محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845291923
بيانات مقام معظم رهبري در ديدار کارگران در گروه صنعتى مپنا
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۱:۴۲ق.ظ)
بيانات مقام معظم رهبري در ديدار کارگران در گروه صنعتى مپنا امروز شما جوانهاي اين کشور، فعّالان اين کشور و مديران جهاديِ باارزش، توانستهايد خودتان را به رتبهي بالاي ساخت نيروگاههاي گازي - يعني رتبهي ششم دنيا - برسانيد؛ يک شرکتي در آمريکا، شرکتي در آلمان، شرکتي در فرانسه، شرکتي در ايتاليا، شرکتي در ژاپن، ششمين در دنيا شما هستيد؛ و شما نيروگاههاي گازي را داريد ميسازيد؛ اين خيلي مهم است.
بسماللهالرّحمنالرّحيم
خداي متعال را سپاسگزارم که توفيق داد امروز در جمع پرشور و متراکم شما عزيزان، در اين مرکز کاري و اقتصادي و صنعتيِ بسيار مهم حضور پيدا کنم و بهمناسبت روز کارگر - که هميشه مناسبت مهمّي براي ما بوده است - با شما عزيزان ديدار داشته باشم. امروز براي من خرسندي، مضاعف است؛ يعني اينجوري عرض بکنم: يکي از برنامههايي که بهطور معمول در طول سال براي من جذّاب است، برنامهي ديدار با کارگران بهمناسبت روز کارگر است؛ اين مناسبت، امروز همراه شد با ديدار از اين مرکز فعّال و پيشرو و مجموعهي «مپنا» که بحمدالله خصوصيّات متعدّدي را از جلوههاي مطلوبِ کار در کشور با يکديگر همراه کرده است؛ و اين دو عامل، امروز با هم مايهي خرسندي و خوشحالي است. خب، بازديد امروز، بازديد بسيار مغتنمي براي من بود؛ ديدار با شما عزيزان و کارگران و فعّالان هم يک اغتنام فرصتِ ديگر است.
در آستانهي ماه رجب هستيم. ماه رجب ماه بندگي است؛ ماه توجّه و تذکّر است. و ما مجموعهي آحاد کشور و علاقهمندان به سرنوشت کشور و ملّت، معتقديم - تقريباً همه معتقدند در کشور - که با کمک الهي و هدايت الهي و دستگيري الهي کارهاي زيادي ميشود کرد و گامهاي بلندي ميشود برداشت.
من دو مطلب را بهطور کوتاه عرض ميکنم: يک مطلب در مورد مسائل کار و کارگر [است]. آنچه ما هميشه بر روي آن تکيه کرديم، تأکيد کرديم و از بن دندان معتقديم که براي کشور، براي فرهنگ عمومي کشور يک ضرورت است، عبارت است از تکريم و احترامگذاشتن به کار و کارگر. کارگر معناي عامّي دارد؛ امام (رضوان الله عليه) ميفرمودند: پيغمبران هم کارگر بودند؛ همينجور است. در مجموعهي شما هم مديرانتان، فعّالانتان، برنامهريزهايتان، کارآفريناني که زمينهي گسترش کار و اعتلاي کيفيّت کار را فراهم ميکنند، تا آحاد کارگران ما - کارگران تحصيلکرده، کارگران ماهر، کارگران مجرّب، تا کارگران ساده - همه کارگرند. نفْس کار احترام دارد، نفْس تحرّک و تلاش در جهت