واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > البرز آیتالله حسینی همدانی:
فاصله گرفتن از قرآن آفت مدیریت است/ پرهیز از اقدامات نمایشی و بیتاثیر در حوزه قرآن
کرج - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج با تاکید بر لزوم توجه مدیران به مباحث قرآنی در امور مدیریتی گفت: امروز شاهدیم برخی مدیران در امور خود به آموزه های قرآنی رجوع نمی کنند که این امر آفت مدیریت محسوب میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، نخستین جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی با حضور آیت الله محمدمهدی حسینی همدانی، سید موسی حسینی کاشانی و جمعی از مسئولان بعد از ظهر یکشنبه در کرج در دفتر نماینده ولی فقیه در استان البرز برگزار شد. در ابتدای این نشست آیت الله حسینی همدانی با بیان اهمیت و جایگاه قرآن در انقلاب اسلامی اظهار داشت: محور و خاستگاه انقلاب قرآن است. در زمان طاغوت به قرآن و آموزه های این کتاب مقدس آن طور که باید و شاید پرداخته نمی شد و این امر تا جایی پیش رفت که با تاسیس مدارس مدرن مکتب خانه های قرآنی تعطیل شدند. وی افزود: در زمان طاغوت و پیش از تاسیس مدارس افرادی بودند که به صورت سینه به سینه و بدون داشتن سواد خواندن و نوشتن آیات قرآنی را از بر می کردند و بدون شک اگر این افراد نبودند آموزه های قرآن تا کنون به دست فراموشی سپرده شده بود. وی ادامه داد: کم رنگ ساختن جایگاه قرآن در میان مردم ایران از توطئه و طراحی دشمنان اسلام بود که خوشبختانه با پیروزی انقلاب و تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران به نتیجه نرسید. نماینده ولی فقیه در استان البرز تصریح کرد: قرآن کتاب قانون اساسی اسلام و مسلمانان است و تمامی مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، مدیریتی جامعه در آن مطرح شده است. امام جمعه کرج در بخش دیگری از صحبت های خود بر توجه بیشتر مدیران دستگاه ها و ادارات استان به مباحث قرآنی تاکید کرد و گفت: متاسفانه در حال حاضر برخی از مدیران در امور خود به آموزه های قرآنی رجوع نمی کنند و از قرآن فاصله گرفته اند که این آفت بزرگی در مدیریت محسوب می شود. آموزه های قرآنی باید وارد بطن زندگی مردم شود این مسئول اظهار داشت: هرچند در حال حاضر آموزش هایی در رشته های مختلف قرآنی به مردم داده می شود اما تا این آموزه ها وارد بطن زندگی آنها نشود تاثیر چندانی نخواهد داشت. وی گفت: در استان البرز بیش از 200 تشکل قرآنی فعالیت دارند ولی آیا همه قرآن آموزان و کسانی که با این کتاب ارتباط دارند با اصل و ریشه مفاهیمی که در آن مطرح شده مانوس هستند و این مفاهیم را در زندگی خود به کار می گیرند؟ وی ادامه داد: برای ترویج فرهنگ قرآنی در استان باید در مرحله نخست ظرفیت ها و قابلیت های این حوزه شناسایی و برنامه ریزی های لازم برای اجرایی کردن اهداف قرآنی صورت گیرد. ظرفیت های قرآنی شناسایی شود امام جمعه کرج یادآور شد: یکی از وظایف شورای توسعه فرهنگ قرآنی شناسایی ظرفیتهای قرآنی استان است اگر بخواهیم مصوب این شورا به نتیجه مطلوب بیانجامد نیاز به عزم همگانی داریم که این امر نیز شدنی است. نماینده ولی فقیه در استان البرز در ادامه بر لزوم پرهیز از اقدامات نمایشی و بدون تاثیر در حوزه قرآن تاکید کرد و گفت: همه فعالیت ها و برنامه هایی که در استان اجرا می شود باید با محوریت قرآن باشد. حجت الاسلام حسینی همدانی اظهار داشت: برای ایجاد جامعه ای قرآنی باید به سمتی پیش برویم که توسعه تبلیغات و فضاهای شهری نیز با محوریت قرآن و بر اساس نماد های قرآنی باشد.
مصوبات شورای توسعه فرهنگ قرآنی به طور کامل اجرا شود در ادامه این جلسه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز با بیان اینکه توسعه فعالیت های قرآنی بدون تعامل بین بخشی امکان پذیر نیست، یادآور شد: در حال حاضر بیش از 200 مرکز در رشته های مختلف قرآنی در استان فعالیت دارند. وی گفت: در بحث توسعه فعالیت های قرآنی در استان البرز باید منویات رهبر معظم انقلاب و اهداف ایشان در این حوزه به طور کامل در نظرگرفته شود و بر اساس اهداف پیش بینی شده ایشان برنامه های قرآنی در سطح استان اجرایی شود. وی ادامه داد: شورای توسعه فرهنگ قرآنی وظیفه سیاست گذاری کلان قرآنی را به عهده دارد که مصوبات آن پس از ابلاغ، بایدبه طور کامل اجرایی شود.
تصویب تشکیل کمیته تخصصی در حوزه قرآن حسینی کاشانی افزود: هرچند اعتبارات تخصیصی به این شورا اندک است ولی می توان با برنامه ریزی و مدیریت با همین اعتبارات اندک نیز فعالیت های موثری در حوزه ترویج آموزه های قرآنی انجام داد. مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز اضافه کرد: بدون شک ترویج فعالیت های قرآنی در استان در گرو همکاری و تعامل بین دستگاه ها و ادارات استان است. در پایان مصوب شد فعالیتهای قرآنی استان با هماهنگی این شورا انجام شود و کمیته ای تخصصی تشکیل گردد تا وظیفه پیگیری فعالیتهای قرآنی را برعهده بگیرد.
۱۳۹۳/۲/۱۴ - ۱۶:۵۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]