واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ویروس کرونا به جنوب شرق آسیا رسید/ مرگ یک اندونزیایی کوالالامپور – ایرنا – اندونزی روز سه شنبه پس از مرگ یک نفر در این کشور براثر ابتلا به ویروس کرونا یا مرس، اقدامات پیشگیرانه را افزایش داد. این فرد به تازگی از سفر حج بازگشته بود.
به گزارش ایرنا، یک مرد 54 ساله اندونزیایی که چند روز پیش از عربستان بازگشته بود پس از احتمال ابتلا به ویروس کرونا یا مرس در بیمارستانی در شمال سوماترا بستری شد اما عصر روز دوشنبه درگذشت.
روزنامه جاکارتا پست روز سه شنبه اعلام کرد پزشکان این بیمارستان اندونزی با توجه به علایم تنگی نفس و تب و سرفه این فرد به این نتیجه رسیدند که مرگ وی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا بوده است.
این نخستین مورد مشکوک ابتلا به این ویروس کشنده در اندونزی است.
اندونزی اعلام کرد 27 مورد گزارش در مورد احتمال ابتلا افراد در جزیره بالی، جاکارتا پایتخت این کشور، جاوا و سوماترا به ویروس کرونا دریافت شده است.
این ویروس در بیش از 13 کشور از جمله مالزی نیز یافت شده است.
وزارت رفاه و امور اجتماعی اندونزی اعلام کرد که هر چند این کشور در وضعیت خطر قرار ندارد اما موضوع ابتلا شهروندان این کشور به ویروس کرونا در نشست دولت مورد بحث قرار می گیرد تا جنبه های پیشگیرانه افزایش یابد.
کشورهای منطقه جنوب شرق آسیا طی دو هفته گذشته و براثر ورود این ویروس به منطقه تدابیر پیشگیرانه را افزایش داده اند.
شرکت های مسافرتی سنگاپور از مسافران به منطقه خاورمیانه خواستند در صورت امکان سفر خود را به این منطقه به تاخیر بیندازند.
مالزی نیز در پی مرگ یک شهروند این کشور براثر ابتلا به ویروس کرونا، مراقبت های بهداشتی در مرزهای هوایی را تشدید کرد و تمامی مسافران ورودی به فرودگاه بین المللی کوالالامپور را تحت آزمایش قرار می دهد.
این مسافران تحت آزمایش سندروم تنفسی خاورمیانه موسوم به کرونا یا مرس قرار می گیرند.
سندرم تنفسی خاورمیانه موسوم به کرونا از خانواده ویروس سارس است که در سال 2003 هشت هزار و 273 نفر را در آسیا آلوده کرد و 9 درصد از آنها جان خود را از دست دادند.
خطر مرگ به خاطر آلوده شدن به این ویروس در مقایسه با سارس بیشتر است اما انتقال این ویروس به راحتی سارس انجام نمی شود.
فیلیپین همسایه مالزی نیز پس از ابتلای یک شهروند این کشور به ویروس مرگبار کرونا در کشور امارات، اقدامات بهداشتی را برای مقابله با این ویروس افزایش داده است.
در حال حاضر درمانی برای این نوع ویروس وجود ندارد و واکسنی نیز برای جلوگیری از مبتلا شدن به آن تهیه و تولید نشده است .
علایم این بیماری هنوز ناشناخته است ، اما از علایم اصلی این بیماری تب ، سرفه ، تنگی نفس و مشکلات حاد تنفسی است. بیمار ممکن است سرفه های چند روزه ظاهرا بدون دلیل نیز داشته باشد . در موارد حاد مشکلات گوارشی نظیر اسهال ، نارسایی حاد تنفسی ، اختلالات انعقادی ، پریکاردیت و نارسایی کلیه نیز گزارش شده است .
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در عربستان از ماه سپتامبر سال 2012 میلادی تاکنون به 411 مورد رسیده است که 112 نفر از این افراد جان خود را از دست داده اند.
عربستان رتبه نخست در جهان در خصوص ابتلای ساکنان آن به ویروس کرونا را دارد و از مجموع 126 قربانی این ویروس، 112 نفر از آن ها عربستانی بوده اند.
سازمان بهداشت جهانی با همکاری مقام های وزارت بهداشت کشورهای مختلف در حال تحقیق برای کشف ماهیت این نوع ویروس و راه های انتشار و انتقال آن است .
آساق**د.م**1611
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
16/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]