تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به کوچکی گناه نگاه نکنید بلکه به چیزی [نافرمانی خدا] که برآن جرات یافته اید بنگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837744816




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسایی:دیگر عضو پایداری نیستم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رسایی:دیگر عضو پایداری نیستم تهران - ایرنا - روزنامه اعتماد روز سه شنبه متن گفت و گویی را با حمید رسایی نماینده مجلس شورای اسلامی با عنوان « دیگر عضو پایداری نیستم» منتشر کرد که مشروح این مصاحبه در زیر آمده است.


حمید رسایی از جمله چهره های جبهه پایداری است که به گفته خودش به دلیل اختلافاتی که در شورای مرکزی این تشکیلات با برخی از اعضای آن پیدا کرده، از جبهه پایداری خارج شده است.
شاید او از معدود اعضای این تشکیلات نزدیک به آیت الله مصباح یزدی است که به صراحت می گوید برخی از اعضای این جبهه منش او را در مجلس و حتی رسانه اش نمی پذیرفتند و به قول خودش برای اینکه استقلالش را خرج تشکیلات نکند، عطای پایداری را به لقایش بخشیده و خروج را برماندن در حلقه نزدیکان حزبی آیت الله ترجیح داده است، هر چند در این گفت وگو چندین باره تاکید دارد که رابطه او با آیت الله ربطی به رابطه او با پایداری ها ندارد و نشان به آن نشان که تنها رسانه یی را مدیریت می کند که هر سال، گفت وگویی اختصاصی با آیت الله دارد.
قرار بر گفت و گویی کوتاه بود که به درازا کشیده شد و به خواست آقای رسایی، «اعتماد» مصاحبه را برای تجدید نظر در اختیار ایشان قرار داد اما از آنجا که در برخی موارد از سوی ایشان سوال های اعتماد حذف شد و در چند مورد از سوی ایشان، سوال هایی اضافه شد که طبعا سوال روزنامه اعتماد نبود، به همین دلیل «اعتماد» در عین امانتداری، مواردی را که از سوی ایشان حذف شده، محفوظ و حق ایشان می داند اما در مواردی که آقای رسایی اقدام به اضافه کردن سوال و جواب کرده است،مشخص شده تا برای خوانندگان روزنامه اعتماد، این بخش قابل تفکیک باشد.
* آقای رسایی آیا شما عضو جبهه پایداری هستید؟
**خیر من عضو جبهه پایداری نیستم اما مجموعه دوستانی که مشهورند در این جبهه هستند را نیروهای معتقدی به نظام می دانم و احساس نزدیکی بیشتری از نظر فکری با آنها دارم.
* ولی قبلاکه عضو بوده اید؟
** خب حالانیستم! مشکلی دارد! قبلاهم به معنایی که در احزاب و گروه ها رایج است عضو نبودم.
اساسا جبهه پایداری در ورودی به آن معنا ندارد که شما از آن وارد شوید و بگویید عضو هستم یا از در آن خارج شوید بگویید دیگر نیستم. بنده در کنار برخی دوستان دیگر در تاسیس این مجموعه که نظارت آیت الله مصباح را بالای سرش دارد، نقش داشتم، در همان مرحله اول هم عضو شورای مرکزی آن بودم. بعد از حدود فکر کنم یک سال تشکیلات رنگ و لعاب بیشتری گرفت و قرار شد دوستان دیگری در شورای مرکزی باشند. نه آن روز که عضو شورای مرکزی بودم احساس برتری داشتم نه الان که نیستم احساس ضعف دارم. نه آن روز خودم را از این دوستان دور می دانستم نه الان خودم را دور می دانم.
* یعنی شما قبلاعضو شورای مرکزی بودید؟
** بله همان طور که گفتم بنده در تاسیس این مجموعه در کنار برخی از دوستان نقش داشتم و عضو شورای مرکزی جبهه پایداری بودم.
* دلیل جدا شدنتان از شورای مرکزی جبهه پایداری چیست؟
** دلیل خاصی نداشت. جبهه پایداری هم یک مجموعه بود مثل مجموعه های دیگر. شاید مشکل از بنده بود که خیلی در چارچوب تشکیلات های حزبی قرار نمی گیرم خصوصا که مسوولیت یک رسانه را هم به عهده دارم. گاهی برخی از دوستان آن مجموعه توقع داشتند که ما در تیترها و تحلیل هایمان مناسبات اعضای جبهه پایداری را در نظر بگیریم که بنده این را بر خلاف جهت گیری مستقل ؟دی می دانستم و اساسا ؟دی تریبون جبهه پایداری نبود نه من این اعتقاد را داشتم نه آنها چنین توقع تشکیلاتی داشتند. البته تلاش داشته که تریبون چهره موجه سیاسی و اعتقادی مانند آیت الله مصباح باشد. الحمدلله آیت الله مصباح هم نسبت به این رسانه لطف داشته اند برای همین در طول چند سال اخیر فقط با ؟دی گفت وگوی اختصاصی انجام داده اند.
* آیا با افرادی که در شورای مرکزی قرار گرفتند به مشکل برخوردید یا واقعا به همان دلیلی که گفتید چون در کار حزبی باید پایبند نظرات دیگران مخصوصا شورای مرکزی بود و اظهارنظری خلاف نظر حزب نکنید، خروج کردید؟
** همان طور که گفتم جبهه پایداری حزب نیست. برای همین هم تکلّف احزاب را ندارد ولی استقلال 9 دی برایم مهم تر از حضور در شورای مرکزی جبهه پایداری بود. بنده شاگرد آیت الله مصباح هستم و به این شاگردی افتخار می کنم. با ایشان ارتباط دارم و به این ارتباط افتخار می کنم. تلاش هم می کنم که شخصیت خودم را بر اساس مدل این استاد بسازم. برای طلبه یی مثل من این ارتباط مهم است چون معتقدم در مسیر کار سیاسی، در ذیل ولی فقیه، حتما نیاز به بزرگ تر در دسترسی است تا هر از چند گاهی، جهت گیری خودمان را با ایشان تطبیق دهیم. البته این بزرگ تر هم باید شرایطی داشته باشد که یکی از مهم ترین هایش اسلام شناسی و ولایت پذیری است و این ویژگی ها به شکل پررنگی در آیت الله مصباح وجود دارد.
«این سوال و جواب از سوی آقای رسایی اضافه شده است.»
*ولی در انتخابات ریاست جمهوری آیت الله مصباح نظرشان روی آقای لنکرانی بود و شما و هفته نامه 9 دی از آقای جلیلی حمایت کردید؟
**همین طور است و این از محاسن آیت الله مصباح است. بنده هیچ وقت برای این تصمیم مورد عتاب و خطاب استادم قرار نگرفتم. نمی خواهم بگویم که تصمیم ما کاملابدون اشکال بوده ولی اینکه به خاطر این تصمیم طرد نشدیم را مهم می دانیم چیزی که در اکثر جریانات سیاسی رایج است مثل برخوردی که اصلاح طلبان با خانم راستگو به خاطر عدم انتخاب محسن هاشمی و رای به قالیباف کردند. در مورد کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری هم البته در انتها جمع بندی همه یک نفر شد یعنی آقای جلیلی. اما این تفاوت رای در تشکیلات های صرفا حزبی چیز عجیبی است. در حقیقت آیت الله مصباح عناصر مرتبط با خودشان را به شکلی پرورش داده اند که بتوانند بر حسب تکلیفی که حس می کنند تصمیم بگیرند نه بر اساس شیوه های پادگانی ، این باعث پرورش افراد می شود و از محاسن ایشان است.
* پس چه کسانی عضو جبهه پایداری هستند. ما از نمایندگان می پرسیم شما عضو پایداری هستید یا نیستید؟ اگر بودید و خارج شدید، دلیل چه بوده است؟ خیلی ها می گویند عضو نیستیم.
** حتما بیکارید! بالاخره شما یک خبرنگارید باید صفحات خودتان را پر کنید ولی موضوعات مهم تری هم هست که می توانید به آن بپردازید. من هم در این مجموعه هستم و هم نیستم. جبهه پایداری یک شورای مرکزی دارد که افراد محدودی در آن عضو هستند. محدود به معنای مشخص مثل آقای تهرانی، آقای زارعی، آقای حسینیان، آقای روانبخش، آقای بی ریا، آقای سلیمانی، آقای نبویان و آقای محصولی و تعدادی دیگر. اما آقایان آشتیانی و کریمی قدوسی که شما آنها را داخل پایداری دانستید مثل من هستند و در شورای مرکزی جبهه پایداری نیستند. البته شما هر کسی را که علیه دولت حرف بزند می گویید عضو جبهه پایداری است. در دوره آقای احمدی نژاد هم هر کسی از ایشان حمایت می کرد را می گفتید عضو جبهه پایداری است. این بازی رسانه یی است.

*برخی از نمایندگان عنوان کرده اند شما با شورای مرکزی جبهه پایداری به مشکل خورده اید زیرا شورای مرکزی از شما خواسته بوده برخی اظهارنظرها را بیان نکنید و شما زیر بار این محدودیت نرفتید و به همین دلیل از این مجموعه جدا شده اید.
** اینکه نمایندگان محترم چنین چیزی را گفته اند یا نه، نمی دانم ولی توضیح دادم بنده خودم را به نگاه دوستان جبهه پایداری نزدیک می دانم، البته شاید در این مجموعه یکی، دو نفری باشند که من خیلی موافق سلیقه کاری یا مشی شخصی آنها نباشم که این هم طبیعی است. یا بنده در رسانه یی که دارم تیتری می زنم که آنها نپسندند، این هم طبیعی است.
«این سوال و جواب از سوی آقای رسایی اضافه شده است»
* یعنی در مواقعی بین شما و جبهه پایداری اختلاف بود؟
** بله، این چیز عجیبی است؟ در برخی موضوعات شاید بین دو نفر اختلاف نظر باشد مثلادر هفته نامه 9 دی، ما تیتری را کار می کردیم که برخی از دوستان جبهه پایداری خوش شان نمی آمد. من هم نمی توانستم جوری تیتر بزنم که دیگران دوست دارند قطعا آن طور می نویسم و تیتر می زنم که فکر می کنم درست است.
«این سوال و جواب از سوی آقای رسایی اضافه شده است»
* پس نقش آیت الله مصباح چه بود؟
**ایشان در این جزییات دخالتی نمی کنند و برای جمع دوستان یک استقلال در فکر و تصمیم قائلند. برخی احزاب و رسانه ها این گونه استقلال را ندارند مثل روزنامه اعتماد که در سال 88 برای آقای موسوی سینه می زد در حالی که آقای حضرتی به عنوان مدیر مسوول آن در ستاد آقای کروبی حضور داشتند. در واقع آقای حضرتی روزنامه اش را به آقای موسوی اجاره داده بود در حالی که خودش آقای کروبی را اصلح می دانست. امیدوارم همه اینها را چاپ کنید.
* خب این نشان دهنده استقلال یک رسانه است.
** نخیر، این نشانه استقلال رسانه نیست بلکه کاسبی با رسانه است. یک رسانه صاحب دارد و رسانه یی که صاحب نداشته باشد رسانه نیست. رسانه جایی نیست که شما اخبار را جمع آوری کنید و ببینید اکثریت چه می گویند: همان را چاپ کند. من نمی توانم این گونه باشم. برای همین مواردی پیش می آمد که نظر ما با جبهه پایداری یکی نبود. از طرفی دی ارگان جبهه پایداری نبود: به همین دلیل برای اینکه هم من به کارهایم برسم و هم آن دوستان به کارهای خودشان برسند، جمع بندی ام این شد که دیگر در شورای مرکزی نباشم. الان هم اگر اجازه دهید می خواهم به ؟دی این هفته برسم که از توقیف درآمده و قرار است، منتشر شود.
*بله حتما، مبارک تان باشد. البته ما با توقیف هر نشریه یی مخالف هستیم.
** ولی من این گونه فکر نمی کنم. به نظر من برخی رسانه ها اگر به مقدسات توهین کنند یا برخلاف امنیت ملی اقدام به انتشار مطالبی کنند، حتما باید توقیف شوند.
*خب اینکه روشن است.
**پس چرا شما می گویید که مخالف توقیف هر رسانه یی هستید.
*شما الان نماینده یی هستید که خودتان دارای رسانه اید و دارای یک تشکیلات فکری هستید و به نوعی لیدر این تشکیلات هستید و شاید به همین دلیل در چارچوب جبهه پایداری جای نگرفتید و سعی کردید مسیرتان را کنار مسیر جبهه پایداری قرار دهید. الان این بحث در مورد شخص شما مطرح است که در دوره احمدی نژاد سکوت می کردید به عنوان مثال یک روز 400 تذکر در مورد دولت به هیات رییسه اعلام وصول می شد و شما میکروفن خود را روشن می کردید و خطاب به آقای لاریجانی می گفتید که نمی تواند مجلس را خوب اداره کند و چرا باید همه این تذکرات در صحن علنی مجلس خوانده شود. این حرف های شما آنقدر در هیات رییسه تاثیرگذار بود که این قانون را می گذراند که در روز بیشتر از 20 تذکر کتبی در صحن مجلس خوانده نشود. حال شما در این دوره، تقریبا هر روز میکروفن خود را برای تذکر به دولت روحانی روشن می کنید.
** البته این دروغ است که در یک روز 400 تذکر نسبت به احمدی نژاد اعلام وصول و قرائت می شد. قرائت ؟تذکر چقدر وقت می خواهد؟ اگر هر دو تذکر هم یک دقیقه وقت بخواهد می شود سه ساعت. اصلامن چنین تذکری هم نداده ام که قانون شود فقط ؟تذکر خوانده شود چون همان موقع هم بیش از ؟تذکر خوانده می شد.
* من همه اینها را بر اساس مشروح مذاکرات مجلس می گویم و می توانم تاریخش را هم برای تان بگویم. در هر صورت شما یکی از اصلی ترین چهره هایی هستید که هر روز به دولت تذکر می دهید و تذکرات بالایی دارید.
** بله، بنده از منتقدان جدی این دولت هستم، اشکالی دارد؟ اساسا این نگاه شما غلط است. آیا شما که در دولت قبل همه چیز آن را نقد می کردید، نشانه سلامت تان این است که در این دولت هم همه چیزش را نقد و نقض کنید؟ کاری به درستی این نقد و تاییدتان ندارم من این منطق را غلط می دانم. اینکه بنده انتقادات زیادی نسبت به این دولت دارم و انتقادات کمتری از دولت احمدی نژاد داشتم که بدیهی است چون من جهت گیری دولت قبل را قبول داشتم و به نوعی در یک جهت با آن حرکت می کردم البته تذکراتی به نحوه پیمودن این جهت داشتم ولی بنده اساسا جهت دولت فعلی را قبول ندارم بلکه معتقدم این دولت در حال بازگشت به عقب است. به اضافه اینکه چه کسی گفته تذکرات من بالاست؟
* از جلسه 130 تا 170، بر اساس تذکرها و نطق هایی که دولت را مخاطب قرار داده، شما جزو افرادی هستید که در این مدت بیشترین تذکر فردی را به دولت – 22 مورد انفرادی و 3 مورد جمعی – داده اید. این نقد به شما وارد است که یک حامی تمام قد از احمدی نژاد بودید و یک بار هم با تمام عملکردهای ضعیف احمدی نژاد به آن دولت تذکر نمی دادید اما الان تذکرهایتان از نظر کثرت، رنگ بهانه گیری هم گرفته است. این دوگانگی را چطور برای مردم توجیه می کنید؟
**من که دوگانگی ای در رفتار خودم نمی بینم ولی این دوگانگی به قول شما خوب است یا بد است؟
*دوگانه رفتار کردن خیلی بد است.
**اگر بد است چطور روزنامه اعتماد در دوره قبل به هر دری می زد تا کارهای خوب احمدی نژاد را هم بد جلوه دهد اما الان به هر دری می زند تا کارهای بد این دولت را هم خوب جلوه دهد. این طور هست یا نیست؟
* « اعتماد» دوگانه رفتار نمی کند. الان هم دولت را نقد می کنیم.
** نه نقد نمی کنید. الان شما از دولت روحانی هیچ نقدی نمی کنید. بگویید آخرین نقدتان چه بوده؟
*به فرض اینکه ما دولت روحانی را نقد نمی کنیم و کارمان بد است. شما به عنوان نماینده مجلس چرا این کار بد را انجام می دهید؟
** چه کسی گفته من هیچگاه آقای احمدی نژاد را نقد نکردم؟ در دولت قبل هم سوال از وزرا داشتم، تذکر کتبی و شفاهی نسبت به دولت داشتم حتی به برخی اعضای کابینه رای ندادم یا در استیضاح آنها رای سفید دادم. احمدی نژاد خودش خودش را مطلق قبول نداشت تا چه برسد که من آن را مطلق قبول داشته باشم. بنده الحمدلله فرد شناسنامه داری هستم. حداقل شناسنامه ام هم علاوه بر زبانم، رسانه یی است که در اختیار دارم و به صورت شرکت سهامی آن را اداره نمی کنم. بنده با همین زبان و همین رسانه هم از احمدی نژاد دفاع و هم آن را نقد کرده ام و به تمام دفاع ها و نقدهایی که به دولت احمدی نژاد داشته ام، افتخار می کنم. هم رسانه دارم.
* اما این فقط در مورد آقای مشایی بوده است.
** شما که می گویید ما با آنها یکی هستیم! بله من به مشایی انتقادات جدی وارد کرده ام ولی موارد دیگری حتی درباره خود احمدی نژاد هم بوده. مثلاوقتی آقای صالحی، آقای ملک زاده را به عنوان معاون انتخاب کرد، 20 نفر به آقای صالحی تذکر دادند که یک نفر از آنها، من بودم. یا در 9 دی ما تیتر یک علیه آقای احمدی نژاد داشتیم. اگر شما در «اعتماد» تا پایان این چهار سال یک بار تیتر یک علیه آقای روحانی داشتید، من به شما جایزه می دهم.
*تیتر یک شما علیه احمدی نژاد چه بود؟ موضوع خانه نشینی و...
** تیتر یک 9 دی خطاب به احمدی نژاد قبل از خانه نشینی بود. کار سختی نیست می توانید بروید در سایت 9 دی، این نشریه را تورقی کنید. تیتر ما این بود که آقای رییس جمهور! هشدار آیت الله مصباح را جدی بگیرید.
* خب دقیقا همین است. شما وقتی احمدی نژاد را نقد می کنید که از مسیر آقای مصباح منحرف می شود. اما آقای مصباح خودش، حامی احمدی نژاد بود و به عنوان پدر معنوی وی، به او هویت داد.
** خب اینکه نشانه عقل و دین است، خیلی خوب هم هست. دین، عقل، فهم و شعور می گوید وقتی فردی کار درستی کرد باید حمایتش کرد، وقتی پایش را کج گذاشت باید به او تذکر داد و اگر گوش نداد، باید جلویش ایستاد.
* این به معنی پذیرش اشتباه از سوی جریان نزدیک به آیت الله مصباح – پایداری ها- است که در نهایت پذیرفتند در حمایت از احمدی نژاد اشتباه کرده اند.
** نخیر به این معنا است که تا وقتی احمدی نژاد درست رفتار کرد، حمایتش کردیم و هر جایی که رفتارش کج شد به او تذکر دادیم و وقتی اثر نکرد جلویش ایستادیم. این علاوه بر تذکرات بسیاری است که به صورت خصوصی به آقای احمدی نژاد دادیم. چون من جهت گیری کلی آقای احمدی نژاد را قبول داشتم. اما اصلاجهت گیری دولت آقای روحانی را قبول ندارم نه اینکه هیچ کاری از این دولت را قبول ندارم بالاخره این دولت هم حتما خدماتی خواهد داشت، بحث بر سر جهت گیری آن است.
*جهت گیری احمدی نژاد دقیقا به کدام سمت بود که شما قبولش داشتید؟
** به سمت مردم و مناطق محروم، به سمت عدم تمرکز بر بخش های برخوردار، به سمت استکبارستیزی. البته احمدی نژاد خطاهای بزرگی هم داشت. در مقاطعی شبیه اصلاح طلبان شد و اتفاقا مشکل ما در این مواقع است.
* ولی3000 میلیارد هم بود. شما هیچ خط قرمزی برای حمایت از احمدی نژاد نداشتید که هر وقت او از این خط قرمز گذشت، رهایش کنید. مثلابیت المال یا از دست دادن سرمایه ملی و... سفر نیویورک را فراموش کردید که چطور ریخت و پاش کرد اما در مورد جشن روز زن رییس جمهور این جنجال را راه می اندازید.
**ببینید برخی خطاها و تصمیم های غلط در هر دولتی ممکن است رخ دهد. عرض کردم برای بنده جهت گیری مهم است و الااینکه در سفر نیویورک ریخت و پاش شد، این کجا ثابت شده؟ اینها حرف های رسانه یی است.
*هزینه هتل ها، تعداد همراهان و...
**من که در یک سفر همراه ایشان بودم، از هتل معمولی استفاده شد که جزو ارزان ترین، هتل های امریکا بود. سال بعدش هم همین طور بود و من مقایسه کردم امسال هزینه هتل آقای روحانی قابل مقایسه با آن هتل نیست. با همه اینها معتقدم اینها ایرادهای بنی اسراییلی است. در دولت احمدی نژاد هم ریخت و پاش هایی شد اما نه در هتل نیویورک بلکه توسط افراد دیگر و در جاهای دیگر.
* آقای رسایی شما به عنوان پایداری دیروز و جدا شده از پایداری امروز، چه توضیحی برای مردم دارید وقتی که نقد از احمدی نژاد را ایراد بنی اسراییلی می دانید اما اینکه وزیر امور خارجه در مذاکرات فارسی صحبت نمی کند را حق خودتان برای تذکر قلمداد می کنید.
** البته من چنین تذکری ندادم ولی اگر نماینده یی چنین تذکری داده، حتما برای تذکرش منطقی داشته. شما اشاره می کنید به ریخت و پاشی که من آن را سراغ ندارم اما من اشاره می کنم به ثروتی در اعضای دولت که قابل اغماض نیست. در دولت آقای احمدی نژاد می گفتند که آقای محصولی ثروت افسانه یی دارد. البته حتی یک نفر هم به ما نمایندگان سندی ارائه نداد که این ثروت چقدر است و دلیلی ارائه نداد که از راه نامشروع بوده. درحالی که اگر ثروت همه اعضای دولت احمدی نژاد را جمع می کردند، با ثروت ادعایی اینها درباره ثروت محصولی به 140 تا 150 میلیارد تومان نمی رسید اما الان فقط یک وزیر دولت روحانی یک هزار میلیارد تومان ثروت دارد. علاوه بر ایشان چند وزیر دیگر به همین میزان ثروت دارند. خود رییس جمهور چقدر ثروت دارد؟ چرا اعلام نمی کند؟ شما می توانید این حرف ها را چاپ کنید؟
* بله. چاپ می کنیم اما آقای رسایی همین ادبیات سبب می شود تا بگویند امثال شما و پایداری ها به معنای واقعی مخالف دولت نیستید و بهانه جویی می کنید.
**اینها بهانه جویی است؟ بنده و مثل بنده به دلیل همین موضوع ثروت آقای محصولی که دوستان شما ادعا می کردند بیش از 100 میلیارد است ولی خودش رد می کرد، نسبت به حضور آقای محصولی در دولت احمدی نژاد حتی حضور ایشان در پایداری انتقاد داشتیم ولی چند وزیر دولت یازدهم الان بین 300 تا 1000 میلیارد ثروت شخصی دارند؟
* آیا اینها از بیت المال به دست آوردند یا سوآپ نفت؟ یا قراردادهای تجاری با بصره؟
** یعنی فقط وقتی ثروت از سوآپ نفت باشد بد است؟ من نمی خواهم از آقای محصولی دفاع کنم، ایشان باید خودش از خودش دفاع کند ولی همین محصولی که شما این طور به او کنایه می زنید از کار دولتی رفت بیرون وارد کار خصوصی شد اگر رانت خورده استناداتش را چاپ و محاکمه اش کنید. اما سوال این است که آقای نعمت زاده که در تمام سال های انقلاب مسوول بوده از کجا این ثروت را آورده؟ یا وزیر بهداشت دولت یازدهم ثروتش هزار میلیارد تومان است...
* آقای رسایی موضوع بحث ما پایداری بود. اما واقعا آقای هاشمی، وزیر بهداشت این ثروت را با رانت و بیت المال به دست نیاورده است.
** اولااز نگاه امام خمینی رحمت الله علیه حتی اگر هم ثروت را از راه مشروع به دست آورده باشند، نباید مدیریت عالی در کشور داشته باشند. ثانیا بر چه اساسی شما می گویید که بقیه ثروت شان را از راه رانت به دست آورده اند؟ من اساسا با اعطای مسوولیت به کسانی که این طور ثروت دارند مخالفم حتی از راه مشروع و حلال ولی شما بر اساس منطق خودتان جواب دهید.
*آقای محصولی سوآپ نفت را در اختیار داشت.
** این یعنی رانت؟ خب مگر کسی جز آقای قاضی زاده هاشمی دستگاه های خاص چشم پزشکی را وارد ایران کرد؟ این همه چشم پزشک چرا بقیه نتوانستند این دستگاه ها را وارد کنند؟
*اما داستان سوآپ نفت یک رانت بزرگ دولتی است.
** ولی محصولی هم وقتی در بخش خصوصی بوده این کار را می کرده به اضافه اینکه هیچ کس نتوانست دو سند مستدل به ما در مجلس نشان دهد که سوآپ نفت محصولی بر اساس رانت به وی رسیده. ببینید بنده این منطق شما را قبول ندارم. حتی نمی خواهم آقای قاضی زاده را به رانت خواری متهم کنم اما اگر با مدل شما نگاه کنیم آقای قاضی زاده هاشمی هم رانت خوار است. بر اساس مدل بنده هم وزارت محصولی و هم وزارت قاضی زاده هاشمی بر خلاف توصیه و مدل امام راحل است.
* آقای رسایی بسیاری بر این باورند که پایداری ها چون در انتخابات حامی جلیلی بودند، با پیروزی روحانی، مشی شان مخالفت با او است. فرقی ندارد مصالح ملی در این مخالفت باشد یا نباشد.
** این منطق هم غلط است. اگر این را بپذیریم باید بگوییم که چون سال 84 هاشمی رای نیاورد، احمدی نژاد را اذیت می کرد چون سال 88 موسوی به دروغ می گفت که قانون اساسی و رهبری و امام را قبول دارم و دروغ می گفت، اینقدر احمدی نژاد را اذیت می کرد.
* من در مقام مناظره با شما نیستم اما مسلما روزنامه اعتماد ماه های اول دولت نهم، هیچ گاه این گونه نقد غیرمنصفانه نسبت به احمدی نژاد نداشت که امروز تشکیلات پایداری، اظهارات یک معاون رییس جمهور در مورد قلیان را به یک جنجال رسانه یی تبدیل می کند. سوال من این است که خط روحانی چیست که می گویید قبولش ندارید؟ چطور دولتی که سه ماه از آمدنش می گذرد این میزان از شما و پایداری ها تذکر سیاسی تحویل می گیرد؟
**(خنده) خب آقای روحانی از قبل هم خط و مشی داشته و یک شبه که از توی لپ لپ درنیامده است که ما ایشان را نشناسیم. بالاخره ایشان مشی سیاسی و اعتقاد خاص خودش را دارد برای همین ما ایشان را می شناسیم و این ربطی به سه ماه کار ایشان ندارد. انتقاد ما به جهتی است که ایشان می رود. وقتی کسی جهت رفتنش غلط است دیگر درباره نحوه راه رفتنش صحبت نمی کنند چون آن اشکال خیلی فرعی می شود. بله اگر جهت و مسیر یک نفر درست بود، آن وقت این بحث مهم می شود که چه شکلی راه می رود. مثل انتقاداتی که ما به احمدی نژاد داشتیم.
* خودتان هم اشاره می کنید که ذهنیت های سیاسی تان از گذشته روحانی و احتمالاحضورش در طیف مقابل تفکر شما برایتان ملاک است نه عملکرد روحانی به عنوان رییس جمهور؟
** ما به منش و جهت گیری ایشان اشکال داریم. به اضافه اینکه سابقه آقای روحانی در طیف مقابل ما نیست مگر جز این است که روحانی عضو جامعه روحانیت بوده؟
* دقیقا بفرمایید این خط روحانی که می گویید آن را قبول ندارید چه خطی است؟ خطی که در این شش ماه ترسیم شده؟ یا اینکه شما با عینک دیگری به روحانی رییس جمهور نگاه می کنید؟
** نیازی نیست که شما با عینک آقای مصباح یا عینک جلیلی به آقای روحانی نگاه کنید. آقای روحانی مهم ترین مشکلش این است که در برابر غرب و به ویژه امریکا منفعل است. مشکلش این است که به آنها خوشبین است. در مشی شخصی ایشان سطح زندگی اش در سطح عموم مردم نیست اصلاقایل به این امور نیست. اینها اشکال است، اینها بین مردم و دولت شکاف ایجاد می کند. برای همین در این 9 ماه شاهد کاهش مقبولیت آقای روحانی هستیم. آقای روحانی تنها دولتی است که ایدئولوژی ندارد، بدنه اجتماعی ندارد. شخصیتش ترکیبی است از خاتمی و هاشمی برای همین باید ایشان را نماد «خاشمی» دانست.
