واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
امام جمعه فاروج: از ظرفیت ائمه جمعه در انجمن مفاخر استان استفاده نمی شود فاروج - ایرنا - امام جمعه فاروج نسبت به آنچه که استفاده نکردن از ظرفیت ائمه جمعه استان در جلسات انجمن مفاخر استان با رویکرد نکوداشت آیت الله آقانجفی قوچانی خواند، انتقاد کرد.
حجت الاسلام ˈعباسعلی قلیزادهˈ روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: دعوت نشدن ائمه جمعه به جلساتی که برای برگزاری نکوداشت آیت الله نجفی تصمیم گیری می شود، یک نقیصه است.
وی گفت: وقتی موضوع بحث یک عالم دینی است باید از اشخاصی که وجاهتی در این حوزه دارند استفاده شود و آنان طرف مشورت قرار گیرند که متاسفانه به این امر بی توجهی شد.
وی با بیان اینکه آیت الله نجفی یک شخصیت فراملی است و نگاه برگزار کنندگان برنامه، هم باید فراملی باشد افزود: اگر چنین نگاهی ایجاد شود می توان به موفقیت برگزاری آیین نکوداشت و اثربخشی آن امیدوار بود.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان فاروج افزود: عدم راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی الکترونیکی در خصوص این همایش از دیگر نقایصی است که خلاء آن احساس می شود و حال آنکه بسیاری از اهل قلم از این طریق رسانه های الکترونیکی مسایل را دنبال می کنند.
وی گفت: یکی از اقدامات لازم در این پایگاه اطلاع رسانی، انتشار تمام مقالات نوشته شده راجع به این شخصیت و نیز قرار دادن فایل (پی دی اف) کتاب های مربوط به این عالم دینی است.
امام جمعه فاروج، ترجمه کتب آیت الله نجفی قوچانی به زبان های زنده دنیا را از دیگر رویکردهای این همایش برشمرد و گفت: برای اینکه جامعه جهانی از این شخصیت به منفعتی برسند باید این کتاب ها ترجمه و این کار جزو محورهای همایش قرار گیرد.
امام جمعه فاروج در عین حال از هدایای درج شده برای برگزیدگان همایش انتقاد کرد و گفت: دادن یک سکه بهار آزادی به صاحبان مقالات برتر در شان یک همایش فراملی نیست.
قلیزاده گفت: رسانه ها و خبرنگاران هم نقش مهمی در معرفی این همایش و ایجاد موج رسانه ای دارند که ضروری است به این بعد قضیه نیز توجه شود.
همایش نکوداشت آیت الله نجفی قوچانی معروف به (آقانجفی قوچانی) در هفته اول تیرماه امسال به مدت دو روز در بجنورد و فاروج برگزار می شود.
آیت الله سیدمحمدحسن نجفی قوچانی معروف به ˈآقانجفیˈ در سال 1295 هجری قمری در روستای ˈخسرویهˈ از توابع شهرستان فاروج (که در آن روزگار تابعه شهرستان قوچان بود) به دنیا آمد و بعد از سال ها مجاهدت دینی و معنوی و کسب علم، در 68 سالگی در قوچان زندگی را بدرود گفت و در حسینیه خود به خاک سپرده شد.
از این عالم فرهیخته آثار و تالیفات گرانبهایی از جمله ˈسیاحت شرق، سیاحت غرب، شرح ترجمه رساله معروف به ˈتفاحیه ارسطوˈ، رساله عذر بدتر از گناه، شرح کفایه الاصول و شرح دعای صباح برجای مانده است. ک/3
7187/626
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
13/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]