درست داراي احترام است؛ اين نگاه اسلام است. همهچيز بر پايهي اين تکريم و احترام بايستي شکل بگيرد. اگر ما چيزي به نام حقوق کارگر و منزلت کارگر تعريف ميکنيم، بر اساس همين احترام به کار و احترام به کارگر بايد باشد. واقع قضيّه هم اين است که تمدّنهاي بشري و پيشرفتهاي مادّي عالم در همهي دورهها، و همچنين پيشرفت معنوي و روحي و دروني هر انسان، جز با کار فراهم شدني نيست؛ کار لازم است، تلاش لازم است. اين آيهي کريمهاي که قاري خوش صوت امروزِ ما، برايمان خواندند: وَ اَن لَيسَ لِلاِنسانِ اِلّا ما سَعي؛(۲) يعني دستاورد شما تنها در سايهي سعي شما و تلاش شما و کار شما است. در هر سطحي بايد اينگونه فکر کنيم؛ بايد کار کنيم. نگاه مخاصمهآميز ميان کارگر و کارآفرين و امثال اينها، يک تعبير غلط از يک واقعيّت است؛ همه بايد با هم همکاري کنند. اصلاً نگاه تضادّ و تعارض و تزاحمي که بر تفکّرات غربي حاکم بوده است - مخصوص مارکسيستها هم نيست؛ قبل از مارکسيستها هم نگاهِ ناظر به تضادّ و به تعارض، در تفکّرات غربي رايج و شايع بوده - از نظر اسلام نگاه مردودي است؛ نگاه مقبولي نيست. در اسلام دعوت به ائتلاف است، دعوت به وحدت است، دعوت به همکاري است، دعوت به تراحم است، دعوت به تعاون است؛ اين مبناي تفکّر اسلامي در همهي فعّاليّتها است. البتّه تعامل حدودي دارد، ضوابطي دارد، هر کسي حقوقي دارد؛ بايد اينها رعايت بشود که در سايهي دولت اسلامي قابل تحقّق است. نگاه تعارضآميز غلط است؛ نگاه تعاون و تعامل از نظر اسلام درست است؛ و اين يک فکري است که در همهي شئون ما، در همهي مسائل مربوط به زندگي، بايستي وجود داشته باشد. در مقابل آن کسي که به حيثيّت رواني و روحي و فکري و وجودي انسان و جامعه ضربه ميزند، انسان ناچار است دفاع کند؛ امّا روال اصلي عبارت است از تعاون و تعامل و همکاري و ائتلاف؛ اين نگاه اساسي اسلام است. ما معتقديم جامعهي کارگريِ ما بايد مورد تکريم قرار بگيرد؛ مورد احترام قرار بگيرد. معتقديم هر کسي که مشغول کار است و کار خود را انجام ميدهد و اين کار را خوب انجام ميدهد، اين مورد رحمت الهي است؛ فرمود: رَحِمَ اللهُ اِمرَءً عَمِلَ عَمَلاً فَأَتقَنَه؛ آن کسي که کار را درست انجام ميدهد، مورد رحمت پروردگار است. اين، آن مطلب اوّل و يکي از دو مطلب اساسي که من لازم بود عرض بکنم.
مطلب دوّم در مورد آن حقيقتي است که يکي از جلوههاي زيباي آن را در اين مجموعهي کاري - مجموعهي «مپنا» - ميشود ديد: حقيقت کارآمدي، کارآمدي ناشي از دانش و هوش و پشتکار و ابتکار و عزمِ راسخ که خوشبختانه ما اين را در اين مجموعه مشاهده ميکنيم؛ اين نگاه ما به کلّ حرکت کشور است.
«عزم ملّي و مديريّت جهادي» در سال ۹۳ بهعنوان شعار مطرح ميشود، امّا اين چيزي نيست که مربوط به سال ۹۳ باشد؛ اين هويّت ما است، اين حيثيّت ما است، اين آيندهي ما است، اين ترسيمکنندهي سرنوشت ما است. اگر عزم ملّي بود، اگر مديريّت جهادي بود، اقتصاد هم پيشرفت ميکند، فرهنگ هم پيشرفت ميکند؛ و ملّتي که اقتصاد پيشرفته داشته باشد و فرهنگ پيشرفته داشته باشد، در اوج قرار ميگيرد و تحقير نميشود. ما را قبل از انقلاب دهها سال تحقير کردند؛ ملّت ايران با اين سابقه، با اين تمدّن کهن، با اينهمه ميراث فرهنگي عميق، با اينهمه دانشمند در رشتههاي مختلف در طول تاريخ، کارش به جايي رسيد که حاکمان اين ملّت براي کارهاي اساسي کشور بايد [کساني را ] ميفرستادند سفارت انگليس و سفارت آمريکا، از سفير انگليس و سفير آمريکا اجازه ميگرفتند؛ تحقير يک ملّت بيشتر از اين؟ آن روزي که در اروپا و غرب از دانش خبري نبود، آن روزي که جهل به معناي واقعي کلمه بر آن کشورها حاکم بود، ايران، فارابيها و ابنسيناها و محمّدبن زکريّاي رازيها و شيخ طوسيها و اين شخصيّتهاي عظيم را به دنيا عرضه کرده است؛ اين ميراث ما است، اين گذشتهي ما است، ما نبايد تحقير ميشديم؛ ما نبايد اجازه ميداديم که قدرتهاي غارتگر جهاني بيايند اقتصاد ما را در دست بگيرند، نفت ما را ببرند، منابع ما را تصرّف بکنند، از لحاظ سياسي و اجتماعي هم ملّت ما را تحقير بکنند؛ امّا اين اتّفاق افتاد. اگر ملّت ايران بخواهد جايگاه شايستهي خود را پيدا بکند، اين جايگاه تعريفشده است. من مکرّر گفتهام، ملّت ما بايد به جايي برسد که دانشپژوهان عالَم، براي اينکه به قلّههاي علم دست پيدا کنند، مجبور باشند زبان فارسي ياد بگيرند؛ اين يک جايگاه تعريفشده است. ما ممکن است پنجاه سال ديگر به اينجا برسيم؛ باشد. اگر بخواهيم به اين جايگاه تعريفشده دست پيدا بکنيم، راه آن اين است که از دانش، از هوش، از قدرت تحرّک بالا، از قدرت ابتکار و از عزم راسخ در همهي بخشها استفاده کنيم و بهره بگيريم. بايد اقتصاد را بالا آورد، و بالا آمدن اقتصاد بدون رشد فرهنگي، نه ممکن است، نه مفيد؛ فرهنگ هم بايستي تعالي پيدا کند، ترقّي پيدا کند. بنابراين شعار امسال، شعار زندگي ما است، شعار هميشگي ما است. خوشبختانه امروز در بخشهاي مختلفي از جامعهي فعّال اقتصادي و صنعتي کشور از جمله در مجموعهي «مپنا» اين را انسان مشاهده ميکند. من البتّه گزارشهايي داشتم؛ امروز از نزديک، برخي از آنچه در اين گزارشها خوانده بوديم و ديده بوديم، مشاهده کردم. اين نشان ميدهد که شعار مطرحشدهي بهوسيلهي امام بزرگوار ما، يعني شعار «ما ميتوانيم» شعار واقعي است؛ صرفاً شعار لفظي نيست؛ حقيقتاً اينجور است. کارهايي که براي کشور ما يک روز از نظر برخي از خواص و مديران ما دستنيافتني بود، امروز دارد بهآساني و با رواني در اين مجموعهي شما انجام ميگيرد.
من فراموش نميکنم در سالهاي اوائل دههي ۶۰ که بنده رئيس جمهور بودم، ما در يک نقطهاي از کشور که نميخواهم بگويم کجا، يک نيروگاه گازي نصفهکاره داشتيم؛ ما اصرار ميکرديم، ميگفتيم به آنها که اين نيروگاه را بايد خودمان تمام کنيم؛ مسئولاني آمدند پيش من - بعضيشان زندهاند، بعضيشان هم خدا رحمت کند، از دنيا رفتهاند - ميگفتند آقا! نميشود؛ بيخود زحمت نکشيد، بيخود تلاش نکنيد. آمده بودند به بنده اثبات کنند و بنده را قانع کنند که ما نميتوانيم؛ بايستي از آن شرکت سازنده يا يک شرکت ديگر در دنيا، بخواهيم بيايد؛ در بحبوحهي جنگ بود، دورهي جنگ، دورهي فشارهاي فراوان، دورهي تحريمهاي سخت.
امروز شما جوانهاي اين کشور، فعّالان اين کشور و مديران جهاديِ باارزش، توانستهايد خودتان را به رتبهي بالاي ساخت نيروگاههاي گازي - يعني رتبهي ششم دنيا - برسانيد؛ يک شرکتي در آمريکا، شرکتي در آلمان، شرکتي در فرانسه، شرکتي در ايتاليا، شرکتي در ژاپن، ششمين در دنيا شما هستيد؛ و شما نيروگاههاي گازي را داريد ميسازيد؛ اين خيلي مهم است. آن سالها به ما ميگفتند نميشود، امّا با پشتکار، با همّت، با توکّل به خداي متعال، با تشويق نيروهاي بااستعداد، با عزم راسخي که مديران ما به کار بردند، اين کار اتّفاق افتاد. من ميخواهم بگويم عزيزان من! شما اين سطحي را که امروز هستيد، بکنيد ده برابر؛ آن هم قابل اتّفاق افتادن است، آن هم خواهد شد. بعضي چيزها را همّتهاي کوتاه و نگاههاي نزديکبين نميتوانند درک کنند و بفهمند، چون طبيعت انسان را نميشناسند؛ چون کمک الهي را نميفهمند؛ چون قدر و قيمت عزم راسخ را درک نميکنند و استعدادهاي دروني خود ما را انکار ميکنند. اين هم جزو بلاهايي است که سر ملّت ما آمد؛ سالهاي متمادي تسلّط فرهنگي و سياسي و اقتصادي بيگانگان بر اين کشور، اين را باورانده بود که ايراني استعداد ندارد؛ ببينيد چه خيانت بزرگي است! استعداد ايراني از متوسّط استعداد دنيا بالاتر است؛ جوان ايراني، استعداد ايراني، جزو درجات بالاي استعداد بشري در همهي دنيا است؛ آنوقت اين را اينجور وانمود ميکردند که نه، اينجا استعداد نيست. اين مربوط به قبل از انقلاب است و متأسّفانه تا سالهايي از شروع انقلاب هم بودند کساني که هنوز اين تفکّرات غلط در ذهنشان ريشه داشت.
باز اين خاطره را به شما عزيزان - برادران و خواهران - بگويم: کسي پيش من آمد، براي اينکه اثبات کند که پروژههاي راه و بزرگراهي که ما در اختيار داريم، نبايد دنبال کنيم؛ ميگفت ما مدير پروژه نداريم، ما مدير نداريم؛ مثالهايي ميزد. چيزهايي که يک ملّت را عقب نگه ميدارد، اين تفکّرات است. بحمدالله در اين مجموعهي شما، کارگرانتان، مديرانتان، مسئولانتان، طرّاحانتان، همه خوب کار کرديد و امروز اين مجموعهي «مپنا» يک مجموعهي افتخاربرانگيز است؛ يعني مايهي مباهات است؛ هم مباهات کشور به شماها، هم مباهات خود شما که توانستهايد اين توانايي را بهوجود بياوريد و به رخ دوست و دشمن بکشانيد؛ بايد مباهات کنيد. همهتان، در هر کجا که هستيد؛ کارگران و مديران و مسئولان و طرّاحان و برنامهريزان و بخشهاي مختلف، بايد افتخار کنيد که در ايجاد اين نتيجهي زيبا و افتخارآميز سهيم بودهايد. البتّه بايد از فعّاليّتهاي اين مجموعه و مجموعههاي مشابه پشتيباني بشود. يکي از پشتيبانيها اين است که دستگاههاي دولتي خودشان را موظّف کنند که براي محصول اين مجموعهها رقيب خارجي نتراشند؛ يکي از بخشهاي اقتصاد مقاومتي که ما گفتيم، اين است. ستون فقرات اقتصاد مقاومتي توليد داخلي است. توليد داخلي اگر بخواهد رونق پيدا بکند يقيناً بايد، هم به آن کمک تزريق بشود، هم از چيزهايي که مانع رشد آن است جلوگيري بشود، هم براي محصولات، بازار بهوجود بيايد، هم واردات محصولات مشابه به يک نحوي کنترل بشود - کلمهي ممنوع را به کار نميبرم - و با محاسبه مورد مراقبت دقيق قرار بگيرد، هم در قراردادهاي خارجياي که اين مجموعه و امثال اين مجموعه دارند، دولت کمک بکند. گفتيم اقتصاد ما درونزا و برونگرا است؛ ما از درون بايد رشد کنيم و بجوشيم و افزايش پيدا کنيم، امّا بايستي نگاه به بيرون داشته باشيم؛ بازارهاي جهاني متعلّق به ما است، بايد بتوانيم با همّت خود و با ابتکار خود، در اين بازارها حضور پيدا کنيم و اين حضور بدون حمايت دولت امکانپذير نيست؛ که البتّه بخشهاي مختلف دولتي در اين زمينه ميتوانند سهم داشته باشند.
عامل مهمّ مديريّت جهادي عبارت است از خودباوري و اعتماد به نفس و اعتماد به کمک الهي. اينکه من نام مبارک امام باقر (عليهالسّلام) و نام مبارک اميرالمؤمنين و تبريک ايّام مبارک رجب را در طليعهي عرايضم عرض ميکنم، بهخاطر اين است؛ در همهي کارها توکّل به خداي متعال و استمداد از کمک الهي [کنيم]؛ به کمکهاي الهي اعتماد کنيم. [وقتي]شما از خداي متعال کمک ميخواهيد، راهها بهسوي شما باز ميشود: وَ مَن يَتَّقِ اللهَ يَجعَل لَهُ مَخرَجًا ، وَ يَرزُقهُ مِن حَيثُ لايَحتَسِب.(۳) اين رزقي که در اين آيه و در آيات ديگر گفته شده است، به شکلهاي مختلفي به من و شما ميرسد؛ گاهي شما ناگهان در ذهنتان يک چيزي برق ميزند، ميدرخشد، راهي باز ميشود؛ اين رزق الهي است؛ در يک برههي فشار، ناگهان يک اميد وافري در دل شما بهوجود ميآيد؛ اين همان رزق الهي است. بنابراين اعتماد به کمک الهي؛ بهکارگيري هوش و دانش که اين هم يکي از ارکان مقاومت اقتصادي است که در جاي خود شرح داده شد؛ مجموعههاي دانشبنيان که خب خوشبختانه اين مجموعهي شما يکي از نمونههاي برجستهي دانشبنيان است؛ و به کارگيري پشتکار، کار را بايستي دستِکم نگرفت، از پيشرفتهايي که به دست آورديد قانع نشويد، به پيشرفتهاي بيشتر شايق(۴) بشويد، قانع شدن به آن حدّي که به آن رسيدهايم، ما را متوقّف و دچار رکود ميکند؛ و ابتکار، راههاي نرفته را، راههاي ميانبر را در پيش گرفتن [اينها لازم است].
از جملهي چيزهايي که من يادداشت کردم که عرض بکنم، که خب خوشبختانه امروز در بازديد اينجا ديديم که مورد توجّه است، يکي مسئلهي تحقيق و توسعه است که بسيار مهم است. بحمدالله ديدم يک بخش مهمّي را به تحقيق و توسعه اختصاص دادهاند. يک مسئلهي ديگر، عبارت است از همکاري و مرتبط کردن ظرفيّتها در بخشهاي گوناگون، تا از يکديگر خبر داشته باشند. آيا اين امکاناتي که در «مپنا» هست، به اطّلاع بقيّهي بخشهاي فعّال اقتصادي و صنعتي کشور رسيده؟ آنها مطّلعند؟ آيا دانشگاههاي کشور بهطور کامل از ظرفيّتهاي «مپنا» مطّلعند؟ و آيا شما از ظرفيّتهاي دانشگاهها مطّلعيد؟ البتّه گزارشي که دوستان دادند،(۵) ميگويند در اين زمينهها فعّالند؛ لکن من نسبت به اين مسئله - مسئلهي همکاري و استفادهکردن از ظرفيّتهاي ديگر، مثل ظروف مرتبط - تأکيد ميکنم؛ همه از هم استفاده کنند و اين همافزايي موجب پيشرفتهاي بيشتري خواهد شد. يک نکتهاي را مدير محترم - آقاي عليآبادي - در صحبتشان گفتند که مورد تأييد من هم هست و به اين نکته هم بنده هميشه توجّه کردهام؛ ايشان گفتند که هر جايي که ما به توانايي دست پيدا کنيم، آنجا تحريم از بين ميرود؛ راست هم ميگويند. تحريم مال آنجايي است که دست شما بسته است. در هر بخشي که شما بتوانيد از خودتان تحرّک و پيشرفت نشان بدهيد، طرف احساس ميکند تحريم يک کار لَغوي است، کار بيهودهاي است، کار ابلهانهاي است؛ مثال واضح آن همين موادّ اورانيوم غني شدهي بيست درصد است که ما براي اين نيروگاه تحقيقاتي تهران نياز مبرمي داشتيم. ذخيرهي کشور داشت تمام ميشد، اين نيروگاه ميخوابيد، راديوداروها که مورد نياز بود و در اينجا توليد ميشد، از دسترس مردم دور ميشد؛ مسئولين در تلاش افتادند که بيست درصد را تهيّه کنند. ماجراي بازي درآوردنِ قدرتمندان دنيا - در رأس همهشان آمريکا و بعضي قدرتهاي ديگر - سر قضيّهي بيست درصد، يک ماجراي شيرينِ طولانيِ شنيدني است که چه کردند اينها! ما حاضر بوديم اين را بخريم، آنها به انواع و اقسام حيَل متشبّث(۶) ميشدند که اشکالتراشي کنند، تا اينکه بالاخره جمهوري اسلامي به اين نتيجه رسيد که بيست درصد را بايد خودش توليد کند، [امّا] آنها باور نميکردند که اين کار تحقّق پيدا کند و باور نميکردند بعد از آنکه بيست درصد توليد شد، امکان توليد سوخت از آن بهوجود بيايد؛ يعني بتوانند ميلهي سوخت و صفحهي سوخت بهوجود بياورند؛ اين کار را هم جوانهاي جمهوري اسلامي - مثل شماها - دانشمندان جوان، با هوششان، با ابتکارشان، با مديريّتهاي خوب توانستند انجام بدهند. حالا که همهي دنيا فهميدند و دانستند که جمهوري اسلامي به اين فنّاوري دست پيدا کرده و محصول را توليد کرده و ميتواند از اين محصول استفاده کند، راه افتادهاند، اين ميگويد از ما بخريد، آن ميگويد از ما بخريد؛ ميگويند حاضريم به شما بفروشيم؛ امّا توليد نکنيد؛ دنيا اينجوري است. فشار دنيا، بداَداييهاي قدرتهاي گوناگون بزرگ و کوچک دنيا در مقابل نظام جمهوري اسلامي و هر نظام مستقلّي، تابع ضعف و قوّت اين نظام است؛ هر جا شما ضعيف باشيد، بداَدايي آنها بيشتر ميشود؛ هر جا شما قوي بوديد، توانا بوديد، روي پاي خودتان توانستيد بايستيد، آنها مجبور ميشوند مؤدّبانهتر با شما رفتار بکنند، منطقيتر با شما رفتار بکنند؛ اين کليد حلّ همهي مشکلات کشور است. بايد کشور از درون بجوشد. توليدتان را، اقتصادتان را، آيندهتان را، بايستي خودتان از درون تأمين کنيد؛ و ملّت ايران، ملّت بااستعدادي است؛ ميتواند؛ [هم] ذخاير انساني ما بينهايت است، هم ذخاير طبيعي ما خوشبختانه خيلي فراوان است. اميدواريم خداوند متعال همهي شماها را توفيق بدهد، و به ما و مسئولين و آحاد مردم هم انشاءالله توفيق بدهد، بتوانيم به وظايفمان عمل کنيم.
والسّلام عليکم و رحمةالله و برکاته
۱) مديريّت پروژههاي نيروگاهي ايران
۲) سورهي نجم، آيهي ۳۹
۳) سورهي طلاق، بخشي از آيات ۲ و ۳
۴) مشتاق
۵) آقاي علي ربيعي (وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي) و آقاي عبّاس عليآبادي (رئيس هيئت مديرهي گروه مپنا)
۶) متوسّل
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]
صفحات پیشنهادی
دیدارمقام معظم رهبری با کارگران شرکت مپنا؛درآستانه روزکارگر
دیدارمقام معظم رهبری با کارگران شرکت مپنا درآستانه روزکارگر خبرگزاری پانا ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ساعت 13 38بازدید رهبر معظم انقلاب از گروه صنعتی مپنا و دیدار با کارگران + تصاویر
khamenei ir و leader ir منتشر کرد بازدید رهبر معظم انقلاب از گروه صنعتی مپنا و دیدار با کارگران تصاویر در آستانه روز کارگر رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز با حضور در کارخانجات گروه مپنا ضمن بازدید از بخشهای مختلف آن با کارگران دیدار کردند به گزارش گروه چندرسانهای باشگاه خبرنبازديد رهبر معظم انقلاب از گروه صنعتي مپنا و ديدار با کارگران
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ ۱۴ ۱۳ب ظ در آستانه روز کار و کارگر انجام شد بازديد رهبر معظم انقلاب از گروه صنعتي مپنا و ديدار با کارگران حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب در آستانه ي روز کار و کارگر از گروه صنعتي مپنا بازديد و با کارگران ديدار کردند در آستانه ي روز کار و کارگر حضربازدید رهبر معظم انقلاب از گروه صنعتی مپنا و دیدار با کارگران
در آستانه روز کار و کارگر انجام شد بازدید رهبر معظم انقلاب از گروه صنعتی مپنا و دیدار با کارگران در آستانه روز کار و کارگر حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز چهارشنبه با حضور در شرکت مدیریت پروژههای نیروگاهی ایران مپنا از نمایشگاه توانمندیهای متخصصاديدار جمعي از بانوان نخبه و برگزيده کشور با مقام معظم رهبري
ديدار جمعي از بانوان نخبه و برگزيده کشور با مقام معظم رهبري | ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ ۱۴ ۲۹ب ظ نمايش نسخه اصلي تصویر نمايش نسخه اصلي تصویر نمايش نسخه اصلي تصویر نمايش نسخه اصلي تصویر نمايش نسخه اصلي تصویر نمايش نسخه اصلي تصویر نمايش نسخه اصلي تصویر نمايش نسخه اصلي تصویر نمايش نسخه اصلي55 معلم نمونه استان مرکزی با مقام معظم رهبری دیدار می کنند
55 معلم نمونه استان مرکزی با مقام معظم رهبری دیدار می کنند اراک- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت 55 معلم نمونه این استان به مناسبت هفته گرامیداشت معلم با مقام معظم رهبری دیدار می کنند سیف الله کریم زاده روزیکشنه در جمع خبرنگاران اظهار کرد همچنین در 14 اردیبهشت مامعاون استاندار ایلام: پیگیری امام جمعه و استاندار ایلام برای دیدار مردم ایلام با مقام معظم رهبری به بار نشست
معاون استاندار ایلام پیگیری امام جمعه و استاندار ایلام برای دیدار مردم ایلام با مقام معظم رهبری به بار نشستمعاون عمرانی استاندار ایلام گفت پیگیری امام جمعه و استاندار ایلام برای دیدار مردم ایلام با مقام معظم رهبری به بار نشست به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام شاپور پولادی ظهر امگزارش تصویری - دیدار جمعی از بانوان نخبه و برگزیده کشور با مقام معظم رهبری
دیدار جمعی از بانوان نخبه و برگزیده کشور با مقام معظم رهبری شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۴تبیین صحیح بیانات مقام معظم رهبری از راهبردهای مهم کانون های فرهنگی و هنری مساجد است
استانها شمال گیلان پور ابراهیم تبیین صحیح بیانات مقام معظم رهبری از راهبردهای مهم کانون های فرهنگی و هنری مساجد است رشت – خبرگزاری مهر مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد گیلان گفت تبیین صحیح بیانات مقام معظم رهبری از رویکردهای مهم و راهبردی این کانون ها در جامعهدیدار بانوان نخبه با مقام معظم رهبری
دیدار بانوان نخبه با مقام معظم رهبری در آستانه ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن صبح امروز جمعی از بانوان نخبه و برگزیده کشور با حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی ره دیدار کردند ژ مشروح خبر و تصاویر تکمیلی از این دیدار متامام جمعه دهلران: دیدار با مقام معظم رهبری سبب تحول روحانی و درونی است
امام جمعه دهلران دیدار با مقام معظم رهبری سبب تحول روحانی و درونی است دهلران-ایرنا- امام جمعه دهلران گفت دیدار با مقام معظم رهبری باعث تحول درونی و روحانی و بهره گیری معنوی است به گزارش ایرنا سید محسن موسوی روز یکشنبه در نشست هماهنگی و برنامه ریزی دیدار کاروان های مردمی استدیدار مردم ایلام با مقام معظم رهبری نقطه عطفی در تاریخ استان است ا
امام جمعه ایلام دیدار مردم ایلام با مقام معظم رهبری نقطه عطفی در تاریخ استان است ا به گزارش خبرگزاری پانا نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت دیدار مردم استان ایلام با مقام معظم رهبری به عنوان نقطه عطفی در تاریخ این استان ثبت خواهد شد ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت ساعت 08چیستی، اهداف و الزامات جهاد اقتصادی در بیانات مقام معظم رهبری
در سومین روز از نمایشگاه کتاب رونمایی می شود چیستی اهداف و الزامات جهاد اقتصادی در بیانات مقام معظم رهبری تهران - ایرنا - همزمان با برگزاری سومین روز از برپایی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در قالب نشست های سرای اهل قلم از کتاب چیستی اهداف و الزامات جهاد اقتصادیگزارش تصویری - دیدار شاعران و مداحان اهل بیت (س) با مقام معظم رهبری
دیدار شاعران و مداحان اهل بیت س با مقام معظم رهبری این گزارش در حال تکمیل است یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۰همایش «رسالت روحانیون در تبیین بیانات مقام معظم رهبری پیرامون فرهنگ» برگزار می شود
فردا در زنجان همایش رسالت روحانیون در تبیین بیانات مقام معظم رهبری پیرامون فرهنگ برگزار می شود خبرگزاری رسا ـ همایش رسالت روحانیون در تبیین بیانات مقام معظم رهبری پیرامون فرهنگ فردا با حضور روحانیون و اعضای شورای عمومی فرهنگ استان زنجان برگزار خواهد شد ناصر مقدم مدیرکل فرهنگدیدارمعلمان استان مرکزی با مقام معظم رهبری
دیدارمعلمان استان مرکزی با مقام معظم رهبری مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی از برگزاری برنامههای متنوع در هفته معلم در مدارس استان خبر داد سیفالله کریمزاده در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک هفته معلم با بیان اینکه تجلیل از معلم صرفا تجلیل از یک شغل نیست گفت معلمان پدرا400 نفر از شهرستان دهلران به دیدار مقام معظم رهبری می روند
استانها غرب ایلام حجت الاسلام موسوی 400 نفر از شهرستان دهلران به دیدار مقام معظم رهبری می روند دهلران - خبرگزاری مهر امام جمعه دهلران گفت 400 نفر از شهرستان دهلران به دیدار مقام معظم رهبری می روند به گزارش خبرنگار مهر سيد محسن موسوي صبخ دوشنبه در نشست هماهنگي وبرنامه ريز-
گوناگون
پربازدیدترینها