* آقای روحانی بدنه اجتماعی اش را از دست داده آقای رسایی؟!
** بله از دست داده: اینکه یک موضع روشن و صریحی است. چرا کسی برای دعوت ایشان از ثبت نام یارانه ها وقعی نگذاشت حتی شما خبرنگاران طرفدار دوآتشه ایشان هم ثبت نام کردید. چرا استاد دانشگاه و حقوقدانی از توافقنامه ایشان حمایت نمی کند مگر ایشان مطالبه نکرد؟ شما خودتان هم این را می گویید.
* ما چنین چیزی نمی گوییم.
** منظورم شخص شما نیست. الان علی افشاری، زیباکلام، تاجیک و چهره های مختلف دیگری از جریان شما این حرف را می زنند. برای همین آقای عارف تحرکاتش را زیاد کرده و گاردی گرفته که بگوید او غیر از روحانی است. همین مدیر مسوول شما در اعتماد به زودی خواهید دید که زنبیلش را جای دیگری می گذارد و کارش را شروع می کند. اصلاح طلبان روحانی را از خودشان نمی دانند چون در نهایت روحانی را فردی از جامعه روحانیت می دانند.
* آقای رسایی شما در تذکرهایتان به همراه پایداری ها تذکراتی می دهید که محتوایش جالب است. «عدم ممیزی در کتاب هاشمی، تک خوانی خانم ها و توهین روزنامه بهار، دیدار هیات اروپایی با فتنه گران در سفارت یونان، اعتراض به روند جابه جایی ها در کابینه، سهولت سن کابینه، دلیل برداشتن بنرهای صداقت امریکایی، یا موضوع قلیان خانم ها» اینها بهانه گیری نیست؟ این موضوعات مهم مملکتی است؟
** البته فقط اینها نیست بنده درباره مسکن مهر یا سبد کالاو گرانی ها هم تذکر داده ام اما کلااز نگاه دیگران و شما ممکن است این موارد مهم نباشد اما از نگاه من مهم است که در موردش تذکر دادم.
* آیا مردم از شما نمی پرسند که چرا 9 دی و فتنه و از این دست مسائل فقط برایتان مهم است؟ در تمام دوره آقای احمدی نژاد یک بار شد در مورد تورم و گرانی و نابسامانی ارز و از دست رفتن پول های نفت تذکری به دولت قبل بدهید؟
** در دولت قبل هم جاهایی که فکر می کردم لازم است تذکر دادم و شما ها تیتر می زدید حمله یاران احمدی نژاد به احمدی نژاد. بله گاهی اعتقاد ندارم که دولت در برخی اتفاق ها نقش دارد. در زمان احمدی نژاد می گفتند دولت دلار را گران کرده است. پس حالاهم باید بگوییم که دولت روحانی دلار را کرده 3300 تومان.
* ولی دولت احمدی نژاد دلار را گران می کرد...
** پس الان هم دولت روحانی دلار را رسانده به 3300 تومان.
* آقای رسایی است دیگر!
این توضیح گفتنی است وقتی سخنان آقای رسایی را با آقای الیاس حضرتی، مدیرمسوول روزنامه در میان گذاشتیم، ایشان لبخندی زد و گفت: آقای رسایی است دیگر! از آقای رسایی انتظار بیشتری نیست.
ضمنا در خصوص اظهارات این نماینده مجلس درباره برخی از چهره ها و شخصیت ها از جمله آقایان هاشمی و نعمت زاده وزیران بهداشت و صنعت، روزنامه اعتماد آمادگی انعکاس پاسخ های آنان را دارد.
اول**1104
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




16/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن