امروز اعلام میشود
منابع آگاه فراکسیون تغییر و اصلاح تصمیم عون درباره جلسه انتخاب رئیس جمهور لبنان امروز اعلام میشودمنابع فراکسیون تغییر و اصلاح پارلمان لبنان تاکید کردند که ژنرال میشل عون به احتمال زیاد در جلسه بعد از ظهر امروز درباره جلسه چهارشنبه پارلمان تصمیم گیری میکند به گزارش خب-
گوناگون
پربازدیدترینها