تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در هر جمعه، اندكى از سبيل و ناخن‏هاى خود را بگير، و اگر هم چيزى وجود نداشته باشد، آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864053739




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سازمان ملل خواستار انجام تحقیق درخصوص یک فعال محیط زیست در تایلند شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

سازمان ملل خواستار انجام تحقیق درخصوص یک فعال محیط زیست در تایلند شد کوالالامپور - ایرنا - کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در منطقه جنوب شرق آسیا روز سه شنبه ناپدیدشدن ˈپور چا لی راکچاروئنˈ فعال محیط زیست در تایلند را محکوم کرد.


به گزارش ایرنا، این کمیساریا در بیانیه ای ناپدیدشدن این فعال محیط زیست که به کارن شهرت دارد و احتمال داده می شود به قتل رسیده باشد را محکوم کرد و از دولت تایلند خواست تحقیقات کامل و مستقلی در این باره انجام دهد.
وی که با کمک روستاییان در خصوص سوء استفاده مسوولان پارک ملی تایلند از قدرت تحقیق می کرد از 17 آوریل (28 فروردین) ناپدید شده است.
به نوشته تارنمای روزنامه بانکوک پست، پور چا لی راکچاروئن معروف به بیلی در این تاریخ توسط مقامات محلی در ایست بازرسی پارک ملی کائنگ کراچان در استان پتجابوری در جنوب تایلند بازداشت شد و از آن زمان اثری از وی نیست.
دفتر کمیساریای عالی حقوق سازمان ملل در منطقه جنوب شرق آسیا تاکید کرد که این کمیساریا در مورد عدم پیشرفت رسیدگی به پرونده ناپدیدشدن این مدافع برجسته حقوق بشر در تایلند نگران است.
وی که از اقلیت قومی کارن است قرار بود در دیدار و گفت وگو با روستاییان به آن ها برای شکایت علیه مقاماتی که خانه های 20 خانواده را در سال 2011 در این پارک آتش زدند کمک کند.
چیوات لیملیکیتاکسور رییس پارک ملی کائنگ کراچان و دو ارگان دولتی تایلند متهم این پرونده اند و رییس پارک دستگیری بیلی را به جرم جمع آوری غیرقانونی عسل تایید کرده است اما تاکید دارد وی پس از بازجویی آزاد شده است.
کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل در منطقه جنوب شرق اسیا از افزایش قتل و ناپدید شدن فعالان محیط زیست در این منطقه آسیا نیز ابراز نگرانی کرد.
در این بیانیه برای نمونه به قتل یک فعال محیط زیست در فیلیپین برای برگزاری کمپین مبارزه با استخراج معادن بزرگ و قتل و ناپدید شدن چند نفر در لائوس و کامبوج طی سال های اخیر شده است.
دفتر این کمیساریا تاکیددارد پیشرفتی در تحقیقات برای پرونده ناپدیدشدن مدافع محیط زیست در تایلند ایجاد نشده است و باید تحقیقات کامل و مستقلی انجام شود.
سازمان دیده بان حقوق بشر نیز اعلام کرد فرد دیگری که به گروه تحقیق بیلی وابسته بود به علت محکوم کردن نقض حقوق روستاییان قوم کارن در این پارک ملی به ضرب گلوله کشته شده است.
تایلند دومین کشور مرگبار برای مدافعان محیط زیست و حقوق زمین در جهان است. بین سال های 2002 تا 2013 حداقل 16 فعال در زمینه محیط زیست در این کشور کشته شده اند.
اقلیت کارن که به آن ها یانگ و یا کاریانگ نیز گفته می شود اصالتا میانماری هستند و در مرزهای تایلند و میانمار زندگی می کنند. شمار این اقلیت تا 275 هزار نفر نیز برآورد می شود.
اکثر مردم کارن در جنوب و جنوب شرق میانمار ساکن هستند و ده ها هزار نفر از آنها نیز طی سال های گذشته به دلیل فشار بر آن ها به تایلند فرار کرده اند.
آساق**1611
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




16/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن