تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864622915




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وضعیت معیشتی معلمان توجه جدی شود/ معلمان در قبال سرمایه های کشور مسئول هستند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > تهران آیت الله محمودی:
وضعیت معیشتی معلمان توجه جدی شود/ معلمان در قبال سرمایه های کشور مسئول هستند
ورامین - خبرگزاری مهر: امام جمعه ورامین گفت: معلمان در ایجاد شور و نشاط در جامعه اسلامی نقش اساسی ایفا می کنند.



به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز شنبه آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی در دیدار معلمان نمونه استانی و شهرستانی ورامین با تبریک آغاز هفته معلم اظهار داشت: معلمان و دانش آموزان با شور و نشاط و شادابی می‌توانند تحولات زیادی را در کشور ایجاد کنند. امام جمعه ورامین افزود: معلم نقش بسزایی در تربیت انسان در جامعه ایفا می کند چرا که نقش معلم در سرنوشت انسانها بسیار سازنده می باشد و انسان در دست معلم امانت است، از این رو معلمان باید تهذیب نفس و علوم امروز جامعه را سرلوحه کارهای خود قرار دهند و باید استقلال فکری داشته باشند تا بتوانند در تربیت انسانها نقش ایفا کنند. معلمان نقش اساسی در تربیت مدیران نظام دارند وی ادامه داد: معلمان و دبیران باید بدانند که این عنایت خاص خداوند به آنان بوده که آنان را در مسیر تربیت و هدایت جوانان و آینده سازان نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار داده اند، معلمی شغل نیست بلکه جایگاهی می باشدکه نقش آن تربیت نسل آینده کشور است. رییس شورای فرهنگ عمومی ورامین متذکر شد: در دوران پيروزي انقلاب اسلامي و بعد ازآن در طول هشت سال دفاع مقدس، فرهنگيان ودانش آموزان نقش بسيارممتازي داشتند و با حضور در جبهه هاي نبرد و در حال حاضر در جبهه فرهنگي و جنگ نرم، هميشه حافظ انقلاب اسلامي بوده و هستند. محمودی اضافه کرد: تمامی کسانی که در حوزه های مختلف تولید، امنیت، بهداشت و درمان و مدیریت کشور خدمت می کنند همان دانش آموزان دیروز هستند که از خوشه های تلاش معلمین بهره مند شدند و  تمام کسانی که امروز در ایران خدمت می کنند دسترنج معلمین دلسوز هستند. وی گفت: گراميداشت مقام معلم از بزرگترين وظايفي است كه اولياي الهي همواره ما را بر انجام آن تشويق و سفارش كرده اند چرا كه انسانها هرچه در زندگاني دارند مرهون زحمات و تلاشهاي معلمان خويش هستند. نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین با اشاره به آیات و روایات در خصوص مقام معلم اظهارکرد: معلمان و شهدا بعد از انبیاء و امامان (ع) سخاوتمند ترین افراد هستند که بدون ریا تمام داشته های علمی و اخلاقی خود را در اختیار دانش آموزان قرار می دهند. معلمان نباید دغدغه معیشتی داشته باشند وی با تاکید بر اهمیت رسیدگی به وضعیت معیشتی معلمان گفت: مسوولین آموزش و پرورش باید به گونه ای عمل کنند تا فکر و ذهن معلم تنها معطوف به آموزش فرزندان و آینده سازان کشور باشد و دغدغه ای در زمینه تأمین معیشت خود و خانواده نداشته باشند. محمودی با بیان اینکه توسعه و پیشرفت جامعه نیازمند توجه به معلمان است، افزود: رسیدگی به مسائل و مشکلات مدارس و معلمان در جامعه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چرا که رسیدگی به نیازهای معلمان توجه به توسعه و پیشرفت جامعه است. این مسئول با تاکید بر اینکه معلمان باید همواره اطلاعات جدید داشته باشند، عنوان کرد: معلم در تربیت دانش‌ آموزان نقش بسیار مهمی دارند و باید مطالعه کنند و اطلاعاتشان به روز باشد تا بتوانند به خوبی به مسائل تربیتی دانش‌اموزان برسند. وی گفت: از معلمان می‌خواهیم تا به امانتهای الهی و دانش آموزان که به آنان سپرده شده، توجه بیشتری داشته باشند زیرا که اگر مدیر لایق نداشته باشیم امکانات درست استفاده نمی‌شود. محمودی افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده، معلمان می تواند فرهنگ و ارزش های والای دینی را در جامعه نهادینه نموده و فرهنگ عمومی جامعه را ارتقا دهند.


۱۳۹۳/۲/۱۳ - ۱۹:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن