تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خوش نیت باشد روزیش زیاد می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815173555




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خوزستان به پنج دانشکده فنی و حرفه ای نیاز دارد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > جنوب > خوزستان سید بهزاد علوی:
خوزستان به پنج دانشکده فنی و حرفه ای نیاز دارد
اهواز - خبرگزاری مهر: رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای پسران شهید چمران اهواز گفت: استان خوزستان به خصوص در شهرهای پرجمعیتش به پنج دانشکده فنی و حرفه ای نیاز دارد.



به گزارش خبرنگار مهر، سید بهزاد علوی عصر امروز در مراسم  تجلیل از اساتید نمونه و پیشکسوت آموزشکده های فنی و حرفه ای استان خوزستان اظهار کرد: معلمان و اساتید باید ترویج کننده و تشویق کننده افکار شهید مطهری و وحدت اسلامی باشند.

وی افزود: اگر در گذشته سرمایه های کشورهای مختلف، منابع زیرزمینی و نفت و ذخایر بود و غنی و فقیر بودن و برخورداری و غیر برخورداری کشورها بر مبنای این سرمایه ها تعیین می شد؛ اکنون دیگر اینگونه نیست و دانش و دانشمندان کشورهای برخوردار و غیر برخوردار را از هم متمایز می کند.

علوی تصریح کرد: باید بدانیم که دانش تا چه میزان در اعتلا و رشد افراد تاثیر می گذارد و در واقع آموزش معارف قرآن، علوم پایه، رفتار اجتماعی و تعاملات را شامل می شود. برخورداری از آموزش یعنی برخورداری از همه چیز و نادیده گرفتن آموزش باعث عدم توسعه کشور می شود.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای پسران شهید چمران اهواز با بیان اینکه در استان خوزستان پنج آموزشکده فنی و حرفه ای  داریم که حلقه پیوست هنرستان های فنی و حرفه ای  استان هستند، اظهار کرد: کسی که وارد هنرستان می شود مهارت خود را در آموزشکده طی کند و در این آموزشکده ها 33 رشته داریم ضمن اینکه تنها یک آموزشکده دخترانه در استان داریم.

علوی عنوان کرد: در استان خوزستان بیش از 20 هزار دانش آموزان فنی و حرفه ای و کاردانش داریم و نیاز به حداقل پنج آموزشکده دیگر در شهرهای پرجمعیتی مثل بهبهان، ماهشهر، دزفول و آبادان وجود دارد.

وی افزود: تاسیس آموزشکده به حرفه آموزی و کسب مهارت دانش آموزان کمک می کنند و باعث می شود که آنها در کارآفرینی به اهداف خود نزدیک شوند. تفاوت آموزشکده های فنی و حرفه ای با آموزشکده های مهندسی این است که در آموزشکده های فنی و حرفه ای 70 درصد آموزش ها به صورت آزمایشگاهی و کارگاهی است ولی در دانشکده های مهندسی تنها 30 درصد آموزش ها علمی است.

علوی اظهار کرد: برابر برنامه پنجم توسعه باید 45 درصد از دانش آموزان فارغ التحصیلان هنرستان ها را پذیرش کنیم که به دلیل عدم توسعه آموزشکده ها این رقم برای پسران 12 و برای دختران 10 درصد است.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای پسران شهید چمران اهواز گفت: 28 درصد صنعت کشور، یک سوم آب های جاری، بنادر مهم و پتروشیمی های پرتعداد،83 درصد منابع نفتی در خوزستان هستند به همین دلیل وجود این آموزشکده ها در استان بسیار مهم است.

علوی بیان کرد: بعد از جنگ تحمیلی، تنها استانی که آموزشکده هایش توسعه نیافته است، خوزستان است به همین دلیل برای رونق کسب و کار و جلوگیری از هدایت بی رویه دانش آموزان به رشته های نظری، توسعه آموزشکده ها اجتناب ناپذیر است.


۱۳۹۳/۲/۱۵ - ۲۱:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن